Wkinl

Hoe je graffiti namen tekenen

Veel mensen associëren graffiti met smakeloze vandalisme. Maar wat ze misschien niet weten is dat graffiti is al sinds de oudheid. Het Italiaanse woord waaruit het woord graffiti werd afgeleid (afkomstig uit het Grieks graphein betekenis "te schrijven") werd voor het eerst toegepast op het schrijven op muren in de Romeinse tijd. Terwijl vandaag de term wordt meer losjes gebruikt, graffiti nog steeds algemeen geeft artistieke schrijven of tekenen. En, in tegenstelling tot veel voorkomende misvatting, het kan worden gedaan op een manier die niet vernielen of in strijd met de wet.

In de loop der jaren zijn kenmerkende stijlen ontwikkeld die direct kan worden herkend als graffiti, zelfs als het schrijven is op een stuk papier. Zoals bij elke kunst, er is geen juiste manier om te tekenen graffiti, en je moet. Dit artikel zal u voorzien van de basis om te beginnen tekenen graffiti namen op papier, samen met een aantal inspirerende voorbeelden.

Stappen

Hoe je graffiti namen tekenen. Vertrouwd te raken met verschillende stijlen van graffiti.
Hoe je graffiti namen tekenen. Vertrouwd te raken met verschillende stijlen van graffiti.
 1. 1
  Vertrouwd te raken met verschillende stijlen van graffiti. Waar je ook woont, kun je waarschijnlijk graffiti in de buurt. Zo niet, een bezoek aan een nabijgelegen grootstedelijk gebied. Graffiti is voornamelijk stedelijke gebieden.
 2. Indien dit niet mogelijk is, ga online en doe een graffiti afbeelding zoeken. Honderden websites showcase graffiti, neem een virtuele tour van stijlen uit de hele wereld, wereldbol. Sommige stukken zijn van hoge kwaliteit, maar hoe meer je ziet hoe beter je zult de karakteristieke stijlen kennen.
2
Schrijf beneden een naam op papier. Begin met een woord, maar potlood en trek zachtjes voor eenvoudig wissen. Laat voldoende ruimte tussen, je zult ze uitbreiden later in de ruimte op te vullen. Maak ze groot genoeg om mee te werken, maar niet zo groot dat het voor altijd zal nemen om de graffiti te voltooien.
3
Kies een stijl voor de naam. Bubble brieven zijn vooral populair in graffiti, maar er zijn ook andere stijlen ook. U kunt hebben afgeronde of scherpe randen, even grote letters of enkele grote letters en enkele kleine, enz. Het is makkelijker om een ​​stijl na te bootsen, en hebben een foto van een graffiti stuk in die stijl te verwijzen naar. Zodra je leert de basics, kunt u natuurlijk.
4
Een overzicht van de letters die u hebt geschreven een benadering van de stijl je gaat voor. Nogmaals, gebruik potlood en schrijven zeer licht, als je veel kleine fouten zult maken. Het zal tijd en geduld nemen om de letters precies goed te krijgen. Vergeet niet: Maak de oorspronkelijke woorden u uw gids, niet uw gevangenis schreef. Wees niet bang om de letters te veranderen onherkenbaar.
5
Variëren dikte. U kunt alle lijnen dezelfde dikte, maar je kunt benaderen arcering en een 3D-effect als de lijnen dikker en smaller op verschillende plaatsen. Bijvoorbeeld, de top en een zijkant van een "o" zeer dik, terwijl de bodem en andere kant vernauwd. Gebruik je potlood om de dikte variëren, je gaat te verduisteren dit met inkt of marker later, zodat het niet hoeft te pikzwart zijn. Door het doen van deze stap nu, kunt u een goed idee van wat diktes er goed uitziet voordat u de lijnen permanent te krijgen.
6
Voeg details zoals gewenst. Zodra uw brieven zijn zoals u dat wilt, kunt u extra details toe te voegen - met licht potlood - als je ervoor kiest om. Misschien een bliksemschicht voor de dot van een "i" zou goed zijn, of de ogen turend van de gaten in je "b." U kunt een zeepbel zetten om de hele naam, zoals in stripboeken. De mogelijkheden worden alleen beperkt door uw verbeelding.
7
Kopieer uw tekening. Doe de potloden weg, dus nu, alles is blijvend. Als u een rampzalige fout (en) - u zult niet in staat zijn om veel aan te doen. Kopieer uw tekening voor een backup. Gebruik een en de duisternis instelling aan te passen zodat het licht potlood lijnen zien in de kopie. U kunt ook de sporen van de tekening op een ander stuk papier, maar dit zal moeilijk zijn vanwege de lichtheid van uw tekening. Te traceren wat je hebt, wachten tot na de volgende stap of sporen van een fotokopie.
8
Zwart maken uw potloodlijnen. Gebruik pen of marker te verduisteren de lijnen getekend met je potlood. Deze lijnen zijn min of meer permanent, dus uiterst voorzichtig zijn. Laat je niet ontmoedigen met kleine fouten, je kunt meestal repareren zodat niemand anders zal het weten. Zeggen als je pen lijn was te dik of je jogged en ging naar buiten van de lijn, maar vul het in, dus het is 3D.
9
Voeg kleur. Om in uw tekening invullen met gekleurde potlood of marker, zoals reeds gesuggereerd, is het een goed idee om te kijken naar voorbeelden voordat je dit doet, maar eigenlijk kun je alles wat je wilt, behalve krijt doen. Een zeer eenvoudig, enkel werk van graffiti zou kunnen hebben maar een kleur. U kunt ook eenvoudig elke letter te doen in een andere kleur of maak de toegevoegde informatie een andere kleur dan de letters. Terwijl u misschien geneigd om gek met kleur gaan, soms eenvoud is het beste. Graffitikunstenaars oudsher moest stiekem werken uit angst om gepakt - velen nog steeds doen - en dus konden ze slechts een of twee verschillende kleuren van verf op een moment dragen - een groot aantal zeer goede graffiti is slechts een kleur.
10
Blijf oefenen. Als uw graffiti bleek perfect, gefeliciteerd. Ga nu verder met verschillende woorden en effecten. Zo niet, blijf proberen. Beheers de eenvoudige bewegingen en vervolgens werk je weg omhoog - je zult snel ontwikkelen van uw eigen stijl. Draag uw eigen 'black book' en doen andere mensen kunst niet kopiëren. Anderen het kopiëren van al getagd kunstwerk zal leiden tot ernstige gevolgen.

Tips

 • De meeste van allemaal, wees creatief.
 • Een spreuk voor graffiti praktijk is, "Als je wil goed zijn, doen een hele stuk [werk] elke dag. Als u wilt worden groot, doe vijf per dag." Dit lijkt veel als je het letterlijk neemt, maar het punt is dat hoe meer je oefent, hoe beter je wordt.
 • Kopiëren van uw tekening kunt u wat tijd besparen als je een fout maakt. Maar houd in gedachten dat veel graffiti is een explosie van spontane expressie. Je wilt niet A) burn-out, of B) verstikken jezelf.
 • Je hoeft niet per se om de lijnen die je hebt getekend houden. In feite kunt u graag het effect van het hebben van geen randen rond de kleur. Om dit effect te krijgen, niet zwart te maken je lijnen met pen of marker. Dan, als je kleur in je schets, wis de potloodlijnen of kleur over hen. Deze methode is een beetje moeilijker om perfect te krijgen, dus neem de tijd.
 • Kijk naar het schrijven in stripboeken, vooral de creatieve getekende actie woorden als "Ka-Pow" en "Boom." Veel graffiti kunstenaars noemen stripboeken als primaire invloeden op hun ambacht.

Waarschuwingen

 • Teken lichtjes zodat u makkelijk alle fouten die je maakt en gaan over uw lijnen een paar keer, indien nodig wissen.
 • Gebruik geen pen totdat u klaar bent met schetsen.
 • Niet beginnen met het tekenen grote ingewikkelde stukken; u misschien gefrustreerd dat het niet gaat zoals je het wilde. Beginnen met zeer eenvoudige stijlen en werk tot meer moeilijke.
 • Tekening in "graffiti-stijl" is prima op papier, op uw bezittingen en waar je toestemming hebt.
 • Niet doen graffiti andermans eigendom zonder hun toestemming! Doen>
 • Zorg ervoor dat je een goede gum, roze parel, of gekneed worden knock-out goede keuzes, terwijl witte polymeer gummen werkt het beste.
 • Adem de dampen van de verf - ze zijn giftig!

Dingen die je nodig hebt

 • Pennen, kleurpotloden, stiften, kleurpotloden, Karisma ® potloden voor rijkdom, enz.
 • Stencils als u een
 • Spuitlak
 • Creativiteit en inspiratie
 • Elke lege doek
 • Een mop soort marker
 • Een schetsblok (blackbook) (hangt als je eerste of niet van plan zijn)