Wkinl

Hoe maak je een appel pijp maken

Als je merkt dat je met iets naar rook en geen pijp te vinden, probeer dan het maken van een uit een appel. Een appel pijp duurt slechts een paar minuten om te maken, en het werkt als een charme - maar zorg ervoor om het te gooien als de appel begint te zacht te krijgen. Hier zijn twee verschillende manieren om een ​​te maken.

Stappen

Hoe maak je een appel pijp maken. Krijg een appel en een pen.
Hoe maak je een appel pijp maken. Krijg een appel en een pen.

Het maken van een appel pijp met een pen

 1. 1
  Krijg een appel en een pen. Deze pijp wordt beschouwd als "zuivere" omdat alles wat je nodig hebt om het te maken is een appel en stok-achtig apparaat, zoals een pen, met een tip scherp genoeg om een ​​gat in de appel porren.
  • Zorg ervoor dat de appel die u gebruikt is fris. Een zachte appel kon instorten terwijl je probeert om de gaten vervelen.
  • Het is ideaal om het soort balpen gebruiken met een tip die je kunt losschroeven, zodat u kunt nemen de inkt goed. Anders kunt u inkt morsen over de appel. Zodra je uit de inkt goed, schroef de tip weer aan.
  • Gebruik niet een potlood. Het is waarschijnlijk te breken in de appel, terwijl je probeert om een ​​gat met het maken.
 2. 2
  Verwijder de steel uit de appel. U kunt uw vingers te verdraaien of trek hem of snijd een gleuf rond de stam om het te verwijderen. Zorg ervoor dat je de hele stam, als het breekt, graven in het gat met uw vingers en verwijder deze uit de basis.
 3. 3
  Boor een gat door de top van de appel. Plaats de spitse punt over het gat waar de steel wordt gebruikt om de pen te zijn en jam in de appel in een lichte hoek. Duw het in de appel tot je een gat dat ongeveer halverwege uitstrekt door de appel hebt gemaakt.
  • Als de appel is het moeilijk om door te drukken, kan het helpen om een ​​draaiende beweging te gebruiken als je duwt.
  • Zodra u de eerste gat met de penpunt te maken, kunt u de pen, schroef verwijder de punt, en gebruik de puntloze pen te duwen in de appel. De appel zal schuiven in de holle pen. Wanneer u klaar bent het maken van het gat, verwijder de pen en gooi de appel stuk.
 4. 4
  Boor een tweede gat aan de onderkant van de appel. Het moet ongeveer een centimeter uit het gat aan de appel basis. Plaats de pen en prik een gat dat omhoog komt bij het eerste gat je gepord.
 5. 5
  Boor een derde gat aan de kant van de appel. Steek de pen in de appel een centimeter of een beetje meer uit het bovenste gat. Duw de pen in de appel tot het derde gat ontmoet de kamer systeem die u hebt gemaakt. Dit gat zal dienen als de carb, dus het zou moeten zijn in een plaats die is handig om te bedekken met een vinger terwijl je het aansteken van de pijp.
 6. 6
  Maak een kom. Gebruik de pen of ander voorwerp om uit te spitten een holle vorm op de bovenkant van de appel waar het eerste gat was geboord. Maken het groot genoeg is om het materiaal dat u wilt roken houden.
 7. 7
  Gebruik de pijp. Vul de schaal met het materiaal dat u wilt roken. Houd de appel in de ene hand met de vinger die de carburator, het kleine gaatje aan de zijkant van de appel. Gebruik uw andere hand om de kom steken, en zuigen met je mond door het gat aan de onderkant van de appel.

Het maken van een uitgeholde appel pijp

 1. 1
  Krijgen een appel, een mes, een lepel en een potlood. Voor deze methode moet u een aantal extra benodigdheden nodig, maar de pijp is makkelijk te maken en het resultaat ziet er netjes uit.
 2. 2
  Snijd de bovenkant van de appel. Plaats het mes ongeveer een halve inch onder de steel en snijd de bovenkant van de appel. Neem de steel uit de appel top.
  • Niet afgesneden van de top te dicht bij de stam. De bovenkant van de appel zal worden gemaakt in de kom, en je wilt dat het is stevig.
  • Je kan hebben te wrikken de steel uit om het te verjagen. Probeer niet naar de top van de appel beschadigen.
 3. 3
  Carve de kamer. Gebruik een lepel om een ​​ronde kamer carve out van de basis van de appel. Voer de lepel door het vlees rond de rand van de appel, zodat u een cirkel ongeveer 1/3 inch van de rand van de appel te creëren. Graven de lepel in de appel het vlees vanuit de cirkel te verwijderen en tot ongeveer 1/3 inch vanaf de bodem van de appel.
  • Niet te dicht bij de zijkanten of de onderkant van de appel te krijgen wanneer u werkt met de lepel. De pijp zal niet stevig, tenzij de appel heeft genoeg vlees over om zijn structuur te houden.
  • Gebruik een mes om u te helpen breken het vlees in het midden van de cirkel als het moeilijk is om het te verwijderen met de lepel. Scoren het een paar keer met het mes, dan graven rond de scores met de lepel.
 4. 4
  Maak de carburator en mondstuk. Houd de onderkant van de appel in de hand. Gebruik het potlood om een ​​greep ongeveer een centimeter onder de rand van de appel voorzichtig porren. Dit zal de carb zijn. Poke een tweede gat een paar centimeter aan de zijkant van de carb een mond stuk te maken.
 5. 5
  Gebruik de pijp. Plaats het deksel weer op het appel. Vul het gat aan de bovenkant van het deksel (waar de stam was) met het materiaal dat u wilt roken. Houd de appel in de hand en hebben betrekking op de carb met uw vinger terwijl u uw mond over het mondstuk. Gebruik je tweede hand om de pijp steken terwijl je inademt.

Tips

 • Gebruik de meest verse appel je kunt vinden.
 • Gooi de appel weg zodra het begint te zacht te krijgen.

Dingen die je nodig hebt

Het maken van een pijp met een pen

 • Appel
 • Balpen

Het maken van een uitgeholde pijp

 • Appel
 • Mes
 • Lepel
 • Potlood

Bron en citaties