Wkinl

Hoe maak je een hond gezicht trekken

Gedurende de tijd, heeft de hond een symbool van standvastige loyaliteit en onvoorwaardelijke liefde. Maar het vastleggen van die essentie op papier kan een beetje lastig. U kunt over schrijven, maar het gezicht van een hond is zo expressief dat de enige manier om te voorkomen dat met behulp 1.000 woorden soms is om een ​​beeld te schetsen. Wij laten u zien hoe!

Stappen

Hoe maak je een hond gezicht trekken. Teken een ronde vorm en twee flaporen.
Hoe maak je een hond gezicht trekken. Teken een ronde vorm en twee flaporen.

Methode een: veel detail

 1. 1
  Teken een ronde vorm en twee flaporen. Voeg ook een verticale en horizontale lijn op de cirkelvorm te dienen als uw richtlijnen. Zorg ervoor om ze te gebruiken als ze echt zal helpen.
 2. 2
  Teken de neus van de hond. Teken een ondersteboven hart en een driehoekige vorm met twee uitsparing gaten.
 3. 3
  Teken de hond in de ogen. Vergeet niet om de ogen zo glanzend mogelijk te maken door het tekenen van kronkelende lijnen binnen zijn leerlingen.
 4. 4
  Teken kleine details zoals de kleine cirkels op zijn neus en vervolgens lijnen voor zijn oogleden en oren.
 5. 5
  Teken zijn poten met een reeks van vier afgeronde driehoekige vormen links en rechts van zijn gezicht.
 6. 6
  Teken de details van zijn poten en armen.
 7. 7
  Schets uw tekening. Gebruik een zwarte pen of marker om inkt over uw potlood schets. Na het schetsen van uw tekening, maak het schoon door het wissen van je potlood schets en richtlijnen.
 8. 8
  Kleur hem met kleuren zoals grijs, donker grijs, zwart of bruin.

Methode twee: lijntekening

 1. 1
  Maak een kleine stok figuur in het midden van uw tekengebied. Voeg kleine benen, maar geen wapens.
 2. 2
  Maak drie stippen aan elke kant van de stick figuur.
 3. 3
  Teken een cirkel rond de stok figuur. Zorg ervoor dat geen van lichaamsdelen of stippen van de stok raken de cirkel.
 4. 4
  Maak twee halve cirkels aan de bovenkant van het cirkel. Deze moeten bijna tegen elkaar, maar niet helemaal. Zij zullen de ogen.
 5. 5
  Teken een halve cirkel rond de ogen. Dit zal de rest van het gezicht.
 6. 6
  Voeg twee kleine stippen in het midden van de ogen voor leerlingen.
 7. 7
  Trekken sommige oren. Ze kunnen floppy zijn, puntig, maar je wilt dat ze!
 8. 8
  Vergeet niet de tong, en de boeg!

Tips

 • Er zijn een aantal verhalen die kunnen worden gebruikt om te herinneren hoe het gezicht van de tweede hond te trekken:
  • Er was een man (stok figuur) had zes kinderen (drie aan elke kant). Ze zouden gaan naar een park om te spelen (cirkel). Ze hadden twee kamers met uitzicht op het park (ogen met de leerlingen). Om van hun huis naar het park zouden ze op korte afstand (halve cirkel) lopen. Er was een rivier aan beide zijden (oren).
  • Er was een man die zonder armen (stok figuur) had en omdat hij had geen armen hij huilde en huilde (dots rond de mens). Om zichzelf op te vrolijken hij ging naar de beurs en ging op een reuzenrad (cirkel), twee spookhuizen (ogen), en kreeg twee katoen snoepjes (leerlingen). Daarna ging hij over een heuvel (bovenkant van het hoofd), ging naar een hot dog stand, en kreeg twee hotdogs (oren).
  • Er was eens een man (stok figuur) die bijen achter hem (dots) gehad, dus hij sprong in een meer (cirkel). Toen hij eruit kwam, zag hij twee grotten (ogen en leerlingen) in de zijkant van een heuvel (halve cirkel) met twee watervallen komende uit de zijkant van de grot (oren).
  • Er was een man zonder armen (neus), die in een vijver (snuit) viel. Het begon te regenen (snorharen). Hij liep een heuvel (bovenkant van het hoofd) en gingen naar McDonald's (ogen) en hij bestelde twee hamburgers (leerlingen) en frietjes (oren). Daarna was hij blij (tong).
  • Er was eens een man zonder armen (neus) bijen werden achter hem (dots) dus verborg hij in een grot (cirkel). Hij stierf, dus hij werd begraven op een kerkhof (ogen). Er waren gaten in de grafstenen (leerlingen) dus alle van de familie van de man waren er (halve cirkel), en ze huilden (oren).
  • Er was een man zonder armen (cijfer van de stok neus). Hij stierf en werd begraven, (snuit), toen kwam sommige vliegen (dots). Ze gaven de man 2 graven en gekleurd in een regenboog op de bodems van beide (ogen w / leerlingen). Toen kwam er een grote regenboog (halve cirkel). En tot slot een aantal auto's kwamen tot het graf te bezoeken (oren).
  • Er was eens een man zonder armen. Hij was echt goor dus hij had vliegt alles om hem heen (dots). Op een dag ging hij op een heuvel (snuit) en hij ging op een andere (top van het hoofd). Er waren twee zwembaden aan de bovenkant (ogen met leerlingen). Er waren ook glijbanen daar. Hij gleed naar beneden een kant (oor) en het beneden een ander (andere oor).
  • Een keer was er een man (stok figuur), die was erg onhandig dus hij huilde veel (dots). Eens, zo riep hij, maakte hij een meer (cirkel)! Dus dan zijn hond en kat stierf, zodat hij opgemaakt grafstenen (ogen), maar de woorden werden allemaal bij elkaar gepropt (leerlingen). Hij ging een heuvel, (halve cirkel) en ging naar beneden glijbanen!
  • Er was een man (neus en mond), die 6 kinderen (dots) gehad. Ze allemaal verdronken (snuit). De twee oudste kreeg een mooie graf (ogen), terwijl de jongere 4 kregen 2 kleine graven te knijpen in (leerlingen). De vader kreeg een groot graf waakt over hen allen (Semi cirkel). Bij de begrafenis, werden veel tranen vergoten (oren).
  • Er was een man (neus / mond) die 6 kinderen (dots) had dus hij kocht een zwembad (gezicht), het zwembad een lek (tong) dus verhuisden ze naar de bergen hoger en hoger, (elk oog) en zelfs hoger (gezicht) wanneer rotsen viel (oren) verhuisden ze in de grotten (leerlingen)!

Dingen die je nodig hebt

 • Papier
 • Potlood
 • Gom
 • Kleurpotloden
 • Liniaal