Wkinl

Hoe maak je een bierflesje te breken met je blote handen

Dus Picture This. Je bent in een barfight, en je hebt een gebroken fles om de slechterik te intimideren. Maar het meubilair is veel te leuk om een ​​fles smash op, dus wat doe je dan? Je breekt de fles met je blote handen, natuurlijk! Op zijn minst, is Joe Bad Guy gaat worden geïntimideerd. Dit lukt, en je zou zelfs het meisje! Of, gewoon verbaas je bar buddies dat je dit kan doen! Hoe dan ook, het is een groot feest Tricki Het duurt een beetje oefening om het goed te krijgen, maar het zal echt de anderen te kijken verbazen. Lees verder!

Stappen

Hoe maak je een bierflesje te breken met je blote handen. Vul een bierfles met koud water.
Hoe maak je een bierflesje te breken met je blote handen. Vul een bierfles met koud water.
 1. 1
  Vul een bierfles met koud water. Hoe kouder, hoe beter. Breng het waterniveau tot ongeveer twee duim (5 cm) van de bovenkant van de fles.
 2. 2
  Hou je vast. Wikkel de bovenste twee vingers van je niet-dominante hand (voor de meesten van jullie, dat je linkerhand zal zijn) rond de hals van de fles. Hiermee wordt voorkomen dat glasscherven uit steken je in de palm in het geval de hele fles verbrijzelt.
 3. 3
  Klaar voor de start, whack! Raakte de opening van de fles hard met je dominante hand.
 4. 4
  Heeft het te breken? Controleer de bodem van de fles, die recht uit zou hebben gebroken.
 5. 5
  Leren hoe het werkt. De bodem van de fles breekt door "cavitatie". De fles kort en plotseling naar beneden beweegt als je de top staking. Het water erin niet zo snel bewegen, daarmee een extreem korte void (vacuüm) onderaan. Het water doet inhalen met het glas, en stort neer in de bodem. Indien de kracht groot genoeg is, kan de fles niet meer steunen het water neerstorten, en breuken of krassen aan de onderkant. Zelfs als de scheur is gering, zal de traagheid en het gewicht van het water de bodem te breken uit de fles.

Tips

 • U hoeft niet naar de fles hard geraakt, maar je moet het snel raken. Snelheid is belangrijker dan kracht voor dit goed te werken.
 • Laat altijd wat lucht aan de bovenkant aan "cavitatie" te laten plaatsvinden. Zonder deze, bent u vertrouwen op brute kracht om een ​​fles, die gewoon niet werkt (tenzij je meppen de meubels met de fles) te doorbreken.
 • Sommige bierflesjes zijn moeilijker te breken dan anderen. Gemakkelijk flessen zijn Becks en Sam Adams. Harder, dikkere flessen bevatten Budweiser en Corona.
 • Wees niet bang, terwijl het proberen deze truc. Weet je zal breken de bodem schoon uit. Als je in zacht met uw hand het zal niet breken en zal een beetje steken. Doen of niet doen. Er is geen poging.
 • Gebruik alleen koud water om luchtbellen te voorkomen. Bier of andere dranken met kleine belletjes geschorst binnen de vloeistof zal niet werken. Aan "cavitatie" te creëren, moet de vloeistof in de fles geen bubbels bevatten, want het zou de leegte van de lucht te snel vullen met schuim. Als koud water niet beschikbaar is, gebruik dan flessenwater, of laat kraanwater vestigen binnenkant van de fles voor een paar minuten.
 • Geen zinken? Geen probleem! Deze truc hoeft niet te betrekken om dit te doen in een gootsteen, je kunt dit doen in plaats in een emmer met water erin.

Waarschuwingen

 • Probeer niet deze truc terwijl dronken. Dit kan je het land in het ziekenhuis voor hechtingen.
 • Het runnen van een beschikking met glas erin kunnen de messen of het mechanisme beschadigen. Dek de afvoer zodat scherven niet kunnen gaan.
 • Laat nooit de gootsteen ongereinigde, want wie gebruikt het nadat u onverwacht zou kunnen worden gesneden door een chip.
 • Vul de gootsteen met wat water op het glas chips of scherven te vangen. Water in de gootsteen zal glas houden van stuiteren terug in je gezicht.
 • Wees zeer voorzichtig bij het ​​schoonmaken van de gootsteen achteraf; zelfs de kleinste chip van glas kunt u zich snijdt heel diep.
 • Draag geen ringen op de hand die u gebruikt om de fles te houden!

Dingen die je nodig hebt

 • Een lege bierfles
 • Water om de fles te vullen