Wkinl

Hoe je de beste waterpijp zorgen voor een aangenaam rook

Rooktabak van een waterpijp is een belangrijke stap omhoog van het roken van sigaretten droog. U kunt de aankoop veel verschillende smaken van shisha te roken zo aangenaam mogelijk te maken. Als u niet beschikt over een plaats te hebben in de buurt om een ​​waterpijp te kopen, dan kunt u uw eigen uit huishoudelijke artikelen te creëren. Ga lekker zitten, relax en geniet van deze geweldige ervaring met roken.

Stappen

Hoe je de beste waterpijp zorgen voor een aangenaam rook. Vul de vaas met ijsblokjes en water.
Hoe je de beste waterpijp zorgen voor een aangenaam rook. Vul de vaas met ijsblokjes en water.

Deel 1: monteer een waterpijp

 1. 1
  Vul de vaas met ijsblokjes en water. Doe net genoeg water in de basis, zodat de stengel wordt ondergedompeld ongeveer 1-1/2 "(38 mm) in de kom.
  • Moet je net genoeg ruimte te laten in de vaas, zodat uw rook niet opborrelen in de slang.
  • Voorkomen dat melk of zuivelproducten in je kom. Het toevoegen van zuivel zal zorgen voor een onaangename geur, schimmel, schuimvorming in de vaas en geruïneerd slangen.
 2. 2
  Voeg je tule. De tule is een zegel dat de stuurpen past op de vaas. De meeste waterpijpen worden geleverd met een rubber of kunststof afdichting. Silicone is het beste materiaal voor een zeehond, maar een ook gewoon dichten de vaas aan de stam met isolatietape.
 3. 3
  Zet de lade dat de kolen op de waterpijp houdt. Je nodig hebt om het aan te zetten voordat je de kom op, omdat de kom mag niet passen over de lade.
 4. 4
  Steek het korte uiteinde van de slang in de slang poort. Als uw waterpijp heeft 2 poorten, dan kunt u een rubberen afdichting kopen om af te sluiten de andere poort.
 5. 5
  Bereid uw shisha. Volg al deze stappen voor de beste ervaring met roken:
  • Gelijkmatig mengen uw tabak, zodat al het is bedekt met smaakstoffen en melasse.
  • Pluis-up van uw tabak en zet deze losjes in de kom. Vertrekken 2 millimeter afstand tussen de bovenkant van de tabak en de kom, zodat de shisha niet de folie aan als je het op. Burned shisha zal een nare smaak toe te voegen aan uw rook.
  • Koop een goede kwaliteit shisha. De kwaliteit van uw shisha zal de smaak van uw rook te bepalen. U kunt ook mix en match smaken voor een geweldig smakende rook. Koop 50 gram gedeelten van shisha, zodat u kunt uitproberen zonder de uitgaven veel geld.
  • U kunt knippen uw tabaksbladeren met keuken schaar om ze gemakkelijker verpakken in de kom. Echter, niet snijd ze te klein zijn of ze zullen vallen door de gaten en verstoppen je kom.
 6. 6
  Zet heavy duty alleen folie over de bovenkant van de kom. Uw folie stuk zou moeten zijn 2 "(5 cm) groter aan alle kanten, zodat u een goede afdichting rond de kom te vormen.
  • Houd de folie zo strak dat rimpels de warmteverdeling niet verstoren. Als je alleen maar dunne folie bij de hand, verdubbel het dan omhoog.
  • Wanneer u klaar bent, moet uw folie bedekte schaal lijken op het hoofd van een trommel.
 7. 7
  Porren ongeveer 15 tot 20 gaten in de folie met een tandenstoker, een pen of een puntige pen. Zorg ervoor dat u uw folie versnipperen. U kunt proberen een paar verschillende patronen op basis van de aard van de kom die je hebt:
  • Egyptische kom: Begin met een cirkel van gaten rond de perimeter en spiraal naar binnen.
  • Trechter-stijlkom: Maak 3 concentrische ringen: 1 rond de rand, 1 rond de spits en 1 tussen de 2 cirkels die u al hebt gemaakt.
 8. 8
  Steek de kolen. Houd de kolen met een tang en lichte 1 hoek met een lucifer of aansteker. Omdat vonken zal worden geproduceerd, moet je ofwel buiten gaan of staan ​​in de buurt van een raam.
  • Gebruik altijd de tang die met de meeste waterpijpen aan het licht of beweeg je kolen. Vermijd het gebruik van keuken tang, die kunnen zijn bekleed met een polymeer aan een non-stick coating voor voedsel prep en eenvoudig schoon te bieden.
  • Toen de kool begint te schitteren en stralen rook, trek de vlam weg. De kolen moet blijven vonken totdat al het blijkt fel oranje.
  • Als de kolen heeft nog een aantal zwartgeblakerde patches die niet branden, dan blazen op de kolen aan te moedigen het op te warmen.
 9. 9
  Stel de kolen op de folie met je tang. De partijen die werden gedekt door uw tang moet zijn onverlicht. Blaas op deze onderdelen te zorgen dat ze oranje branden. Laat de kolen zitten op de folie tot elk heeft een coating as over.
  • Licht nooit de kolen direct op de folie. De deeltjes die vrijkomen uit de kolen zal krijgen in de kom en verander de smaak van uw tabak.
  • Als je in een plaats met geen kachel, aansteker of lucifers, dan kunt u instant-licht steenkool gebruiken.
  • Natuurlijke steenkolen branden veel langer dan een snelle verlichting, maar iets veel heter dan een aansteker om ze te ontsteken vereisen. De meeste mensen gebruiken ofwel een enkele spoel kachel brander of een butaan fakkel aan hun naturals licht.
 10. 10
  Blazen door de slang te reinigen van stof of deeltjes die mogelijk hebben gevestigd. Vermijd het wassen van de slang, tenzij je weet dat het is wasbaar.
 11. 11
  Rook je waterpijp. Laat de kom op natuurlijke warmen. Niet moeilijk te nemen trekt om het verwarmingsproces te versnellen omdat je gewoon uiteindelijk verbranden van de tabak. Neem de tijd terwijl je rookt. Een goede waterpijp kan duren tussen de 45 minuten en 1 uur.

Deel 2: maak een fruitschaal voor een waterpijp

 1. 1
  Zoek een ronde vrucht. Appels, mango's en sinaasappels maken goede keuzes, maar je kunt elke grote ronde vrucht die je hebt bij de hand te gebruiken.
 2. 2
  Snijd de bovenkant van de vrucht. Voeg ongeveer 3/4 van de vrucht intact. Graven uit het vlees, het verlaten van een 1/2 "(13 mm) van het vlees dat aan de zijkanten.
 3. 3
  Prik een gat in de bodem. U kunt een kurkentrekker, dunschiller of een ander scherp voorwerp te gebruiken. Het gat moet de grootte van uw wijsvinger te zijn.
 4. 4
  Strooi de shisha in de kom. Laat ongeveer 2 millimeter van lege ruimte aan de top.
 5. 5
  Bedek het fruit met folie. Poke kleine gaatjes in de folie die op gelijke afstand.
 6. 6
  Leg de fruitschaal op de steel. Steek de kolen en rook de waterpijp. Vanwege de koelte van de vrucht, moet u wellicht een paar meer kolen dan gewoonlijk gebruiken om uw rook gaan.

Deel 3: ambachtelijke een waterpijp uit voorraden in uw huis

 1. 1
  Snij de bovenkant 1/4 af van de appel. Graven uit het vlees, het verlaten van een 1/2 "(13 mm) dikke laag aan alle kanten.
 2. 2
  Por gat in de bodem van de appel. Gebruik een dunschiller, een kurkentrekker of een mes.
 3. 3
  Knip een stuk tuinslang op de gewenste lengte. Schroef de appel op de top van de slang, en sluit de verbinding met wat plasticine.
 4. 4
  Branden een gat in de zijkant van een plastic kom nabij de bodem. U kunt een brandende sigaret of andere geconcentreerde warmtebron gebruiken om het gat te maken.
 5. 5
  Steek een rietje in het gat. De aansluiting moet worden strak. Als je een kloof tussen de kunststof en het stro te zien, dan sluit de kloof met meer plasticine.
 6. 6
  Vul de fruitschaal met tabak. Bedekken met folie, porren gaten in de folie, licht je kolen en plaats de kolen op de folie. Geniet van je zelfgemaakte waterpijp.

Tips

 • Als de tabak droog is, te doen herleven door het toevoegen van wat honing of melasse aan.
 • Als de rook ooit hard wordt en smaakt slecht of pijn doet je keel, adem gewoon in je slang zeer licht. Je moet zien rook ontsnapt door het vrijkomen afsluiter of de bovenkant van de kom, het opruimen van de muffe rook binnen. Blaas niet te hard, of je zal schieten water over je kolen en ondergang van de shisha.
 • Waterpijp rook moet dik en wit. Goede rook geeft u de waterpijp correct klaargestoomd en dat je het roken als je moet.
 • Om uw waterpijp reinigen, dip een doek in azijn en duw het door de stam met de onderste helft van een hengel of een andere stok. Als voor de vaas, het weken met warm water en zeep voor een beetje, evenals een zeer grondige spoeling na afdelingen is uw beste weddenschap. Maak de steel rond een keer per week en de vaas een keer per maand of zo.
 • Veel mensen geloven sterk in de zogenaamde 'diffusers. " Diffusors werken veel als een beluchter op een kraan. Ze worden over de steel en zo ondergedompeld dat deze ongeveer 1/4 "(6 mm) in het oppervlak. Verstuivers zorgen voor meer rook meer waterdamp ophopen waardoor een smakelijker, gladder rook.
 • Probeer HydroHerbal of zonder tabak shisha. U zult inhaleren veel minder kankerverwekkende stoffen.
 • In veel Midden Oosten zullen ze een basis van melk of vruchtensap om de smaak en de dikte van de rook te verbeteren. Standaard procedure bij Ali Baba's Hookah Bar (est 1760 in Istanbul) is 1/3 delen melk of vruchtensap tot 2/3 delen water. Enkel ben zeker om uw waterpijp grondig spoelen als je zuivel te gebruiken, zodat je waterpijp niet smaakt bedorven melk.

Waarschuwingen

 • Adem niet in tijdens het vonken van de chemicaliën in quick-verlichting kolen. De chemicaliën bevatten verschillende kankerverwekkende stoffen en andere ongezonde stoffen.
 • Gebruik geen huishoudelijke houtskool als het produceert een overmatige hoeveelheid koolmonoxide. Gebruik commerciële waterpijp kooltjes, ofwel quick-licht of natuurlijke, voor het roken van een waterpijp aangenaam.
 • Volgens de World Health Organization, een waterpijp sessie loopt de roker tot 200 maal de kankerverwekkende stoffen van een sigaret. Ook passeren en het delen van een waterpijp kan ziekten zoals tuberculose of hepatitis verspreid, dus wees voorzichtig.

Dingen die je nodig hebt

 • Hookah
 • Water en ijsblokjes
 • Shisha
 • Heavy-duty folie
 • Tandenstoker, pen of ander puntig-tipped pen
 • Kolen
 • Aansteker, lucifers of butaan fakkel
 • Cirkelvormige fruit
 • Kurkentrekker, dunschiller of mes
 • Stuk tuinslang
 • Plastic fles
 • Plasticine