Wkinl

Hoe maak je 3D blokletters te trekken

Driedimensionaal blok zijn zeer geschikt voor gebruik in rubrieken en titelpagina's en ook posters. De sleutel tot het maken ze er is om de indruk te wekken dat licht schijnt op hen en gieten een lichte schaduw geven. Het kan een beetje lastig zijn te beheersen, dus hier is een uitsplitsing over hoe dit effect te creëren.

Stappen

Hoe maak je 3D blokletters te trekken. Schetsen dikke letters.
Hoe maak je 3D blokletters te trekken. Schetsen dikke letters.

Methode 1

 1. 1
  Schetsen dikke letters. Beginnen met het schetsen van een dikke belettering van uw woord of naam in het midden van het papier.
 2. 2
  Kies de hoek. Op elke ruimte van uw papieren merk een "X" aan de linker-of meest rechtse bovenste deel van je woord op het papier. Trek dan lijnen van letters van je woord of naam aan het merk "X". Vergeet ook niet om de lijnen te trekken uit de hoeken van de brief.
 3. 3
  Maak dimensie. Dan na het maken van de lijnen, gebruik ze als een leidraad voor een dikke dimensie op de brief te creëren.
 4. 4
  Beëindig de letters. Houd het toepassen van de stappen, totdat u in staat om elke letter af waren. In dit geval het nummer "3" de laatste letters of cijfers 3D. Vergeet ook niet om de lijnen zorgvuldig te wissen als je eenmaal klaar bent met een letter te helpen eenvoudig het effect te tekenen.
 5. 5
  Schetsen. Schets je tekenen met een zwarte pen of marker en wissen ook uw potloodstrepen om schoon-up van uw tekening. Teken ook een dikke lijn op de contouren van het woord, gebruik dan een pen met een groot punt.
 6. 6
  Kleur het. Gebruik een kleur met een lichte en donkere variant, zoals op de afbeelding paars en donkerpaars.

Methode 2

 1. 1
  Schrijf het uit. Begin met het schrijven van de u wilt tekenen.
 2. 2
  Schetsen het. Een overzicht van de brief met ONE dunne lijn.
 3. 3
  Sluit alles. Verbind de uiteinden van de binnenste brief aan de hoeken van de lijn eromheen.
 4. 4
  Maak het licht. Bepaal waar je lichtbron gaat worden. U kunt een cirkel te tekenen of een vierkant of een ander symbool dat zal u laten weten waar het licht vandaan komt.
 5. 5
  Schaduw in. Doe alsof je op zoek bent naar een echt blok brief zit voor u. Schaduw in de vlekken dat er geen licht schijnt op.

Tips

 • Je zou willen beginnen met een, en gebruik vervolgens een spoor voor de arcering.
 • Als uw letters op een computer scherm wordt getoond, moet de lichtbron in de linkerbovenhoek. Dit is de conventie dat alle computer programma's proberen te observeren. Als u dit niet doet, kan uw brieven kijken uitgehold.
 • Experimenteer met verschillende en en schaduwen. Zie wat je kunt verzinnen!
 • U kunt ook schaduw op de achtergrond rond de brief om het er beter uitzien.