Wkinl

Hoe de ipod snoer cut doen goocheltruc

Te kijken als je snijden van je vriend iPod oordopjes, vervolgens op magische wijze afdichten van de netsnoer weer bij elkaar? Volg deze stap-voor-stap handleiding om te leren hoe.

Stappen

Hoe de ipod snoer cut doen goocheltruc. Het verkrijgen van een valstrik.
Hoe de ipod snoer cut doen goocheltruc. Het verkrijgen van een valstrik.
 1. 1
  Het verkrijgen van een valstrik. Snijd een lus van witte draad ongeveer 6 tot 8 centimeter in lengte. Houd dit in je rechterhand met de uiteinden wijzen naar je vingertoppen, zodat niemand het kan zien.
 2. 2
  Houd een schaar lekker onder je linkerarm.
 3. 3
  Stel de truc. Loop naar je vriend en vertel hen over een nieuwe iPod-functie: het kan nu herstellen! U kunt het verhaal overslaan als je gewoon wilt om ze te verrassen, maar een goede goochelaar heeft altijd een mystieke verhaal om een ​​back-up van de truc.
 4. 4
  Pak de ipod snoer en maak een lus in je linkerhand (de kant zonder de geheime koordlus). Verzeker je vriend dat er geen schade aan hun iPod zal komen, je weet wat je doet.
 5. 5
  Steek de decoy koord. Tegelijkertijd vul de uiteinden van je geheime lus in uw linkerhand, die nu vast zit echte koord van je slachtoffer. Maak de nep-lus steken en stop de echte lus in uw hand, zodat het lijkt alsof je houden hun koord, maar je bent echt houdt het geheim koord.
 6. 6
  Knip het snoer. Houden de "nep" lus en het gebruik van de schaar, knip het snel. Als je te langzaam beweegt, zal je vriend waarschijnlijk gaan tot het uiterste om hun kostbare iPod te beschermen. Laat ze de cut snoer en neem een ​​moment om te zwelgen in hun volledig verlies van hoop voor de toekomst. Houd zowel de cut snoer en de werkelijke snoer strak in je vuist.
 7. 7
  "Hersluiten 'het snoer. Sluip de gebroken netsnoer weer in je rechterhand als je doet alsof om "fix" het snoer. Maak een show van het zodat ze niet merken dat je enige vorm van overdracht te maken. Leg hen uit dat Apple nu zelfdichtende elektromagnetische deeltjes die reageren en de zekering van de druk en de hitte van de stof stevig vastgehouden in je vuisten heeft ontwikkeld.
 8. 8
  Onthullen de "vaste" koord. Trek je handen uit elkaar, houden hun ongedeerd koord strak, en laten zien dat het op mysterieuze wijze heeft gezet zich weer in elkaar.
 9. 9
  Verberg het bewijs. Het geheim koord (nu gesneden) moeten worden weggestopt in je rechterhand weer. Plak het in uw zak of een andere schuilplaats zodra je in staat bent.

Tips

 • Vertel een vriend over de truc daarna, zodat ze niet proberen te snijden en "reseal" het snoer later.
 • Oefening baart kunst! Zoals met alle goocheltrucs, oefen ze door jezelf, met een vriend of familielid, in voor een spiegel, en een andere manier je kunt. Misschien wilt u oefenen met verschillende gekleurde draad, zodat je niet per ongeluk ruïneren volkomen goede oordopjes.

Waarschuwingen

 • Wat je ook doet, niet knippen de echte snoer. Als je dat doet, zijn bereid om te gaan met een zeer boze vriend.
 • Laat ze niet de uiteinden van de geheime koord zien op elk moment.
 • Deze truc zal niet veel van een truc te zijn als ze een andere kleur koord, (uiteraard) dus zorg ervoor dat het nep snoer is dezelfde kleur als die van hen.
 • Niet doen deze truc terwijl ze luisteren, omdat hun muziek zal niet worden uitgeschakeld. Of vertel hen dat hun iPod is nu "draadloos".
 • Wees erg voorzichtig met een schaar. Niet, onder geen enkele omstandigheid, lopen met hen.

Dingen die je nodig hebt

* Een scherpe schaar

 • 6-8 duim witte draad
 • Een vriend met een iPod