Wkinl

Hoe kunt u uw pokemon kaarten verkopen

Als je hebt ontgroeid spelen met Pokemon games en Pokemon kaarten, en onthoud waar je de collectie opgeborgen, graven ze uit! In ongeveer een uur of zo, kunt u gemakkelijk geld te verdienen! Hier is hoe om wat geld te verdienen aan iets wat je echt wilt kopen!

Stappen

Hoe kunt u uw pokemon kaarten verkopen. Sorteer de kaarten per set.
Hoe kunt u uw pokemon kaarten verkopen. Sorteer de kaarten per set.

Methode een: verkoop van afzonderlijke kaarten

 1. 1
  Sorteer de kaarten per set. De meest nauwkeurige verkopers zullen leren over de sets hun kaarten thuis in, zodat de koper weet precies welke ze kopen.
  • Een set wordt geïdentificeerd door een klein symbool dat is ofwel in de rechter bovenhoek van de Pokemon illustratie (oud sets), of op de onderste rechterhoek van de hele kaart (nieuwe sets).
  • Om te leren welke symbolen staan ​​voor welk stelt, kijk omhoog de Pokemon op Ebay en overeenkomen met de illustraties met degene die je ziet-de set moeten worden vermeld.
 2. 2
  Sorteer ze numeriek. Gebruik de getallen in de rechter bovenhoek van de kaart (alle toestellen).
  • Er moeten twee nummers: een voor het nummer van de actuele kaart, een slash (/) en vervolgens een voor het aantal kaarten in de gehele set (dwz een Charizard met 5/102 is nummer 5 van de 102 kaarten).
  • Er zijn een paar uitzonderingen op deze: Base set kaarten, die een van de eerste drie uitgebracht in Europa sets waren, niet een symbool op de kaart niet hebben. Zij zijn de enigen die als dit, en promo's, die slechts een nummer aangeeft wat het nummer van de kaart is (Ivy Pikachu, bijvoorbeeld, is nummer 1 op de eerste vrijgegeven serie Black Star Promos).
 3. 3
  Zet al uw kaarten in beschermende zachte kokers (ook wel 'penny mouwen'). Dit zal hen te beschermen tegen UV-licht.
  • Nadat je ze hebt gezet in de mouwen, het is een goed idee om ze ofwel zetten "topladers" (hard plastic gevallen niet hoeft te bukken) of 9-pocket kaart mouwen die worden gehouden in binders.you kunt ook gebruik maken van Ultra Pro dek Protector Sleeves met komen in de kleuren rood, blauw, groen, etc. En beide zijn vrij goedkoop. Gebruik plastic Binders en pagina Hoezen voor eenvoudig opbergen.
  • Al deze dingen kunnen worden gekocht bij een Wal-Mart winkel of een kaart verzamelen winkel, en het beste merk te krijgen is Ultra-Pro.
 4. 4
  Maak een lijst van alle kaarten die je hebt (weer, door hun set). U zult merken dat sommige kaarten hebben sterren in de rechterbenedenhoek hoeken, sommige hebben diamanten, en sommige hebben kringen.
  • Zodra uw kaarten worden georganiseerd door nummer, zult u de sterren eerst zien, de diamanten volgende, en de cirkels laatste. Dan zie je de trainers, en de cyclus herhaalt, en als die er zijn Secret Rares, zal er een Pokemon aan het einde van de set met sterren. Zo niet, dan is dat ook goed. Stars: een Pokemon is Rare, diamanten bedoel het is Soms, en cirkels betekenen Common. Zeldzame kaarten te verkopen, natuurlijk, voor veel meer dan de anderen.
  • Opmerking: Als uw kaarten zijn Japanners, en de ster / diamant / cirkelsymbool is wit in plaats van zwart, het geeft een ultra zeldzame kaart. Ook met Japanse kaarten, wanneer het symbool dat drie sterren is een zeer zeldzame premiekaart-kaarten het moeilijkst te vinden!
 5. 5
  Prijs hen! Card prijzen schommelen de hele tijd, en om u geld besparen kopen van een gids die mogelijk niet nauwkeurig, ga gewoon op Ebay en kijk omhoog afgelopen aanbiedingen van de kaart (en) die u wilt verkopen!
  • De meeste van de tijd kaarten te verkopen voor meer dan ze zijn opgenomen als ze zijn het waard in tijdschriften, hoewel sommige tijden die ze verkopen voor minder. De enige manier om te vertellen is om te zien wat er gaande is met de daadwerkelijke kopers.
 6. 6
  Het opzetten van een pagina met de beschrijving. Dit is hoe je mensen zal trekken in hen te kopen. Zorg ervoor dat u lijst wat stellen het behoort, het aantal (dwz "Deze kaart is van Dragon Frontiers en is x/104"), het is zeldzaamheid (Rare, ongewoon, gemeenschappelijke, geheime zeldzaam, etc), en conditie (Mint, Near -Mint, Fair, gespeeld met, Poor, etc).
  • Beschrijven ze tot in elk detail, zodat de koper weet zeker wat ze krijgen! Natuurlijk, zorg ervoor om hen te vertellen als de kaart heeft geen bochten of krassen-it'll pijn de waarde als dat zo is, maar het is beter voor de prijs naar beneden te gaan een paar centen dan jij om slechte feedback te krijgen en verliest kopers.
 7. 7
  Lijst ze op ebay of een andere gerenommeerde verkopende plaats. De meeste slechts een zeer klein bedrag voor winst, dus het is erg goedkoop om ze te gebruiken! Als je ze liever verkopen in het echte leven, dan kunt u dat ook doen!

Methode twee: verkopen de collectie

 1. 1
  Sorteer de kaarten in vier stapels: Pokemon, trainer, energie, en diverse.
  • Sorteer uw Pokemon uit in stapels van elk type, bijvoorbeeld:. Pikachu, Ratatta.
  • Sorteer Trainer uit in elk soort, bijvoorbeeld:. Schakelaar, Potion.
  • Sorteer Energie uit in stapels van elk bv:. Lightning, Gras.
 2. 2
  Tel de kaarten in elke stapel. Schrijf het aantal kaarten op een Post-It, en plak een op elke stapel.
 3. 3
  Achterhalen van de individuele kosten van elk van uw kaarten. Om dit te doen, zoek websites die prijsstelling gidsen voor uw kaarten te hebben. U kunt ook eBay zoeken naar de huidige trading waarde van uw kaarten.
 4. 4
  Maak een tabel. De kolommen moeten omvatten: card naam, hoeveelheid, individuele waarde en de totale waarde (hoeveelheid vermenigvuldigd maal de individuele waarde). Misschien wilt u dit doen in Excel of een soortgelijk spreadsheetprogramma.
 5. 5
  Achterhalen van de totale waarde van uw pokemon kaart collectie. Doe dit door het verkrijgen van een totaal op de bodem van uw hoeveelheid en de totale kosten columns.
 6. 6
  Gebruik ebay of een vergelijkbare site te verkopen. U kunt dit doen door het verpakken van de hele set, de verkoop van individuele kaarten, of ze in verpakkingen van tien. U kunt ze verkopen aan mensen in uw omgeving. Neem contact op met uw jongere broer vrienden / zus omdat je 'junk' kunnen hun geworden "speciale schat." '

Tips

 • Proberen om alles in goede staat te houden; zo buigen / vouwen / scheuren de kaarten devalueert hen.
 • Kijk of je kunt krijgen een veiling te gaan. Als je vraagt ​​om een ​​rechte koers mensen zouden kunnen denken dat het goedkoop en snel kopen. Als je een veiling, zullen mensen die ze echt willen meer dan ze waard zijn, zodat je een grotere winst te betalen!
 • Bij het sorteren van je kaarten, gebruik maken van een grote, rommel vrij tafel of gebied.
 • Niet boos worden als je kaarten niet verkopen voor zeer veel-alleen niet vergeten hoeveel plezier je had met hen spelen!
 • Wanneer u uw gefinaliseerd stapels hebt gemaakt, wikkelen en vast een papieren band rond elke paal of gebruik een elastiekje. Nu kunt u eenvoudig oppakken, en weet hoeveel je in je hand (met een Post-It of nota over de papier-band).

Waarschuwingen

 • Andere manieren om te zoeken naar valse kaarten zijn:
  • Beeld. Sommige vervalsingen zijn vrij duidelijk met de foto, want ze kunnen een gedrukte afbeelding erop, dat is niet echt in het beeld (zoals een patroon vergelijkbaar met holofoil afdrukken) hebben.
  • Holofoil. Sommige vervalsingen zijn gemaakt om holografische kijken, maar deze kunnen gemakkelijk worden gezien met een goed getraind oog. De meeste holofoils hebben een specifieke soort patroon die verschijnt zowel in het beeld zelf of op alles, maar het beeld (de laatste bekend als een omgekeerde holofoil). Valse kaarten zullen vaak proberen voor typische holofoil, maar zal niet over de holografische beeldkwaliteit (sommige kijken gewoon als een glimmende metalen glans).
  • Het "gevoel" van de kaart. Real-kaarten hebben een speciale coating op hun kaarten die ze voelen glad, dat is ook merkbaar op oudere kaarten. Vervalsingen worden vaak gemaakt met een goedkope, vergelijkbaar materiaal, maar een duidelijk andere structuur hebben.
  • Lettertype. Veel nep-kaarten hebben een lettertype dat enigszins scheef. als je een echte kaart te vergelijken met een mogelijke nep hebt, kunt u met zekerheid zeggen als het lettertype is onjuist. Echter, sommige van de oudere kaarten zullen een lichte off-lettertype (zoals Base set Vulpix) hebben
 • Zorg ervoor dat alle kaarten die u verkoopt zijn authentiek Pokemon kaarten. Als u een valse / vervalste kaarten, niet proberen ze te verkopen. Dit kan je in de problemen en zal u een slechte rep te geven. Sommige vervalsingen zijn duidelijk, anderen zijn moeilijker op te sporen. Controleer de rand, als er slechts een laag papier, het is nep, echte kaarten hebben 2 lagen en er is een dunne zwarte lijn rond het midden van de rand.