Wkinl

Hoe te warhammer figuren te schilderen

Schilderij Warhammer figuurtjes kan een boeiende en ingewikkelde hobby. Om uw werk kijken stellaire en het verbeteren van uw vaardigheden, de volgende stappen uit.

Stappen

Hoe te warhammer figuren te schilderen. Monteer je miniaturen.
Hoe te warhammer figuren te schilderen. Monteer je miniaturen.
 1. 1
  Monteer je miniaturen. Moet je al hebt Warhammer beeldjes, evenals Citadel verf en kwasten. Indien niet, kan je ze kopen bij Warhammer retailers of enige goede ambachtelijke winkel. Het is meestal een goed idee om onderdelen zoals schilden aparte verlaten totdat u het model af.
 2. 2
  Kies een kleurenschema. Beslis over twee of drie heldere kleuren en een evenwicht donkere kleur. (Bijvoorbeeld rood, mosgroen en zwart;. Of rijk geel, brons en donkerbruin) Vergeet niet, je wilt dat je kleuren om de identiteit van het personage weer te geven. Rood en zwart zijn geschikt voor elke Chaos kampioen. Donkerder groen en blauw werken voor zowat elke figuur. U wilt nadenken over je leger keuze, bijvoorbeeld, als je gaat voor een gekke Ork clan, kies dan niet kiezen voor twee saaie kleuren, kruid het een beetje!
 3. 3
  Toepassing een ondervacht. Een ondervacht levert een gladde ondergrond voor de volgende lagen verf. Gebruik Chaos Black (als u van plan bent over het gebruik van veel metallics) of Skull Wit (als u wilt uw miniatuur kleurrijk te maken). U kunt een ondervacht in een paar verschillende manieren toe te passen:
  • Spuiten schilderen. Dit geeft je de beste resultaten in de minste hoeveelheid tijd, en het is sneller dan het opzetten van een airbrush. Zorg ervoor dat je je spuiten op een stuk karton of een vel kladpapier.
  • Lucht borstelen. Met behulp van de Citadel spuitpistool is vergelijkbaar met schilderen spuiten, maar meer precies te zijn. Echter, set-up duurt langer.
  • Hand schilderen. Het schilderen van de ondervacht van de hand neemt het langst. U kunt ook met de hand geschilderd touch-ups gebruiken om grondlagen toegepast via spuitlak of airbrushen verbeteren. Als je schildert met de hand, zorg ervoor dat je dun de verf met een beetje water eerst op je palet. Houd de vacht licht, zodat u geen detail verdoezelen.
 4. 4
  Bereid uw verf. Gebruik een palet aan verschillende kleuren die je zult gebruiken scheiden. Dan, dun ze door dompelen de borstel in een beetje schoon water en mengen met de verf. Doe dit beetje bij beetje - vergeet niet, kunt u altijd meer water toe te voegen aan uw verf, maar je kunt niet terug neem het uit. Daub een beetje van de verdunde verf op je penseel en houd de borstel wijst recht naar beneden, als de kleur druipt af, heb je te ver gegaan. Uitdunnen uw verf maakt ze gemakkelijker om mee te werken, in aanvulling op het product uitstrekt.
 5. 5
  Verf de basecoat. Grondlaag is het proces van het aanbrengen van de eerste lagen van de dominante kleuren om uw miniatuur. Proberen te schilderen in een gestage, lichte sweeps en vermijden dat te veel. Als het niet zo netjes als je wilt, maak je geen zorgen te veel - je kunt altijd aanraken later. Niet te veel zorgen te maken over de details nog, en doen zo veel dunne lagen als nodig.
 6. 6
  Schaduw van de details. Bepaalde delen van uw model - zoals spleten, bont, chainmail enzovoort - zou natuurlijk kijken schaduwrijke en donkerder. Gebruik inkt of extra-verdunde zwarte verf op deze gebieden voor realistische schaduw.
 7. 7
  Voeg droge-borstelen. Voor droge-borstelen, laad je brush direct van de verfpot - geen verdunning nodig. Vlek het op een stukje weefsel of een papieren handdoek tot de meeste van de verf is verdwenen. Bestrijk boven over het gebied dat u wilt markeren - de verf zal zich houden aan de verhoogde gebieden van de figuur. Bijvoorbeeld, voor het schilderen van een blanke gezicht, zou je beginnen met vleeskleur, zet dan donkere tinten onder de wenkbrauwen en de kaak, en eindelijk wat wit mengen met het vlees verf en droge borstel het voorhoofd, neus, bovenlip en jukbeenderen. Op metalen, meng metal met een klein zwart / bruin eerst, gebruik dan inkt voor de groeven en dips, en droog-borstel hoogtepunten in ongemengde metaal kleur.
 8. 8
  Voeg fijne details. Verdun verf te voorkomen samenklonteren voor het schilderen van de kleinere delen van het model.
 9. 9
  Breng een citadel wassen, indien gewenst. Citadel Wast zal vestigen in de uitsparingen van het model en de details in lichte tinten. U kunt het wassen direct eerste ingang van de verfpot, of water het neer op het palet.
 10. 10
  Beëindig de basis. Verf de basis verzorgd en netjes in de gewenste kleur. Wacht tot de hele figuur te drogen, dan borstel lijm op de bovenkant van de basis en dompelen in zand. Schud het overtollige en laat de lijm drogen. Dan verf afgezwakte PVA lijm over het zand te laten blijven, en wachten tot die laag te drogen voordat u Bestial Brown of welke kleur je wilt over het zand. Daarna is opgedroogd, borstel de basis met een lichtere kleur, zoals Bleach Bone. U kunt ook kleine vlekken van lijm op de basis, pick-up statische kudde en plak het op.
  • Als alternatief, je kon lijm het zand aan de basis voor het schilderen van het model. Na het spuiten van verf, zal het zand gemakkelijk zijn om te drogen-borstel welke kleur je wilt. De verf zal helpen houden het zand op zijn plaats ook.
 11. 11
  Bescherm de miniatuur (zodra het helemaal droog is en gereed) met matte vernis.
 12. 12
  Strip uw model naar beneden en opnieuw beginnen. Als u niet tevreden bent met de manier waarop het model bleek of wilt u gewoon het proces van het schilderen van het weer te genieten, kunt u strippen met een aantal zachte oplosmiddelen zoals Simple Green schoner, Dettol oplossing, Dawn Macht Los, aceton-vrije nagellak en soortgelijke producten. Genieten van het model 's nachts, gebruik dan een tandenborstel om resterende vlekken te verwijderen.

Tips

 • Kleine verf sets (zoals de Night Goblin set) zijn uitstekend, omdat ze bieden u alles wat u nodig hebt om uit te proberen schilderij miniaturen en kijk of u geniet van hen voor een zeer lage prijs.
 • Vergeet niet dat dunne lagen van verschillende kleuren verf interessante effecten kunt creëren. Wees niet bang om te experimenteren.
 • Probeer te werken met een vriend die ook geniet van het schilderen miniaturen. Je kunt technieken en mentor elkaars voortgang te delen.
 • Voor het schilderen van een realistische goud, breng dan een laagje Bestial Brown eerst, dan Shining Gold.
 • Het is altijd een goed idee om uw schilderij methoden stap voor stap op te nemen in een notebook voor toekomstig gebruik.
 • Ruim je stijl door afschrapen beschimmeld oranje resten of andere menselijke fouten met een scalpel of een pen mes, of gebruik modellering bestanden als deze geven een veel betere afwerking.
 • U kunt ook gebruik maken van een acryl primer in plaats van witte of zwarte verf aan ondervacht het model.

Waarschuwingen

 • Schilderij Warhammerfiguur kan een ontmoedigende taak zijn, maar het is zeer de moeite waard om te zien uw krachten groeien voelen dat u het hebt bereikt helemaal zelf.
 • Gebruik geen agressieve oplosmiddelen om uw modellen strippen - ze eten in het plastic.

Dingen die je nodig hebt

 • Warhammer Beeldjes
 • Citadel Verf
 • Borstels
 • Water
 • Palet
 • Zand
 • Lijm