Wkinl

Hoe maak je een vork en lepel lijken de zwaartekracht te trotseren

Willen trotseren de wetten van de fysica - of in ieder geval gek anderen te laten denken dat je deed? Hier is hoe te maken gemeenschappelijke dinerwerktuigen lijken te zweven in de ruimte aan de rand van een glas.

Stappen

Hoe maak je een vork en lepel lijken de zwaartekracht te trotseren. Hier krijg je een grote drinkglas.
Hoe maak je een vork en lepel lijken de zwaartekracht te trotseren. Hier krijg je een grote drinkglas.
 1. 1
  Hier krijg je een grote drinkglas. Het is vooral goed als het glas heeft een brede mond met een taps toelopende bodem.
 2. 2
  Vul het glas ten minste de helft vol met vloeistof. Vergeet niet dat het gehele gewicht van het zilver wordt aangebracht op een punt op de buitenrand van de glazen. Hou dit in gedachten en zorg ervoor dat de bodem van het glas is stabiel genoeg om het gewicht te ondersteunen.
 3. 3
  Haak de vork en lepel samen. Zet de twee buitenste tanden van de vork over de achterkant van de lepel Wanneer ze verbonden zijn, moeten de gebruiksvoorwerpen soort van een boemerang vorm te maken.
 4. 4
  Hier krijg je een lucifer of een tandenstoker, en plaats deze tussen het centrum tanden van de vork. Ervoor zorgen dat het nog steeds het aanraken van de lepel. Voeg zoveel van de lucifer steken naar het midden van de "boemerang"-vorm mogelijk.
 5. 5
  Plaats de resulterende apparaat. Neem de hele set en (hier komt het lastige deel) de balans van de lucifer aan de rand van het glas met de twee greep eindjes wijst terug naar het glas. Merk op dat de lucifer horizontaal zal zijn.
 6. 6
  De balans van de apparatuur. Het kan u een moment nemen om erachter te komen waar de lucifer plaatsen. Probeer het dichterbij en verder weg van het glas bewegen van links naar rechts, alsmede, voor de beste plek te vinden.
 7. 7
  Denk aan het branden van de uiteinden van de lucifer uit na je evenwichtig alles (optioneel). Ga lekker zitten en het verzamelen van uw weddenschappen. De reden dat mensen geloven dat het tarten de zwaartekracht is het feit dat ze geloven dat het evenwicht ten opzichte van de gehele kop, in plaats van slechts een kant van het. Ze zijn, technisch gezien, zichzelf voor de gek.

Tips

 • Dus je wilt weten hoe dit werkt? Oke. Er zijn twee dingen die hier aan het werk: een - het zwaartepunt. Er is eigenlijk dezelfde massa aan beide zijden van de "center" die, afhankelijk van het serviesgoed u, ergens net onder het midden van de lucifer. Het tweede ding happening heet "koppel". Torque is een beetje draaiende beweging dat de spork doet en het is moeilijk te zien met het oog. De zwaartekracht trekt de uiteinden van de vork en lepel neer (omdat ze lager dan de aangesloten deel), maar de aangesloten einde van de spork wordt ook naar beneden getrokken, die in beweging zet een herhalend patroon - swing up, swing omlaag, omhoog, omlaag, etc.
 • Een vierkant lichaam lucifer is superieur aan een ronde voor deze truc, omdat de ronde heeft de neiging om veel te rollen wanneer je probeert om het apparaat te balanceren.
 • Het zwaarste deel van de truc is het krijgen van het juiste evenwicht. Sommige vorken en lepels zal niet meewerken, dus probeer het thuis met uw eigen zilverwerk of doe het in een restaurant je vaak bezoekt om te zien of hen zo goed zal werken.
 • Nog een ander alternatief: Maak de vork en lepel "boomerang" met een lucifer als voorheen. Plak nog een lucifer rechtop in de top van een zware zoutvaatje. Balanceren een lucifer op het punt van de andere. Als je geluk hebt, zal het zwaartepunt zodat het werk mogelijk te maken dat u op het punt van een lucifer balanceren op de punt van de andere in de buurt van een hoek van 90 graden. Deze neemt een beetje experimenteren.
 • U kunt brand aan beide uiteinden van de lucifer nadat je ze hebt gebalanceerd en zij zullen verbranden recht op het punt waar ze het aanraken van het glas en het zilverwerk, dit zal echt huis te rijden met het feit dat het ziet er cool er gewoon opknoping in de lucht.
 • Zorg ervoor dat de persoon die wordt geconfronteerd met de beker van rechts, of anders zullen ze erachter komen hoe het werkt.
 • Een andere techniek is om twee vorken gebruiken en een kwartje (of andere middelgrote coin) tussen het midden van de sleuf twee vorken wanneer ze samen worden gehouden en evenwicht deze op dezelfde wijze.

Waarschuwingen

 • Als u besluit om brand te steken de lucifer, voorzichtig zijn om alleen de uiteinden van de lucifer, niet het middelste deel uiteraard verbranden. Het helpt bij het branden van de lucifer om veel lucifer hebt om te verbranden.
 • Probeer niet om de lucifer over een drank die alcohol bevat branden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een lepel
 • Een vork
 • Een tandenstoker of een lucifer (bij voorkeur vierkante-bodied)
 • Een brede mond glas met water erin