Wkinl

Hoe je contact jongleren starten


Contact Jongleren is een stijl van enkele of meerdere bal manipulatie ook wel Dynamic Manipulatie en Sphereplay, herhaaldelijk gezien in de film Labyrinth. Een geoefend contact jongleur zal uiteindelijk in staat zijn om te rollen, draaien, gooi en laat de bal heen en weer, looping en dobbert het over de vingertoppen, handpalmen, de toppen van de handen, armen en andere delen van het lichaam in een gracieuze dans.

Stappen

Hoe je contact jongleren starten. Palm to cradle over de rand (overdracht) - Houd de bal in je open palm, die op het bovenste, vlezige gedeelte tussen de derde en de tweede knokkels.
Hoe je contact jongleren starten. Palm to cradle over de rand (overdracht) - Houd de bal in je open palm, die op het bovenste, vlezige gedeelte tussen de derde en de tweede knokkels.
 1. 1
  'The Cradle Dont Houd uw favoriete hand uit, palm naar beneden met de vingers uitgebreid en aanraken. Dompel de rechtgetrokken middelvinger iets naar beneden waardoor een wieg voor de bal te maken. Plaats en laat de bal op de bovenkant van de vingers in de buurt van de tweede knokkels van de eerste, middel-en ringvinger. Houd het daar gedurende enkele minuten op een tijd om te wennen. Beweeg je hand rond, op en neer als de bal wordt gewiegd op de top van het, gecorrigeerd voor inertie. Vind de wieg op de toppen van zowel uw handen en word erg gewend om de bal daar te zijn. Dit is inherent aan contact jongleren.
 2. 2
  Palm to cradle over de rand (overdracht) - Houd de bal in je open palm, die op het bovenste, vlezige gedeelte tussen de derde en de tweede knokkels. Nu, het bijhouden van de vingers bij elkaar en recht (maar niet gespannen), geven de bal een zeer lichte lift omhoog en draai je open hand naar binnen, nog steeds onder de bal, zodat het rolt over de buitenste rand van je wijsvinger en landt in de wieg positie op de bovenkant van je hand. Houd het een paar momenten. Draai nu het terug naar uw handpalm met de tegengestelde draaiende beweging, laten vallen van het vliegtuig van je hand weer naar beneden als je nodig hebt om. Oefen tot de bal beweegt zo weinig mogelijk terwijl uw hand beweegt eronder. Uiteindelijk zullen er "sweet spots" waar je instinctief voelt het en de verhuizing uit te voeren moeiteloos.
 3. 3
  Palm to cradle over de tips (overdracht) - Nogmaals, zet de bal in de open palm zoals in stap 2, maar deze keer de bal zal rollen over de vingertoppen in plaats van de rand van de wijsvinger. Houd de bal in je open handpalm met de vingers bij elkaar en gebaren naar 10:00 (links) of 2:00 (rechts), afhankelijk van welke kant je begint met (het eruit moet zien alsof je op het punt om schouderophalen met een arm). Dan, met behulp van uw elleboog voor een tegenwicht (krijg je bovenarm werken, ook), gestaag swing je open palm in de richting van je met een voorruit-ruitenwisser, gewelfde vorm van beweging en laat de bal rollen over de toppen van de vingers (alleen tussen de wijs-en middelvinger) en op naar de wieg positie (bovenzijde van de hand). Zodra de bal tot stilstand komt op de wieg, pivot / zwaai je arm in dezelfde boog terug naar de startpositie en laat de bal terug voorbij de vingertoppen op de handpalm. De bal moet uiteindelijk gaan over zonder de vingers worden gespreid te ver uit elkaar, maar krijgen ze verder uit elkaar en maak een echte baan voor een tijdje als je nodig hebt om. U kunt ook proberen het leren van deze overdracht met de bal als eerste gewiegd voor je en boog het uit aan de handpalm.
 4. 4
  De vlinder - Dit is de vorige palm-to-cradle-vingertoppen overdracht gedaan heen en weer ritmisch, zodat de bal reist in een vloeistof figuur-acht of ruitenwisser beweging als het glijdt om heen en weer. Het enige verschil is dat je elleboog vrij bewegen veel meer om een vloeiende beweging te steunen zou moeten zijn. Om een goed afgeronde achtvormige krijgen, til de bal in een kleine, naar binnen curve van uw handpalm als de bal gaat over het terug naar de wieg. Begin langzaam en doelbewust, zodat je kunt wennen aan de verhuizing en bekijk het. De vlinder lijkt haar best, hoewel, als je klaar bent knus en strak. Zodra je echt het hebt, probeer dan het omkeren van de richting van de figuur-acht.
 5. Op de uiterlijke beweging van de vlinder (wanneer de bal rolt over de handpalm) zeker niet te kopje of begrijpen de bal voordat je het terug rollen naar de wieg. Zelfs wanneer in de palm, moet de bal zichtbaar zijn.
Beheersing van de vlinder leidt tot meer flashy, tussentijdse bewegingen zoals de top naar top vlinder pas.
5
Beyond - Veel meer transfers en passes bestaan ​​en er zijn ook isolement's: het houden van de bal op een vaste plek in de ruimte, terwijl de handen te grijpen, vasthouden en bloeien er omheen als de bal lijkt te zweven. Er zijn ook arm rollen, elleboog kraampjes, borst broodjes en (voor een aantal zeer getalenteerde mensen inderdaad) hoofd, nek, rug en schouder rollen. Beoefend contact jongleurs doen ook veel soorten palm spinnen, draaien meerdere ballen in de handen. De lijst gaat maar door, als je kunt het voor je, kan het waarschijnlijk worden gedaan.

Tips

 • ! Gebruik de hele arm - Met alleen de sterkte van je hand en onderarm om contact jongleren zal ertoe leiden dat uw polsen te vaak knikken, waardoor de bal op de knokkels buigen als het wordt overgedragen: slordig effecten. Dit wordt verholpen door het houden van uw ellebogen, triceps, schouders en schouderbladen betrokken bij zelfs de kleine transfers en vlinders aan de controle en balans die u nodig hebt.
 • Soepele moves neem de tijd - Niet te veel zorgen te maken over een slordige, eerste versie van een truc. Stuntelende doorheen wekenlang is prima, maar houden de herhaling! Het kan maanden duren, maar de knikken zal zelf strijken en gratie zal volgen op zijn eigen. Ongeacht uw evenwicht en reflexen, zal spier-geheugen onvermijdelijk in in je handen en armen, sterk verbeteren van hun reacties.
 • Om te bezuinigen op het hebben van uw scheidsrechtersbal te jagen in de kamer rond, wilt u misschien om te oefenen over een bed.
 • Gebruik deze schriftelijke beschrijving in combinatie met de video's van contact jongleren sites of het internet in het algemeen, neem dan. Het is echt een visueel-geleerde vaardigheden en je zult meer profiteren van deze how-to krijgen door het kijken naar video's van het echte ding.
 • De domme kant - Uw off-hand zal meestal vertraging in uitvoering en hebben minder evenwicht, gratie en behendigheid dan je favoriete kant. Wanhoop niet. Ook al kan het soms lijkt traag en onhandig, moet je ijverig werken aan je off-kant. Dat is de enige manier waarop het wordt beter, dus geef het de tijd die het nodig heeft. Focus op het en niet verwennen het door het maken van uw favoriete kant meer van het werk te doen. Vergeet niet, herhaling brengt spier-geheugen.
 • Vingers - De vingers van een contact jongleur moeten worden klaar, aanraken en zo recht mogelijk zonder te worden gespannen of ultra-stijve. Voor bepaalde passes, maar ze kunnen iets uit elkaar te zuigen zonder de illusie (vooral bij grotere ballen). Voortdurend verspreid vingers zijn slecht, hoewel, net als ooit rigide "karatetrap" handen.
 • Toss leren - Sommigen vinden het makkelijker aanvankelijk te leren door het geven van de bal een zeer lichte opgooien van de palm en vervolgens het plaatsen van de wieg eronder voor het aan land op. Dit is prima voor het leren, zolang de toss wordt afgebouwd totdat de bal is altijd het rollen tegen de huid.

Waarschuwingen

 • Als je het oefenen en zitten indian-stijl, bedek je enkels met iets als een deken of extra sokken of je enkels kan uiteindelijk zeer zwart en blauw van een val.
 • Doe het volgende op uw computer en u zult spijt van krijgen. Als het per ongeluk valt uit het zal het scherm of de buitenste schil te kraken.
 • Houd je afstand van anderen. Probeer niet te "dragen" de bal in je lip, neus of het voorhoofd en niet beginnen met acryl. Het is niet breekbaar als glas en tegels, aquariums, snuisterijen en botten breken voordat het zich zal breken.
 • Acryl ballen maken van een lens die gemakkelijk kan branden. Laat geen duidelijk (of doorschijnend) contact bal uit waar het kan worden blootgesteld aan zonlicht, of u kunt verbrand gaten in welke oppervlakte de bal rustte op vinden.
 • Er zijn een aantal in het jongleren gemeenschap die ervoor gekozen hebben om stompe deze kunst om verschillende redenen. Bezoek dan de eerste drie Externe Links naar meer informatie over de ethische discussies over het te leren.

Dingen die je nodig hebt

 • Zorg ervoor dat u altijd een eindeloos aanbod van geduld buurt.
 • The Ball: Begin met een mooie, ronde oranje, een lichte houten bal of een podium kogel (3 "/ 7,6 cm tot 4" / 10,2 cm breed). Wees niet bang om het te laten vallen over en voorbij. Oefenen over een bed of in het gras. Later, als je de bal laten vallen minder, een acryl jongleren bal (3 "/ 7,6 cm of 4" / 10,2 cm) werkt goed voor de meeste. De ballen kunnen gemakkelijk gevonden worden op websites door te zoeken naar "contact jongleren".