Wkinl

Hoe maak je een fee huis maken

De legende gaat dat als je een fee huis te bouwen en laat het in uw tuin, zou je een fee te trekken in uw domein... Maar toch, zelfs als je niet gelooft in feeën, dit is een geweldige creatieve project dat het hart van iemand die houdt van mini-projecten en mooie dingen voor de tuin zal opwarmen. Het is ook een groot project voor de kinderen te helpen met.

Stappen

Hoe maak je een fee huis maken. Stel je voor je fairy huis.
Hoe maak je een fee huis maken. Stel je voor je fairy huis.

Het ontwerpen van de fee huis

 1. 1
  Stel je voor je fairy huis. Fairy huizen kan kort en dik, lang en mager, eenvoudige en cottage-y, sierlijke en het kasteel-y, ronde en zachte, hoekige en dramatisch, en ga zo maar door. Bepaal welke stijl je wilt voordat je begint met het plannen van uw ontwerp.
 2. 2
  Schets uw fairy huis op een stuk papier. Denk na over waar ramen, deuren, routes en schoorstenen zou kunnen gaan. Vergeet niet, het moet fysiek mogelijk zijn voor u om de fee huis te bouwen, hoeft dus niet meeslepen!
 3. 3
  Bepaal wat aan het huis te bouwen uit. U kunt een pak melk, een vogelhuisje, karton, hout, of takjes gebruiken om de structuur van het huis te maken. U kunt een poppenhuis zelfs veranderen in een fairy huis. Vergeet niet dat je versieren zal zijn aan het einde, zelfs als je niet van de manier waarop de structuur van het huis ziet, kunt u deze later op te dekken.

Het vinden van materialen

 1. 1
  Verzamel materialen uit het bos of in uw tuin. Vinden bladeren, mossen, takken, kiezelstenen, eikels, gedroogde grassen, en andere natuurlijke items om het huis te versieren. Als u van plan bent te lijmen het huis bij elkaar, zorg ervoor dat de materialen droog zijn; lijm zal niet vasthouden aan iets nat.

Het bouwen van de fee huis

 1. 1
  Bouwen van een basis voor het huis (optioneel). Als u wilt uw fairy huis binnen te houden, zou het leuk zijn om een ​​basis om het huis op te maken. Neem een ​​oud stuk karton of sloophout en versier het te laten uitzien als een buitenomgeving. Voeg mos te kijken als gras, takjes te kijken als miniatuur bomen en steentjes te kijken als rotsblokken. Je zou zelfs willen de fee huis te bouwen in een container tuin.
 2. 2
  Zet de fee huis bij elkaar. Lijm karton, hout en andere materialen samen met een hete lijmpistool of misschien houtlijm. Het kan zijn te kostbaar of tijdrovend is om uw hele huis te maken uit klei, maar oven-bak klei is groot voor torentjes of ramen en komt in vele bruikbare kleuren. U kunt torens toevoegen met papieren handdoek buizen, tandpasta dozen, of wat je maar kunt bedenken. Vb:
  • Stack twijgen als Lincoln logs. Leg twee takken beneden evenwijdig aan elkaar en leg twee verschillende takken bovenop de eerste twee zodat zij deze kruisen. (Ze moeten eruit zien als een vierkant met overlappende hoeken.) Houd stapelen ze op deze manier totdat de muren zijn zo hoog als je wilt dat ze zijn en voeg vervolgens een dak.
  • Als het bouwen van een outdoor huis, maken de wanden en het dak van de fee huis en dan bedek het geheel met vuil of modder op een afgeronde hobbit-huis te maken. Druk op platte stenen in de zijkanten om muren te maken en toe te voegen mos aan de bovenkant om een ​​rieten dak te maken. Laat een gat waar je wilt de deur te zijn en voeg een holle stok, riet, of een stuk van bamboe om een ​​schoorsteen te maken. Druk een paar steentjes in het vuil in de aanloop naar de deur naar een pad van stapstenen maken.

Het verfraaien van de fee huis

 1. 1
  Maak een binnenwereld voor de feeën. Bedek de bodem met zand, bladeren, mos of te zachte vulling te creëren. Maak een hangmat uit de bladeren van een varen of een stukje kous en restjes stof toe te voegen voor de gordijnen. Draai een omgekeerde kopje thee of schotel in een tabel en gebruik eikel caps als kommen. U kunt "wallpaper" gemaakt van gedroogde bladeren, leer of geschept papier zelfs toevoegen. Als u wilt meubels toevoegen, kunt u gebruik maken van pop meubels of maak je eigen:
  • Om een ​​tabel te maken, bijvoorbeeld het verzamelen van een aantal droge takjes, zowel mager en dik, uit uw achtertuin. Snijd vier stukken en lijm ze aan elkaar tot een rechthoekig frame dat is het gewenste formaat het tafelblad te vormen. Wanneer dit is opgedroogd, leg twijgen aan de bovenkant en lijm ze aan het frame. Wanneer de bovenkant droog is, knip vier stukken op dezelfde lengte en lijm ze eronder om de tafelpoten vormen.
  • Clay meubelen is veel gemakkelijker te maken, maar niet zo rustieke kijken. Er zijn geen echte aanwijzingen: gewoon voorzichtig kneden wat lucht drogen of in de oven bakken klei in meubels.
  • Voor meer ideeën, zie Hoe u uw eigen poppenhuis meubels te maken.
 2. 2
  Versier het huis met je bevindingen. Zodra u uw structuur hebt, dan kun je het versieren met deuren, wijnstokken, zal enz. Rustiek en natuurlijke kenmerken realistischer lijkt. Berk schors heeft een prachtige uitstraling en je kunt beide kanten te gebruiken. Vergeet niet om landschapsarchitectuur omvatten!
 3. 3
  Afgewerkt.

Tips

 • Houd het huis klein. Als het te groot is, zou er geen elfje of kabouter willen wonen, want het zal zijn te duidelijk. Een fee woning die uitsteekt zal ook het aantrekken van trollen, of andere roofdieren, die feeën en kabouters kwetsen. Ook mensen die niet houden van feeën, genaamd "Stompers", zal stomp op een fee huis dat is te groot en opdringerig in het bos.
 • Indien het bouwen in het bos, buiten uw tuin of achtertuin, moet u alleen natuurlijke en gevonden voorwerpen (bijvoorbeeld schelpen, boomschors, takjes, schors, dat is gevallen van de boom), of dingen die zich hebben gewassen op de wal bij gebruik het strand (bv. wijnkurken, zee glas, stukken touw).
 • Gebruik geen plastic, duct tape, nietpistool, warme lijm pistool, of iets dat de fee huis opzettelijk permanent, of een mogelijk gevaar voor de dieren zal maken. Zangvogels, kleine knaagdieren, amfibieën, naast de kabouters, kunnen vast komen te zitten of gewond op nietjes, lijm of plakband.
 • U kunt klei kneden rond aluminiumfolie om klei te slaan. Dit werkt voor zowel lucht drogen en oven-bak klei.
 • Vermijd bewegwijzering, zoals "Jennie's Fairy House, 2006." Een fee huis hoort te zijn anoniem, zodat het een mysterie wie maakte het blijft!
 • Als u gebruik maakt van hete lijm, krijg houtlijm stokken, die beter voldoen aan poreuze ondergronden zoals hout en karton.
 • Zorg ervoor dat alles wat je maar kunt bedenken een fee zou moeten voegen. U kunt beginnen door te bedenken wat je nodig hebt zoals kleding, voedsel (kunststof), een bank, een tafel, enz. Nu stel je voor wat een fee nodig zou hebben. Misschien strooi er wat feeënstof hier en daar? Wees creatief!

Waarschuwingen

 • Houd het huis in een rustige, afgelegen plek uit de buurt van huisdieren en peuters.
 • Als u wilt dat de fee huis in de tuin gezet, worden dus gewaarschuwd dat het terug zal vallen naar de natuur, tenzij u waterbestendig lijmen hebben gebruikt. Maak je geen zorgen: als je het te houden binnen, je bent nog steeds kans op de lokale feeën trekken. Als die er zijn in uw omgeving, hebben ze waarschijnlijk al waagden binnen!

Dingen die je nodig hebt

 • Hete lijmpistool (alleen voor fee huizen in uw eigen achtertuin of tuin, maar niet in het bos!)
 • Houtlijm (hetzelfde geldt)
 • Twijgen
 • Band
 • Karton (alleen voor tuin / achtertuin ontwerpen)
 • Hout als je sluw bent
 • Goedkope pop meubelen (alleen voor tuin / achtertuin ontwerpen)
 • Lucht drogen of in de oven bakken klei (optioneel)
 • Een bord of iets plat en stijf om uw huis te bouwen op
 • Decoraties uit de buitenlucht