Wkinl

Hoe maak je een waterpijp te maken

Bong, ook wel bekend als waterleidingen, kunt u een grote hoeveelheid geconcentreerde rook inhaleren. Dit zal u helpen de instandhouding van het bedrag van het roken product dat u gebruikt, evenals schoon te veel kankerverwekkende stoffen zoals teer uit uw rook. De grote kamer van een waterpijp kan de rook te koelen. De resulterende rook is schoner, gladder en koeler dan andere populaire roken methoden, met inbegrip van sigaretten, pijpen en vaporizers.

Stappen

Hoe maak je een waterpijp te maken. Zoek elke soort fles of blikje (een 2-liter fles of 16 oz fles werkt prima).
Hoe maak je een waterpijp te maken. Zoek elke soort fles of blikje (een 2-liter fles of 16 oz fles werkt prima).
 1. 1
  Zoek elke soort fles of blikje (een 2-liter fles of 16 oz fles werkt prima)
 2. 2
  Punch of warmte een paperclip met een lichtere en snijd een 1/8 inch (3 mm) tot 1/4 inch (6 mm) opening of ongeveer 2 inch (5 cm) van de bodem. Dit gat is waar de rook van de waterpijp zal treden uit je kom en steel (hoe strakker het gat rond de stam, hoe minder tape of kit die u nodig heeft. Dit duurt finesse!).
 3. 3
  Plaats een buisje in het gat in de bodem die je hebt gemaakt. Dit kan een metalen pijp, een uitgeholde pen buis, of een steel gekocht bij een winkel of online. Zorg ervoor dat het op een positieve hoek, of anders uw kruiden zal nat worden.
 4. 4
  Zorg ervoor dat het luchtdicht! Als het niet volledig luchtdicht dan uw rook zal gaan van de gaten waar het niet hoort te! Om dit gebruik ofwel gom (werkt het beste) of tape vast. Om te testen dat het luchtdicht, leg je hand heel dicht bij de afdichting, en blaas door het mondstuk. Als je het gevoel lucht die uit, het is niet luchtdicht. U kunt dan een rubberen ring gebruiken om het meer luchtdicht maken (zie Tips)
 5. 5
  Bevestig een kom naar het einde van de buis. Als je kunt, pick-up een goedkope glazen kom van uw lokale rook winkel, zullen ze meestal lopen ongeveer 5 dollar. U kunt ook de rollen van een sigaret met vloeitjes en bevestig deze aan het eind van de buis. Aluminiumfolie kunnen worden gebruikt, maar het wordt niet aangeraden. Gelieve te controleren om ervoor te zorgen dat uw bowl materiaal is veilig voor inhalatie voor gebruik.
 6. 6
  Vul de waterpijp met water totdat de buis in de fles is volledig onder water met ten minste 1 centimeter. Je kan vullen met meer, maar er zal minder rook in de kamer zijn als je rookt. Zorg ervoor dat je niet te veel water te zetten, als je het doet zal je kruiden verdrinken!
 7. 7
  Zet een carb of 'clearing gat' halverwege de fles of lager, maar zorg ervoor dat het niet zo laag dat je zal het morsen wanneer je rookt. De in deze foto gat is in een belachelijk hoge plaats en zou niet toestaan ​​dat de rook te mengen met de lucht in de steek inch Dit zal zuurstof toelaten in de kamer.
 8. 8
  Laad de kom met uw favoriete roken product, bedek je clearing gat omhoog met een vinger, licht de gevulde schaal, terwijl het zuigen in licht.
 9. 9
  'Milk' de kamer, dan laten gaan van de clearing gat en zuigen hard. Uitademen.
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Om het de downstem en gat meer luchtdicht te maken, gebruik rubberen grommets. Ze zijn te vinden bij een plaatselijke bouwmarkt. Zorg ervoor dat de downstem zal strak in de ring voor de aankoop.
 • Geen aluminium / aluminiumfolie voor de kom, het is gevaarlijk en slecht voor je gezondheid.
 • Personaliseer uw bong! Plak geen stickers op het en geef het een naam!
 • Dit kan met alle soorten plastic flessen van 500 ml. aan 2L. en meer. Probeer alle flessen die je kunt, elk brengt een nieuwe sensatie.
 • Indien mogelijk, gebruik een metalen of glazen downstem. Ze zijn veiliger omdat plastic downstems giftige stoffen kunnen vrijkomen, vooral met een metalen kom sinds metaal geleidt warmte.
 • U kunt ook een pull stengel systeem, waar u de downstem kunt verwijderen en laat de luchtstroom door. Deze methode heeft een aparte gat te vervelen niet nodig.
 • Als je eenmaal onder de knie hebt, kunt u proberen verschillende configuraties van waterpijpen. Probeer verschillende kamers, zoals een koelkamer gevuld met ijs voor een vlotte treffer.
 • Vergeet niet om de gaten glad, zodat je geen druk verliest. Dit kan moeilijk zijn, maar met de praktijk, zou het gemakkelijk zijn. Als de gaten zijn messed up gewoon gebruik maken van een hete lijmpistool om ze te bedekken gat met. Het is beter dan het gebruik van tape.
 • In plaats van water, kunt u gebruik maken van vruchtensap of cherry cola ofzo.

Waarschuwingen

 • Door dit te doen ziet er anti-esthetiek. Uw lokale rook winkel verkoopt waarschijnlijk lekker glas waterpijpen voor betaalbare prijzen. Bij het kopen van waterpijpen, verwijzen naar hen als "waterleidingen", omdat de term "bong" wordt geassocieerd met wiet.
 • Geen PVC, koper, aluminium of kunststof in de delen die worden blootgesteld aan hitte te gebruiken. Rook niet met aluminiumfolie of zet hete lijm nabij de kom, want dit is giftig en kankerverwekkend.
 • Als je smelt een van de plastic en inhaleer dat, niet alleen is het zeer slecht voor je, het smaakt verschrikkelijk en je zal waarschijnlijk ophoesten je darmen omhoog.
 • Gebruik een waterpijp alleen in de privacy van uw huis. Zelfs als je gewoon het roken van tabak of andere legale producten, kan wetshandhavers proberen om u lastig te vallen. Als je buiten moet roken, overwegen een kleine bong die kunnen worden verstopt in een handschoenenkastje of snel weg in een prullenbak gegooid kan indien nodig.
 • Controleer de lokale wetten om te zien of uw favoriete roken product is illegaal.

Dingen die je nodig hebt

 • Je favoriete roken product
 • Lege plastic fles
 • Een buis
 • Iets dat kan worden gebruikt als een schaal
 • Iets om te gebruiken als kit
 • Water
 • Lichter / Wedstrijden