Wkinl

Hoe maak je een spuitcabine in je garage te creëren

Schilderen op de grond is rommelig en hard op je rug, en schilderen buiten kan leiden tot puin gevangen in afwerking van de lak is. Deze gids zal u door het maken van uw eigen spuitcabine voor gebruik in een garage (of op een terras dat aansluit op glazen schuifdeuren). Grotere pre-fab verfcabines kan duizenden euro's, en kleinere spuitcabine kits kosten slechts toestaan ​​schilderen kleinere objecten, maar deze cabine kost al gauw minder dan 75€ VS en in staat om zowel de nevel-verf blikjes en nevel-verf pistolen af ​​te handelen.

Stappen

Hoe maak je een spuitcabine in je garage te creëren. Visualiseren van het ontwerp.
Hoe maak je een spuitcabine in je garage te creëren. Visualiseren van het ontwerp.
 1. 1
  Visualiseren van het ontwerp. Pas desgewenst de grootte van het paintbooth's volgens uw behoeften. Een 8-voet (2,43 m) breed paintbooth is geschikt voor een twee-garage of een grote patio. Voor meer smalle cabines, de lengte van de drie 8-voet buizen en de top-middle twee pijpen.
 2. 2
  Verzamel je PVC en merk van de punten waar je nodig hebt om te snijden. Als je met behulp van een zaag om de cut, account aan te maken voor een extra 1/16 of 1/32 van een inch (1,6 of 0,8 mm). Deze extra toewijzing is om tegemoet voor de dikte van het blad (de "kerf") en eventuele bezuinigingen un-level gemaakt die moeten worden geschuurd.
  • De meeste 10-voet (3,05 m) secties van PVC pijp gekocht daadwerkelijk zal iets langer dan geadverteerd. Dit geeft aannemers of iedereen die met de PVC-buis een weinig ruimte voor het maken van bezuinigingen. Het is niet ongewoon om 10-foot-2-inch (3,1 m) buizen verkocht als 10-voet (3,05 m) leidingen.
  • Voor het voorbeeld ontwerp, de secties die u nodig bent (zie de rubriek 'Tips' vindt u een overzicht van de pijp snijwonden):
   • drie 8 'secties (2.43m)
   • een 5'11 "3/4 deel (1.82m)
   • twee 4 'secties (1.22m)
   • twee 3'11 "7/8 secties (1.22m)
   • zes 3 'secties (91cm)
   • twee 2'7 "3/4 secties (80.6cm)
   • twee 26 "3/8 secties (67cm)
   • twee 20 "secties (50,8)
   • acht 2 "1/2 secties (6.35-cm)
 3. 3
  Snijd de stukken op lengte volgens de markeringen die u hebt gemaakt.
  • Beveilig elke pijp voor het snijden. Gebruik een kleine werkbank (traditionele definitie) met twee planken die fungeren als een bankschroef, of een tafel gemonteerde bankschroef.
  • Snijd de pijpen met een PVC zaag of clamp-stijl pijpsnijder. Een blads mes zal schoon bezuinigingen opleveren, maar langzamer dan snijden met een PVC zaag te zijn. De zaag zal een gladde zijde en een ruwe zijde van de PVC-buis te verlaten. Vergeet niet om de acht 2,5 "aansluiten van leidingen gesneden om paren te sluiten connectoren.
  • Opruimen elke ongelijke uiteinden en PVC shag met een mes en / of een schuurblok.
 4. 4
  Leg de leidingen op grootte om te helpen bij snel monteren van de kraam. Op dit punt, ervoor zorgen dat de vier onderste buizen (poten de cabine's) zijn redelijk vlak en niveau. Aangezien er zes 3-foot (91-cm) secties, kies vier van deze buizen met de uiteinden meest niveau. Stel deze gereserveerd voor de onderste buizen.
  • Als alternatief, gebruik een extra vier "t" connectors dienen als voet. Als de spuitcabine is voltooid, zal het zwaar genoeg om op hun plaats blijven.
 5. 5
  Monteer de leidingen. Bij de montage, op zoek naar een ander hulp is aan te raden. Een persoon kan het monteren van de structuur, maar twee mensen samen resulteert in een sneller, gemakkelijker en veiliger montage. Zorg ervoor dat u van plan bent uit te vloeroppervlak aan de kraam tegemoet. Beveilig elke pijp door het volledig inbrengen in de PVC-gewricht. (Het is uiterst moeilijk om 2.25 'PVC-pijp of gewrichten breken met blote handen, zodat toepassing genoeg druk om een ​​strakke pasvorm te garanderen.)
  • Begin het monteren van de zijkanten.
  • Vervolgens monteert u de top-middle twee buizen met de 't' connector en down-pipe.
  • Laatste, sluit alle van de horizontale buizen naar de twee kanten panelen. Bij het werken met de eerste volledig geassembleerde paneel zijden, leg het plat op de horizontale leidingen die deel uitmaken van het plafond van de kraam-en achterzijde in te voegen. Wanneer alle horizontale leidingen zijn geïnstalleerd voorzichtig leunen dan op zijn bovenkant, waardoor het PVC gewrichten ondersteunen meeste gewicht van het bouwwerk.
 6. 6
  Fine-tunen van de assemblage. De eindassemblage van deze cabine moet ruim genoeg om naar binnen te lopen voor kortere mensen. (Langere mensen moet bukken iets.) Op dit punt, de cabine nog verplaatsbaar, maar alleen door de afwisselende beweging tussen een of twee benen tegelijk. Plaats de kraam om gratis toegang wandelen langs alle kanten. Trek een beetje aan elke hoek zodat de structuur stabiel en veilig.
 7. 7
  Omsluiten de stand in plastic. Leg plastic over behuizing, zodat de 25-voet (7,62-m) lengte wordt voor de langste afmeting, 8-foot (2,44-m) breedte plus 6-foot (1,83-m) zijwanden. Er zal overgebleven plastic dat je kunt knippen en later te gebruiken als een strip onder de fan te zijn. Laat voldoende plastic rond de voorzijde van de cabine te vouwen over en laat bungelen om overtollige overspray te vangen (6 in / 15.24 cm fijn zou moeten zijn). Wikkel de resterende plastic over de achterkant van de paintbooth aan de achterkant dekken. Laat ruimte om je fan (s) toe te voegen. Dit is waar de quick grip klemmen zijn nuttig in het houden van het plastic op zijn plaats. Gewicht van de kunststof's moet genoeg om het houden van bewegen, maar wind zal gemakkelijk duw hem uit tot de cabine is voltooid.
  • Solliciteer duct tape tijdens het snijden de plastic zeilen, de afgrendeling van de zijkanten van de behuizing. Als uw paintbooth in een winderige omgeving wordt geïnstalleerd, zorg ervoor dat het plastic is strak tegen de PVC-pijp. Gebruik klemmen om het plastic op zijn plaats terwijl u meten, knippen, en plaats de tape.
 8. 8
  Leg de druppel doek in de cabine. De 4-voet (1.22-m) breed doek moet zo worden geplaatst dat de hoeken rust onder elke poot van de paintbooth. Zorg ervoor dat het is plat, en duw uit alle plooien of oneffenheden. Til vervolgens elk van de benen van de paintbooth's, een voor een, om de daling doek randen duwen onder elke poot. Als de doek niet goed past, of het niet line-up onder de paintbooth's benen, een stap terug en visueel te inspecteren de benen. Elke poot moet nagenoeg loodrecht op de grond (in een hoek van 90 graden).
  • Bevestig de plastic zeilen om hoeken, drop doek, en de benen van de assembly's. Start aan een kant, het bevestigen van de kunststof aan de daling doek met de tape.
 9. 9
  Plaats de doos ventilator (s). Met behulp van een klein laddertje, kartonnen dozen, of andere tijdelijke constructie, plaats de doos ventilator hoog genoeg om in ieder geval duidelijk het midden PVC buis van uw paintbooth. Plaats de structuur buiten de cabine. Indien noodzakelijk vanwege beperkte ruimte, plaats de stap ladder zodat ongeveer een centimeter van de achterzijde, midden PVC pijp. Dit zal de poten van de ladder in de cabine te plaatsen, maar ze zullen gemakkelijk plastic gedekt. Als je de ruimte, het plaatsen van de ladder verder van de paintbooth zal meer van een 'trechter' effect te creëren, met een betere hoek voor het afbuigen van verf stof.
 10. 10
  Monteer de oven filter (s) met duct tapethe zuigkracht van een doos ventilator op hoge snelheid is genoeg om een oven filter op zijn plaats houden.
  • U kunt het direct hechten aan de ventilator of plakband om het plastic rond de ventilator.
 11. 11
  Maak gebruik van uw nieuwe paintbooth! Gesneden hangers om voorwerpen op te hangen voor het schilderen. Zoek een plek om de beschilderde objecten hangen als je van plan bent om meerdere items te schilderen in een keer. Houd er ook een spray fles vol met water in de buurt om af en toe mist de binnenkant van de cabine. Dit zal helpen voorkomen dat de verf stof van de muren stuiteren en drijven buiten de cabine.
 12. 12
  Onderhoud uw paintbooth. Opruimen overspray en verf stof is geen gemakkelijke taak, maar op te ruimen op regelmatige tijdstippen zal de algemene taak te verlichten. Schoon uit overspray op PVC buis met de juiste verf oplosmiddel voor de verf die je hebt gebruikt. Controleer de werking van de verf oplosmiddel op schroot PVC pijp (overgebleven secties) voordat u deze op uw paintbooth. Schoon uit overspray voor demontage uw paintbooth voor opslag, zoals het verwijderen van verse verf is makkelijker dan het verwijderen van uitgeharde verf. Gooi het plastic en vloermat bij het opslaan van uw paintbooth. De plastic zeilen zal vlokken van verf werpen als het buigt, en de meeste schilderij matten zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, ze kunnen alleen maar zo veel verf stof vasthouden voordat ze ineffectief.
  • Bij het opslaan van uw paintbooth door het loskoppelen van leidingen, kan het nuttig zijn om individuele stukken met hun geassembleerde locaties markeren. Demonteren zo weinig mogelijk te passen in uw opslagruimte. Als je kamer, laat de zijkanten gemonteerd, maar koppelt u de horizontale buizen en midden down-pipe.

Tips

 • Bij wijziging van de breedte een spuitcabine en met een middensteun valbuis, berekent de twee zijden door halvering van de geselecteerde breedte, dan trekken 7/8 "van elke helft van de breedte toegevoegd door middle 'T' aansluitingstypes.
 • Werken met PVC is een eitje als je het samenstellen van een tijdelijke constructie. De leidingen gewoon duwen in de connectoren en houden met hun eigen wrijving. Dit vergemakkelijkt het plaatsen van de constructie. Als je iets meer permanente behoefte, gebruik een gespecialiseerde lijm voor PVC buizen (aangeduid als PVC lassen). Deze lijm smelt het oppervlak van PVC-buizen te binden samen.
 • Hier is een korte lijst van mogelijke pijp bezuinigingen voor de 8 "brede spuitcabine, met negen 10 'hoofdstukken van PVC-buis:
 Pijp # Pijp Cuts  1   2   3   4 │ █ █ █ █ █ █ 3 ', 11 7/8 "█ █ █ █ █ █ █ ║ █ █ █ █ █ █ 3', 11 7/8" █ █ █ █ █ █ █ ║ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ │   5   6   7 │ █ █ █ █ 26   8 │ █ █ █ █ 26 3/8 "█ █ ║ █ █ █ 20" █ █ █ █ ║ █ █ █ █ 2 ', 7 3/4 "█ █ █ ║ █ █ █ █ 2', 7 3 / 4 "█ █ █ ║ ░ │   9 │ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ 5 ', 11  

Legenda:
║ = een snede
█ = PVC pijp gebruikte (ongeveer gelijk aan 2 ")

Opmerking: 2 1/2 "bezuinigingen zijn verdeeld in 2 groepen van 4 (ook al is het 2 'overblijft van een 8' cut deel is genoeg) Dit wordt gedaan omdat het maken van een snede met slechts 2." Van de buis zal worden gehouden in een bankschroef is omslachtig.

 • Blazen lucht over plastic zeil kan een statische lading te ontwikkelen in de kunststof, die vervolgens kunnen overbrengen naar het object dat wordt geschilderd veroorzaken. In veel schilderij toepassingen, zoals auto schilderen, zal dit geen stof aan het object dat wordt geschilderd trekken, dus ook al is er heel weinig stof in de cabine, kan er veel van te eindigen in uw verf baan. Te helpen tegen dit effect, te vermijden opknoping objecten te dicht bij de plastic zeilen. Desgewenst kan actief aardingsbandjes of draad langs de binnenkant van de paintbooth helpen.
 • Bij dit ontwerp zijn er drie middelste PVC buizen die elk 8 meter lang. Het kan gemakkelijk worden veranderd in een spuitcabine van elke lengte te ontwerpen. Op 8 meter breed, opknoping zware voorwerpen naar binnen te schilderen vereist een 'T' connector en pijp loopt naar beneden voor extra ondersteuning. Om dit te doen, zodat het boven-midden pijp gesneden in de helft, minus een beetje, aan de 'T' en standleiding toe te voegen. Als u wilt een stand die is 6 meter breed of minder, of je alleen schilderen lichte voorwerpen te maken, kunt u de extra ondersteuning helemaal niet nodig.
 • Dit paintbooth is echt een "arme man" versie van een paintbooth. Het is een hulpmiddel, en als daarmee het doel, het van waarde is. U kunt tijd doorbrengen om dit paintbooth er netjes en professioneel, maar het kan alleen zinvol zijn als het is bedoeld om permanent.
 • Zorg ervoor dat de cabine is gevestigd in een goed verlichte ruimte. De dikke plastic zeilen moet toelaten genoeg licht in te zien, maar zal niet genoeg licht om te helpen bij het creëren van kwalitatief hoogstaande paint jobs. Als je niet genoeg overhead verlichting (TL-verlichting is het beste) hebben, gebruiken positie verlichting om de creatie van schaduwen te minimaliseren.
 • Ontwerp je eigen PVC mount om de positie en het gewicht van de box fans te ondersteunen.
 • Deze structuur kan ook worden gebouwd als vier vlakke kozijnen van PVC, die vervolgens samen met heavy duty, nylon zip (kabel) banden worden aangehouden. Met deze methode het PVC samen kunnen worden gelijmd, maar het geheel kan eenvoudig worden gedemonteerd voor opslag door het snijden van de kabelbinders. Zorg ervoor dat de ventilator te verwijderen voordat het demonteren van de kraam. Monteer de structuur als het nodig is met nieuwe kabelbinders.
 • Vervang regelmatig uw filter. De oven filter zal uiteindelijk vullen met overspray en verf stof. Elke keer dat de filter wordt veranderd, ofwel trek de bestaande duct tape houden het op zijn plaats of knip het uit met een mes. Bij gebruik van een mes, pas dan op dat het plastic te snijden! Het kan nuttig zijn om de nieuwe filter elke keer, zodat u weet welke tape te verwijderen of te snijden, zonder het aanraken van de verkeerde tape toe te voegen met een andere kleur duct tape.

Waarschuwingen

 • Draag altijd een masker en een veiligheidsbril bij het schilderen. Als je de verf kan ruiken door het masker, moet u controleren dat het goed past of wijzigen van de filterpatroon.
 • Overspray en verf stof zal verspreiden over alles als ze niet goed opgenomen met een gebalanceerde luchtstroom. Er moet iets meer lucht uitgetrokken versus lucht geduwd in een paintbooth zijn. Gebruik een extra ventilator (of meerdere ventilatoren) in de frisse lucht brengen aan de open zijde van de paintbooth.
 • Verf stof zal kleren krijgt als ze niet snel verwijderd. Zodra verf stof absorbeert voldoende vocht, zal het veranderen in een permanente kleurstof. Ofwel draag oude kleding die je niet zal erg om gekleurd of draag een schilder pak dat je armen, nek en voeten bedekt.
 • Bij het schilderen voor langere tijd, neem genoeg pauzes.
 • Uw ventilator zal enige overspray elke keer je verf omdat ovenfilters elke spec van verf stof niet zullen vangen vangen. Wees bereid om uw ventilatorbladen reinigen nadat u klaar bent met het gebruik van de cabine. Anders is, maken deze ventilator uw dedicated paintbooth fan.
 • Zorg dat er voldoende ventilatie waar u uw spuitcabine bouwen en altijd te schilderen met uw box ventilator ingeschakeld.
 • Ontvlambare dampen uit dergelijke schilderij kan worden ontstoken door verschillende bronnen in uw garage. Lokale codes en / of brandvoorschriften mogen hun werkzaamheden in uw garage te verbieden. Controleer dan eerst.
 • Heeft u een brandblusser gereed.
 • Neem voorzichtig als er open vuur in de buurt, zoals een piloot van een oven, boiler, of kachel.
 • Box fans worden niet gewaardeerd 'explosieveilige' en wat verf oplosmiddelen kan de motor wikkelingen een kortsluiting te veroorzaken eroderen. Elke vonk van deze kortsluiting kunnen veroorzaken de zeer vluchtige oplosmiddelen en / of verf stof wordt getrokken uit de stand van de ventilator te ontploffen!
 • Verf beladen lucht filters zijn licht ontvlambaar. Gekatalyseerde lak (bijvoorbeeld twee componenten autolak) opwarmt als het geneest en kan uw filters leiden tot zelf ontbranden en in brand. Eenmaal gedaan schilderij verwijderen van de gebruikte filters en dompel ze in water om het risico op brand te verminderen. Laat geen filters met natte verf in hen zonder toezicht.
 • Lees en begrijp alle instructies voor uw apparatuur. Lees en begrijp de technische fiche (TDS) en het veiligheidsinformatieblad (VIB) voor de verf u van plan bent te gebruiken. Vaak zijn deze instructies bevatten nuttige tips die u in staat om succesvol te schilderen.

Dingen die je nodig hebt

 • Negen 10 "(3m) secties van 1.25" (30mm) PVC pijp
 • Dertien 1.25 "(30mm) PVC 'T' connectors
 • Zes 1.25 "(30mm) PVC 90 graden ellebogen
 • Een 10 "(3m) x 25" (7,6 m) pakket van duidelijke Plastic platen, 4 mil of minder (helder of doorschijnend plastic te laten licht door)
 • One 4 '(1,2 m) x 15 "(4,6 m) daling doek (bij voorkeur met een niet-bijhouden van kant te stoppen van het bijhouden van overspray rond)
 • Een tool om PVC pijp (ijzerzaag, pvc zagen, of clamp-stijl pijpsnijder dat zal snijden 1.25 "PVC) snijden
 • Een / + pakjes oven filters. Afhankelijk van hoeveel schilderij dat u zult doen in je nieuwe stand, zul je waarschijnlijk moeten tussen 1 en 2 verpakkingen van 4 filters elk kopen. 20 "(50cm) x 20" (50cm) is een universele maat voor de meeste box fans, maar selecteert u de grootte die nodig is voor de ventilator die je zult gebruiken. U kunt een betere filter speciaal gemaakt voor spuitcabines gebruiken, maar het zal exponentieel meer kosten. Een betere filter zal meer overspray te vangen terwijl het laten meer lucht door, maar oven filters zijn ongeveer 5€ per stuk (in verpakkingen van 4). Oven filters zijn niet perfect. Als je deze gebruikt, moet u schoon te maken uit wat overspray uit je doos fan (s).
 • Een / + rol plakband. Het zal in ieder geval een nieuwe rol plakband te nemen voor het afdichten van het plastic, ventilator en filter.
 • Een / + goedkope box ventilator te helpen trekken overspray door oven filters en uit de cabine. Goedkope Ones kunnen verkopen voor ongeveer 10€. In een 8 "(2,4 m) breed booth, zal One werken voor casual gebruik, maar twee of meer zullen vangen en trekken uit de meeste overspray. In een 4 '(1,2 m) breed booth, moet een doos fan genoeg zijn. Overeenkomen met uw ventilator grootte van uw filter. Reguliere box fans met een borstel-motor zal niet ontbranden of exploderen met de concentraties van verfdampen in een garage met een open deur. Als alternatief, de aanschaf van een duurdere ventilator of aanjager die specifiek is gecertificeerd voor het schilderen als u van plan bent om een ​​beperkte ventilatie te hebben of te gebruiken extreem volatiel verven.
 • Een middel van het bevestigen van uw ventilator hoog genoeg om overspray uitlaat uit de top-achterzijde van de cabine. Als uw stand is 6 up '(1,8 m) hoog, een 20 "(50cm) boxventilator moet ongeveer 4' (1,2 m) van de grond. 4 '(1,2 m) Ladders werken goed als je er een of meer gratis, maar u kunt ook vinden grote kartonnen dozen handig als uw budget is een prioriteit.
 • Metalen hangers of soortgelijke draad op 'hang' je voorwerpen te schilderen
 • Optioneel: Quick grip klemmen (degenen die visueel vertegenwoordigen een gebogen 'X' en openen met een squeeze) om de hoeken van de plastic klemmen om de PVC buis frame.
 • Werkbank, bankschroef, of andere apparaten om PVC pijp te houden tijdens het snijden
 • De toegang tot een een-garage of groter, of een patio met veel mooi weer
 • Veiligheidsuitrusting:
  • Respirator gewaardeerd tegen chemicaliën filteren in de specifieke verf die u gebruikt
  • Veiligheidsbril bij gebruik van self-etsen verf (geen verf met zuur)
  • Pak schilder of oude kleding je het niet erg om gekleurd