Wkinl

Hoe om kunstenaar te worden

Kunst is overal om you.It is niet alleen in het vermogen om te schilderen, schetsen en tekenen, maar in andere media ook. Het maken van een sculptuur neemt de vaardigheid van een kunstenaar. Abstract schilderij, of het creëren van klei modellen is een vorm van kunst. Kunst is eigenlijk alles om je heen, in al zijn vormen. Neem de tijd om te kijken naar je omgeving op een andere manier. Naar een boom, is het zelfs niet, is niet recht is niet bruin. Het heeft textuur en schaduw. Belangrijker: geen twee objecten zijn gelijk.

Stappen

Hoe om kunstenaar te worden. Hier krijg je een schetsboek en potlood schetsen.
Hoe om kunstenaar te worden. Hier krijg je een schetsboek en potlood schetsen.
 1. 1
  Hier krijg je een schetsboek en potlood schetsen. Krijg een ezel en verf. Zelfs een paar basis benodigdheden zal zijn genoeg om te beginnen je oefenen en experimenteren.
 2. 2
  Teken dingen die je ziet. Ga naar het park, en op een bankje zitten en kijk maar om je heen. Kunst is overal. Het zwembad is ovaal, de zon is rond, de bomen zijn allemaal verschillende tinten, en geen twee bladeren zijn hetzelfde. Geen twee bloemen zijn hetzelfde of van dezelfde vorm of grootte. Als je kijkt naar dit alles en vindt u geïnteresseerd bent om meer te leren, dan heb je een artistiek karakter. U kunt een kunstenaar gemakkelijk geworden.
 3. 3
  Kijk naar een boom in de zon. Merk op dat de bladeren hebben verschillende kleuren. Zien welke kant de zon schijnt over en hoe het eruit ziet. Kijken naar dezelfde boom een ​​uur later en merk op hoe het eruit ziet nu dat de zon heeft of ondergaat. Bestudeer het gras, en de schaduwen. Kijken naar een zonsondergang, de schaduw en de kleuren. Eigenlijk kijken naar dingen aandachtig, en markeer het allemaal in je schetsboek.
 4. 4
  Ontwikkel meer van een artistieke aard. Leren over kleuren, tinten, en hoe ze te gebruiken. Koop een kleurenwiel en proberen om kleuren te veranderen. Beslissen wat voor soort kunst u geïnteresseerd bent Er zijn honderden technieken die je kunt leren van.
 5. 5
  Train je ogen te focussen op de structuur, kleur en waarde. Niet schilderen of tekenen over hoe het object "zou moeten" kijken, in plaats van hoe het doet look. Niets is echt wat het lijkt. Blanken hebben andere tinten erin, rode wijnen zijn van verschillende gradaties van rood. Zwarte huid is niet zwart en witte huid is niet echt wit, maar verschillende tinten van roze, geel en blauw allemaal door elkaar.
 6. 6
  Get boeken over kunst onderwijs, met name het opstellen van de rechterkant van de hersenen. Dit is een geweldig boek om te leren van. Het is gemakkelijk te lezen en interessant, en je zult jezelf verbazen over hoe snel je ook daadwerkelijk worden tekenen.
 7. 7
  Vind internetsites over kunstenaars, art methoden, tekenen en schilderen. Becoming een kunstenaar is niet moeilijk als je beseft wat voor soort kunst u bent geïnteresseerd Lees over kunstenaars en bezoek kunsttentoonstellingen.
 8. 8
  Stel jezelf bloot aan grote kunst. Bezoek musea en kennisnemen van boeken over allerlei kunst en design. Leer van de meesters door goed te kijken naar hun werken. Imiteren of probeer motieven en technieken die uw interesse te vangen.
 9. 9
  Soms kunstenaars willen hun gevoelens te uiten, zodat ze hun gevoelens in hun kunst. Je moet dat ook proberen als je wilt je gevoelens te uiten.

Tips

 • Zeggen altijd "Zijn hoe ik tekenen en dit is wat ik denk dat goed is", niet anderen advies te nemen om je hart als ze iets slecht over je tekening te zeggen.
 • U zult waarschijnlijk beter in uitbarstingen van persoonlijke inzicht in het zien van de wereld om je als kunstenaar.
 • Doodling daadwerkelijk helpt je perspectief... Wanneer je roekeloos trekken, haar helpt je te zien wat je in staat bent.
 • Nooit stoppen met proberen om kunstenaar te worden, want het is geweldig. * Nooit worden vernederd wanneer iemand lacht om een ​​tekening.
 • Kijken naar kunst, als je het verhogen van verfijning, kunt u mogelijk om de verfijning van grote kunstenaars meer ten volle waarderen. Niet iedereen is in staat om details opmerken. Grote kunst is leerzaam, het zal ertoe leiden dat u uw aanpak te wijzigen op een bepaald onderwerp en geven u tips over hoe om te bereiken wat je je verwachtingen te. De beste manier om kunst te bekijken is in persoon, een reproductie in een boek is leuk, maar vergeet niet er is meer aan een schilderij dan het beeld vertegenwoordigd zijn; tactiliteit van de oppervlakte, helderheid en andere subtiliteiten zijn alleen toegankelijk in persoon - het is vaak het geval dat de grootheid van het werk zijn alleen zichtbaar in deze aspecten. Dit is vooral het geval in de abstracte kunst, maar moet niet worden verdisconteerd in figuratief werk; gaan kijken hoe Rembrandt omgaat zijn verf, waar hij gebruik van transparante wasbeurten, het effect van een bepaalde kleur gelaagd over een ander maakt - als je begint te merken zulke dingen je zult gegarandeerd van uw flexibiliteit groeien als artiest.
 • Krijg je werk daar door te proberen om uw kunstwerk te krijgen in kunstgaleries.
 • Houd oude tekeningen om je aan te moedigen, zoals je ziet uw verbetering.
 • Begrijp dat niemand heeft om geboren te worden met een talent. Degenen die zijn, hebben geluk. Kunst kan worden ontwikkeld met rente. De meeste kunst hoeft niet te worden geschilderd als een foto. Men kan gebruik maken van een camera voor de exactheid. Schilderijen ontwikkelen van de kunstenaars het gevoel van het onderwerp, de interpretatie en de wisselende kleuren. Geen twee mensen zijn precies gelijk. Geen twee kunstenaars schilderen op dezelfde manier, en geen twee dingen zien in de exacte kleuren. Kunst kan worden geleerd, ontdekt en kan ontwikkelen met de juiste belichting. Vergeet niet dat een kunstenaar is niet hoe goed je kunt tekenen, maar de emotie die eruit komt.
 • Wanneer u uw eerste schetsboek afmaken, koop een ander! Tegen de tijd dat je klaar bent dat je zo veel hebben verbeterd.
 • Weer kunstwerk in indie winkels of coffeeshops om je naam er even uit.

Waarschuwingen

 • Nooit, nooit, nooit op. Het zal tijd kosten, maar het wordt elk uur de moeite waard als je terug kunt kijken en wees trots op hoe ver je bent gekomen.
 • Kunst is gemaakt om gezien te worden. Wees niet zo bang om mensen te laten zien wat je hebt gedaan.
 • Steunen altijd kunstenaars, als je niet ondersteunen perceptie van kunst van mensen, dan ben je niet doen van uw werk!
 • Blijven altijd leren van nieuwe technieken. Het grote ding over kunst is dat er zo'n grote verscheidenheid aan mediums en stijlen en technieken. Er is altijd iets te ontdekken. Niet zelfgenoegzaam worden of denkt dat u al genoeg weet.