Wkinl

Hoe u uw lichaam door een vel papier

Truc je vrienden en leer een nieuwe partij truc door te wedden ze dat je je lichaam kunt passen door middel van een gemiddeld stuk notitieblok papier. Het is een vrij eenvoudige truc die vereist slechts een paar bezuinigingen om het te maken in een groot gat dat je je lichaam kunt passen door.

Stappen

Hoe u uw lichaam door een vel papier. Vouw het stukje papier in de helft dus het is breder dan langer (hamburger fold).
Hoe u uw lichaam door een vel papier. Vouw het stukje papier in de helft dus het is breder dan langer (hamburger fold).
 1. 1
  Vouw het stukje papier in de helft dus het is breder dan langer (hamburger fold).
 2. 2
  Snijd uit de vouw naar het uiteinde van het papier ongeveer 2 cm vanaf de zijkant, stoppen 2 cm van het uiteinde van het papier. Snijd niet helemaal tot de rand. Maak nog kortere cut ongeveer 2 cm aan de zijkant van de eerste snede vanaf de vouw weer stoppen 3 cm vanaf het uiteinde van het papier.
 3. 3
  Ga verder afwisselend deze bezuinigingen tot u het einde van het papier komen, eindigend op een "lange" cut ongeveer 2 cm van de andere kant.
 4. 4
  Vouw het papier en, vanaf een zijde, gesneden uit de top van de eerste "lange" cut de tweede "lange" cut, scheidt van de balk aan de bovenkant.
 5. 5
  Herhaal deze stap, dit keer van de derde "lange" cut de vierde "lang" cut. Blijf dit doen totdat je de laatste "lange" cut te bereiken.
 6. 6
  Voer dezelfde taak op de andere kant, het herhalen van de delen beschreven in de vorige stappen, maar deze keer snijden tussen de tweede en de derde "lange" delen, vierde en vijfde, et cetera.
 7. 7
  Snijd van de rand van het papier aan de "kleine" bezuinigingen die u eerder gemaakt (beide zijden).
 8. 8
  Openstellen van het papier en stap door de grote papieren hoepel die je net hebt gemaakt.
 9. 9
  Afgewerkt.

Tips

 • Het kan makkelijker zijn om dit te doen met stijvere papier. Als u dun papier gebruikt de stukken hebben de neiging om flop veel rond.
 • Maak uw eerste bezuinigingen dichter bij elkaar als je wilt een groter gat te maken.
 • Exacte metingen niet nodig.
 • Voor een snellere truc, doe dit op een kleiner stuk papier. Zelfs een kwart van een regelmatige stuk papier (ongeveer 4 bij 6,5 inch inch) zal je hoofd te passeren!
 • Open het papier langzaam, zodat je niet rippen.

Dingen die je nodig hebt

 • Papier (iets ter grootte van een ansichtkaart of groter zal doen)
 • (Indien gewenst)