Wkinl

Hoe u meer scratch offs winnen

Loterij tickets in het algemeen niet over grote kansen, maar er zijn een paar manieren om uw kansen op het winnen van een scratch-off ticket. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe u meer scratch offs winnen. Stel een budget en stok mee.
Hoe u meer scratch offs winnen. Stel een budget en stok mee.
 1. 1
  Stel een budget en stok mee. Bepalen hoeveel je kunt veroorloven om te besteden aan een kras-offs elke week. Dit heeft absoluut om geld je kunt veroorloven om te verliezen, omdat de kans groot dat u zal zijn.
  • Nooit, nooit meer dan uw budget te besteden, de verleiding weerstaan ​​om uw verliezen te jagen.
 2. 2
  Stoppen terwijl je vooruit. Als je wint op een kaartje, zet het geld in uw portemonnee. Doe het niet te besteden aan meer scratch offs dan het budget dat u ingesteld. Dit alleen zal uw inkomen te verhogen van nul af wint, als het gebruik van de winst te investeren in meer geld zal waarschijnlijk ertoe leiden dat u ze gewoon weer kwijt.
 3. 3
  Bestudeer de kansen van het spel u deelneemt aan. Sommige spellen presenteren hogere kans van winst dan anderen-zelfs als ze goedkoper. Bestudeer de kleine lettertjes op de achterkant van de kraskaart om de kansen van het winnen te vinden. Vergelijk de kansen van een paar spelletjes voor het maken van een educated guess over welke kaart te kopen. Uiteraard is de kaart met de hogere kans is een betere keuze. Dit is over het algemeen de duurdere kaart, maar wees voorzichtig, want hogere kosten betekent niet altijd hogere kans.
 4. 4
  Stagger uw ticket kopen. Er zijn zelden twee winnende tickets op een rij. Daarom, als je weet dat een winnende kaart is al gekocht van een bepaalde verpakking, stoppen met spelen voor een paar dagen en terug te komen, ga naar een andere winkel, of koop een ander spel. Dit zal ervoor zorgen dat je geen geld uitgeven aan een bijna gegarandeerd verliezer. Merk op dat dit niet over statistieken - het is over hoe de games worden geproduceerd en verkocht. Kras games worden verkocht in verpakkingen met een specifieke win / verlies percentage in elke verpakking.
 5. 5
  Controleren om prijs niveaus zien voordat je een spel kopen. Het is volkomen legaal om tickets te verkopen voor een scratch off spel na alle van de hoofdprijzen werden gewonnen. Soms is de winkel zal een flyer met die informatie plaatsen, maar het is vaak een aantal weken verouderd. Controle met de staatsloterij homepage is de eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat u geen geld te verspillen aan een verliezer.
 6. 6
  Denk games die deel uitmaken van de tweede-kans loterijen niet spelen. Staten en Retailers gebruiken deze als een manier om games te verkopen na zijn er weinig reguliere prijzen vertrokken. Tenzij je echt geïnteresseerd in het winnen van de tweede-kans-prijs, dit zijn slechts een scam. Dit is niet waar in sommige staten, zoals Wisconsin, waar alle loten en scratch-offs komen in aanmerking voor een tweede-kans prijs.
 7. 7
  Niet kopen "mystery packs" of elk ander pakket van tickets. Nogmaals, dit een techniek retailers gebruiken om oude games die niet beschikken over vele prijzen blijven bewegen.
 8. 8
  Draai alle tickets. Altijd de computer bij de retailer controleer de winsten. In spellen waar er verschillende manieren om prijzen te winnen, kan het gemakkelijk zijn om winsten over het hoofd. Het hebben van de computer controleren zal ervoor zorgen dat u niet per ongeluk weg eventuele winsten te gooien.
 9. 9
  Zoeken naar patronen die verschijnen op de kaart voordat je krabben. Een Canadese professor was in staat om "plunderen" tic-tac-teen kras-offs door op te merken een terugkerend patroon gedrukt op het winnen van tickets. Als de afdrukken op de buitenkant van een scratch-off varieert van kaart naar kaart, aandacht besteden aan het.

Tips

 • Het is mogelijk om op te staan ​​om data kansen op individuele scratch off games door statistisch analyseren van de prijzen die zijn overgebleven. Dit kan moeilijk zijn. Er zijn websites die de berekeningen voor u zal uitvoeren.

Waarschuwingen

 • Hoewel deze tips kunnen helpen (en doen wat wiskunde zal helpen nog meer), het spelen van scratch offs is gokken en je zult nog steeds bijna altijd meer dan je wint verliest.
 • Neem niet meer dan je kunt veroorloven om te verliezen te spelen.