Wkinl

Hoe maak je een zwaartekracht te maken waterpijp in 10 minuten

Dit is een eenvoudig te DIY gids te volgen om het maken van zwaartekracht een waterpijp die kunnen worden gebruikt om tabak of andere brandbare juridische inhoud roken. Dit artikel is voor beginnende en gevorderde gebruikers, en kan gemakkelijk worden gemaakt van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen. Deze wordt uitsluitend voor juridische doeleinden. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele acties die u uitvoert met genoemde zwaartekracht bong.

Stappen

Hoe maak je een zwaartekracht te maken waterpijp in 10 minuten. Hier is een overzicht van de instrumenten / items die u gaat gebruiken om de zwaartekracht te maken bong (toevallig, voor een schriftelijke lijst, check "dingen die je nodig hebt").
Hoe maak je een zwaartekracht te maken waterpijp in 10 minuten. Hier is een overzicht van de instrumenten / items die u gaat gebruiken om de zwaartekracht te maken bong (toevallig, voor een schriftelijke lijst, check "dingen die je nodig hebt").
 1. 1
  Hier is een overzicht van de instrumenten / items die u gaat gebruiken om de zwaartekracht te maken bong (toevallig, voor een schriftelijke lijst, check "dingen die je nodig hebt").
 2. 2
  Begin met het losdraaien van de dop van de fles Gatorade en het gebruik van uw gat making tool om het doorprikken van de dop.
 3. 3
  Gebruik een mes of een schaar om het gat aan uw roken voorkeuren tegemoet te komen (je pink is een goede gids) te verruimen.
 4. 4
  Scheur een stuk aluminiumfolie in een vierkant (of cirkel als je wilt) waardoor veel extra folie om mee te werken.
 5. 5
  Gebruik uw vinger om de kom rond schimmel, zorg dat u de folie te scheuren. Merk ook op dat als de kom is niet diep genoeg, het zal gemakkelijk vallen van de dop. En, natuurlijk, de kom niet breder zijn dan het gat in de dop.
 6. 6
  Doe de folie kom in het gat zorg ervoor dat het blijft zitten. Ook voor het uiterlijk kunt u de dop (met schaal erin) op zijn kop zet, en afvlakken van de folie door te wrijven op een vlakke ondergrond (dwz tabel).
 7. 7
  Zet de dop / kom op de tafel, en gebruik het gat making tool om gaten prikken in de aluminiumfolie. Je moet heel voorzichtig zijn in deze stap, want als de gaten te groot zijn, zal uw tabak / kruiden door de kom vallen. Voor zover hoeveel gaten, het hangt af van hoe groot je kom is, maar ongeveer zal 25 werken. Te veel gaten zal je kom te breken, maar met te weinig gaten je kom genoeg rook niet zal laten in de fles.
 8. 8
  Dat terzijde, en vind uw Gatorade / van 2 liter fles. Met een mes of schaar, beginnen te snijden van de bodem van de fles en zorg ervoor dat eventuele reactie zoveel ruimte voor de rook om de fles te vullen.
 9. 9
  Snijd de bovenkant van een grotere container, of gewoon gebruik maken van een emmer of gevulde wastafel.
 10. 10
  Vul de bak met water.
 11. 11
  Laad de kom vol van uw favoriete wettelijke het roken materiaal.
 12. 12
  Plaats de fles in het water en schroef de dop op. Als u de dop op voordat u de fles in het water schroef, zal uw tabak vliegen.
 13. 13
  Krijg je aansteker klaar en licht uw tabak, terwijl langzaam omhoog te trekken op de fles.
 14. 14
  Zodra de fles is gevuld met rook, de dop, zet je mond op de fles, en duw dwingen alle rook in je longen.

Tips

 • Gatorade flessen beter werken omdat ze zijn dikker en steviger dan een standaard 2 liter fles. Ook de kap is breder zodat u een grotere kom te maken, en het is makkelijker om mee te werken.
 • Of je kunt het even welke grootte pop fles gebruiken, maar in plaats van het snijden van de gehele bodem van de fles gewoon knippen de 5 "voeten" van de bodem van de fles om de structurele integriteit van de contaner handhaven als de kracht van het water probeert te storten.
 • Als je merkt dat je het branden van uw vinger naar stap 13, prik een klein gaatje in de Gatorade fles voor u om de rook te zuigen in de fles. Die manier hoef je niet hoeft te trek langzaam de fles omhoog. (Zorg ervoor dat je het gat hoog genoeg zodat er geen water doorheen zal komen porren. Controleer ook of u het gat bedekken met je vinger als je de fles hebt gevuld met rook en zijn klaar om naar beneden te duwen op de fles en neem een raken.)
 • Afwisselend, in plaats van het gebruik van zilverpapier, kunt u een aansluiting die is klein genoeg om te passen waarbij het deksel is, maar groot genoeg om niet te vallen door gebruiken. Als uw bus te klein is kun je een gat in het deksel te maken en past het binnen Het werkt net zo goed.

Waarschuwingen

 • Weet de bong water niet drinken
 • Rook verantwoorde - tabak kan longkanker veroorzaken
 • U kunt gebruik maken van een socket gewenste grootte, zolang je een scherm in de bodem gebracht. De grotere stopcontacten passen alleen op kappen aan flessen zoals Gatorade of Powerade.
 • Aanstekers heet na gebruik

Dingen die je nodig hebt

 • Gatoradefles (2 liter of liter flessen werkt prima ook)
 • Emmer of iets dat water (een gestopte gootsteen zal zelfs werken) houdt
 • Mes of schaar
 • Gat maken van gereedschap (pen, potlood, tandenstoker, enz.)
 • Aluminium folie (of bus)
 • Water
 • Aansteker, lucifers of soldeerbout
 • Tabak of kruiden