Wkinl

Hoe maak je een kwart verdwijnen

Met een beetje zorgvuldige voorbereiding, kunt u een kwart of een andere munt verdwijnen. U plaatst een glas over de munt en poef -! Het is gegaan! Deze variatie vereist enige instelling, maar is toegankelijk en leuk voor kinderen.

Stappen

Hoe maak je een kwart verdwijnen. Bereid je voor op de truc van tevoren, buiten het zicht van uw publiek.
Hoe maak je een kwart verdwijnen. Bereid je voor op de truc van tevoren, buiten het zicht van uw publiek.

Voorbereiding

 1. 1
  Bereid je voor op de truc van tevoren, buiten het zicht van uw publiek.
 2. 2
  Trace een cirkel rond de rand van een helder drinkglas. Werken lichtjes in potlood en houd de lijn zo dicht als je kunt om de velg.
 3. 3
  Knip deze cirkel van het papier. Maak de snede netjes en stok zo dicht als je kunt naar de lijn.
 4. 4
  Stok vier kleine stukjes heldere, dubbelzijdige tape aan de rand van het glas op 00:00, 03:00, 06:00 en 09:00. Plaats deze zo dat overtollige uitstrekt naar de binnenzijde van het glas. Gebruiken om de stukjes tape te snijden zo klein mogelijk.
 5. 5
  Line-up van het papier zo goed als je kunt met de rand van het glas en druk op de tape tegen het papier cirkel zodat het papier bedekt den mond van het glas.
 6. 6
  Plaats de opgetuigd drinkglas ondersteboven op een ander stuk gekleurd papier van dezelfde kleur. De mond van het glas moet kijken normaal en moet je niet kunnen vertellen dat er een stuk papier geplakt is aan de velg.

Het uitvoeren van de truc

 1. 1
  Nodig uw publiek naar de kamer.
 2. 2
  Plaats een kwart op het gekleurde papier naast de duidelijke drinkglas. Om de illusie authenticiteit lenen, vraagt ​​een toeschouwer om het kwartaal of andere munt. Als u wilt, leest hardop het jaar over het kwartaal en benadrukken dat de wijk echt moet zijn, want het kwam uit het publiek. Toon het rond, geef het een tik, klop het tegen de tafel om te bewijzen dat het is solide.
 3. 3
  Draperen een sjaal, zakdoek of handdoek over het glas.
 4. 4
  Verplaats de overdekte glazen bovenop het kwartaal, zorg ervoor dat het papier cirkel bestrijkt de wijk volledig.
 5. 5
  Zwaaien een toverstaf, tikt u op de onderkant van het glas drie keer, of zeg de magische woorden, wat u maar wilt. Dit soort versiering helpt om de verschijning dat het verdwijnen gebeurt door magie te geven.
 6. 6
  Verwijder de doek met een zwierig gebaar te onthullen dat de wijk is verdwenen.

Tips

 • Maak de cirkel van het papier precies dezelfde grootte als de mond van het glas. Als het groter is een t verraadt.
 • Als u gebruik maakt van dun papier, zoals kopieerpapier, kunt u in staat om een ​​vage schets van de medaille te zien onder het papier. Stick met zware bouw papier of dergelijke.
 • U kunt de truc om het kwartaal opnieuw weer te keren, maar niet herhalen, opdat uw publiek aanslaan.
 • Met behulp van een te grote munt, zoals een dollar, zou het weg te geven.
 • U kunt gebruik maken van twee kleinere stukjes gekleurd papier of een groter stuk van je achtergrond.
 • Als deze illusie onderdeel van een grotere daad zal zijn, kon je de hele zaak opgezet op een ondiepe schaal. Vervolgens introduceren de lade met het glas al op het of hebben uw assistent breng het binnen Voer de illusie meteen, alles in een keer te verwijderen dan is de hele lade. Als de lade heeft een mooie, rechthoekige bodem, zou je zelfs de bodem van de lade lijn met gekleurd papier zodat de kleur lijkt slechts een deel van de lade.
 • Als een potloodstrepen op het papier zichtbaar blijven nadat u de cirkel snijden, ofwel een gum aan hen, of plaats verwijderen die kant, zodat het naar beneden wanneer het glas is in positie voor de truc.
 • Het licht brekende door de afgeronde rand van het glas zal helpen om de tape te vermommen, evenals de dikte van het glas.
 • Houd uw publiek op enige afstand voor deze illusie als u twijfelt over de zichtbaarheid van de randen van het papier of de stukjes tape hebben.
 • Om het publiek nog meer verbijsterd te maken, zet de cirkel van papier op het grotere stuk, zet helder-droge lijm op en laat het een beetje droog, dus het is kleverig. (Al voordat het publiek binnenkomt). Houd het glas, waaruit er is niets bijzonders aan. Dan, wanneer je het gezicht naar beneden, zet het over de cirkel, en bedek het met de sjaal. Uw publiek zal versteld staan.

Waarschuwingen

 • Laat de heldere drinkglas niet opheffen te hoog, of mensen kunnen het papier geplakt is aan de velg te zien. Doe het niet te langzaam of anders de menigte zou kunnen zien de truc erachter.
 • Niet vrijwillig het drinkglas voor inspectie, tenzij u er zeker van bent kun je het papier en alle sporen van de tape te verwijderen. In plaats daarvan, tonen de sjaal en de wijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Band
 • Schaar
 • Gekleurd papier (zoals de bouw papier)
 • Een duidelijke drinkglas
 • Een handdoek, zakdoek of sjaal groot genoeg om het glas te dekken.
 • Een kwart of een andere munt