Wkinl

Hoe maak je een papieren hoed maken

Neem een ​​stuk krant en een klodder fantasie en je kunt iemand anders te worden helemaal! Nou ja, misschien niet, maar het maken van een papieren hoed kan worden veel plezier en maakt een groot project voor de kinderen. Draag de resulterende papieren hoed als je rol spelen uw favoriete piraat, zeeman, priester - wat uw verbeelding beslist dat deze hoed zal zijn en het goed werkt allemaal

Stappen

Hoe maak je een papieren hoed maken. Beginnen met een compleet vel krantenpapier.
Hoe maak je een papieren hoed maken. Beginnen met een compleet vel krantenpapier.
 1. 1
  Beginnen met een compleet vel krantenpapier. U kunt een ander soort papier gebruiken, maar het zal moeten zijn ongeveer zo groot als een krantenpagina om de meeste hoofden passen.
 2. 2
  Vouw op center verticale vouw. Vouw op center verticale vouw. Uw krantenpagina moeten twee plooien in het - een verticale, rennen de ruggengraat van de afdeling, en een horizontale, waar de sectie wordt dubbelgevouwen. Zorg ervoor dat de verticale vouw gesloten is, en plaats deze aan de bovenkant van uw werkruimte (zodat het horizontaal wordt).
 3. 3
  Vouw een bovenhoek langs de middenlijn. Hoe korter vouw in de krant moet nu verticaal worden uitgevoerd. Pak een bovenhoek en vouw langs de middellijn, het creëren van een diagonale vouw.
 4. 4
  Vouw de andere bovenhoek langs de middenlijn. Vouw de andere bovenhoek langs de middellijn, het creëren van een diagonale vouw.
 5. 5
  Vouw de onderkant van de pagina. Vouw de onderkant van de pagina, boven enige laag. Klap met ongeveer 2 of 3 centimeter (5 tot 7,5 cm).
 6. 6
  Draai papier over. Draai het papier.
 7. 7
  Vouw in een van de buitenranden. Vouw in de linker buitenrand. Go 2 of 3 inches (5-7,5 cm) naar het midden van de muts.
 8. 8
  Vouw in de andere buitenrand. Vouw in de rechter buitenrand. Maak de vouw dezelfde breedte als de eerste buitenrand u gevouwen.
 9. 9
  Aan te passen om te passen. De afstand tussen de buitenranden kan worden aangepast, min of meer, om uw hoofd past.
 10. 10
  Vouw de onderkant. Klap de onderste rand van het papier. Dit maal moet lang genoeg zijn om de plooien die u in stap 7 en 8 dekken.
 11. 11
  Open hoed. Open de hoed, en leg ze op je hoofd.
 12. 12
  Versier (optioneel). Kleuren, glitter of andere versieringen toe te voegen aan je hoed.
 13. 13
  Afgewerkt.

Tips

 • U kunt uw band plooien om ze duurzamer te maken.
 • U kunt dit ook proberen met andere papiersoorten, zoals de bouw papier of aluminiumfolie. Maar zorg ervoor dat het product zal groot genoeg is om je hoofd te passen zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Een vel krantenpapier of ander papier