Wkinl

Hoe maak je een telefoonboek doormidden scheuren

Wilt pronken met je sterkte bij het ​​volgende feest? Er zijn weinig sterke trucs zo indrukwekkend als het rippen van een telefoonboek doormidden met je blote handen. Probeer het te doen, echter, en het maakt niet uit hoe sterk je bent, zal het bijna onmogelijk zijn. Met de juiste techniek, hoewel, bijna iedereen kan vijanden bang te maken en imponeer iedereen om hen heen met deze truc.

Stappen

Hoe maak je een telefoonboek doormidden scheuren. Gebruik uw duimen te buigen in het midden van het telefoonboek.
Hoe maak je een telefoonboek doormidden scheuren. Gebruik uw duimen te buigen in het midden van het telefoonboek.
 1. 1
  Beweeg je handen zo ver uit de richting van de hoeken van het boek mogelijk te maken. Zorg ervoor dat al je vingers nog passen op het boek. Als het een klein, smal telefoonboek, kan uw duimen te raken in het midden, maar als het een grote, brede boek zult u waarschijnlijk wat ruimte tussen je handen.
 2. 2
  Gebruik uw duimen te buigen in het midden van het telefoonboek. Zet uw duimen dicht bij elkaar in het midden (hoewel nog steeds langs de bovenrand) van het boek. Duw met uw duimen, zodat het midden van het boek bukt om een ​​soort plooi te vormen.
 3. 3
  Plaats uw wijsvingers aan de zijden van de vouw. Terwijl uw duimen zal zijn op de bovenzijde (de voorkant) van het boek, zal je andere vingers allemaal worden gevouwen over de rand, zodat ze greep de onderkant (met andere woorden, de achterkant) van het boek. Wijsvingers (ook wel pointer vingers) moet goed zijn tegen de zijden van de vouw je duimen hebt gemaakt.
 4. 4
  Buig de zijranden van het boek naar beneden met uw vingers. Houd je duim (en de vouw) op stand beginnen te buigen de hoeken van het boek neer terwijl ook duwen naar binnen over de vouw. Je voelt je borst (borst) spieren worden gebruikt als je het goed doet. De vouw in het boek zal meer geaccentueerd worden, en als je goed kijkt naar de vouw, zult u in staat om de zakken van de vorm de lucht tussen de pagina's te zien.
 5. 5
  Draai je je handen om het boek te scheuren. Draai de rechterkant van het boek met de rechterhand vast en het verdraaien van de linkerkant naar beneden met je linkerhand (dit kan worden teruggedraaid, afhankelijk van wat is comfortabel voor u). Handhaaf een stevige grip op het boek te allen tijde, en gebruik je borstspieren te stevig naar binnen druk te houden op het boek. Het boek moet beginnen te scheuren.
 6. 6
  Scheuren door het boek. Als je bent en onderhouden van een goede grip op het boek, kunt u in staat om het boek te scheuren helemaal in het midden van zijn lengte in een schot. Anders moet u uw handen te herpositioneren en blijven rippen minder sierlijk. Hoe dan ook, zal het zijn indrukwekkend.

Nu, als je wilt om te kunnen ENIGE paperback gelijmd boek scheuren in twee: rip Gewoon verticaal langs de wervelkolom! Als het een beetje dik, breken de wervelkolom door knicking het boek achterwaarts langs de wervelkolom.

 1. 1
  Afgewerkt.

Oven methode

 1. Bak het boek, 200 graden Fahrenheit (93 graden Celsius) voor ongeveer 2 uur. Paper brandt op 451 F (233 graden Celsius). Niet koken boven 300 º F dat uw oven zal brand gestoken. Bekijk de oven voor de gehele 2 uur is.
 2. Laat het afkoelen, zal het echt warm.
 3. Eenmaal koele, stash het terug met de andere boeken. Het zal precies hetzelfde uitzien als het voorheen deed.
 4. Nodig een paar vrienden. Op een gegeven moment maken een grote show over "hulk boos zijn" trek vervolgens de boek.
 5. Tear it! (Het zal niet moeilijk zijn op alle.) Gescheurd telefoonboek, geen spier nodig, alleen de wetenschap.

Wervelkolom methode

 1. Als je begint op de rug van het telefoonboek in plaats van de open rand, hoeft u niet aan een vreemde afschuinen of knijpen doen. Dit is makkelijk te doen met telefoonboeken tot 2 centimeter dik.

Tips

 • Stiekem nat het topje van een van je wijsvingers voordat u de poging te maken. Doopt het in een kopje water en laat het druppelen op de eerste pagina die u zal worden rippen. Het maakt het papier scheuren gemakkelijker. Gewoon niet laten ze zien je nat je vinger en je laat ze niet de natte delen van het telefoonboek te onderzoeken. Als je eenmaal onder de knie de juiste manier van het rippen van een telefoonboek in de helft, dan kunt u deze kruk gebruiken minder en minder.
 • Als u wilt proberen het rippen van het telefoonboek in de breedte in plaats van de lengte, kunt u proberen de bovenstaande techniek (die kunnen werken, afhankelijk van je kracht en de grootte van het boek), of u kunt gewoon houd de rug van het boek tegen je knie; greep de open rand met je handen, duw de pagina's terug met de hielen van je hand, en dan scheuren de boek in de helft. Terwijl de methode beschreven in de bovenstaande stappen werken door het creëren van luchtzakken tussen de pagina's, deze methode werkt omdat u alleen scheurt enkele pagina's tegelijk.
 • Noodzaak telefoonboeken om te oefenen met? Vraag je vrienden en buren voor hun oude telefoon boeken, of bezoek een recycling-centrum, dat is bijna zeker om een ​​bos van hen hebben.
 • Kleinere telefoonboeken zijn een stuk makkelijker. Begin met een dunne boek en werk je weg omhoog. Je eigenlijk moet behoorlijk sterk zijn om een ​​groot telefoonboek doormidden scheuren.
 • Voor extra effect, maak een zwakke poging bij het rippen van het boek in de helft, opent het boek en scheurt een pagina uit alvorens opnieuw te proberen met behulp van de hierboven beschreven methode.
 • Je zult waarschijnlijk wat moeite in het begin, zelfs als je sterk genoeg bent. Blijf proberen en je zult snel in staat zijn om deze truc uit te voeren gemakkelijk.

Waarschuwingen

 • Gebruik altijd een oud telefoonboek. Je zou op zoek gaan naar het wanneer u in wanhopige behoefte van een nummer en je zal niemand de schuld, maar jezelf.
 • Als u de alternatieve oven methode te gebruiken - zeer voorzichtig zijn. Laat de oven zonder toezicht.
 • Deze truc (zonder oven) doet zet een enorme druk op je polsen en de spieren van je borst. Overdrijf het niet en jezelf pijn doet. Als u nodig hebt om een ​​paar keer oefenen, geef jezelf wat rust tussen elke poging. Niet verder als u pijn voelt.
 • Dit zal niet werken op de glossy pagina's, als een tekstboek met de harde kaft al af. Je zult alleen maar eindigen snijden van uw handen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een telefoonboek
 • Twee handen
 • (Optioneel) Oven