Wkinl

Hoe kunt u uw oren wiebelen

We hebben allemaal spieren die onze oren zal bewegen een beetje. De algemene consensus is dat het vermogen om te bewegen je oren is te danken aan een gen, dat is uitgezet voor sommige mensen, hoewel, de meesten van ons van nature niet weet hoe te wiebelen onze oren vrijwillig, zelfs als we hadden het gen. Net zoals dieren opfleuren van hun oren, mensen kunnen ook, en het is mogelijk om te leren hoe.

Stappen

Hoe kunt u uw oren wiebelen. Probeer buigen die spieren.
Hoe kunt u uw oren wiebelen. Probeer buigen die spieren.
 1. 1
  Weet wat je zoekt. Uw oor-wiebelen spieren zijn degenen boven en achter je oren. Zij zullen uw oren naar boven te verplaatsen en naar achteren als je gespannen hen. Specifiek, zij zijn de auricularis superieur en de auricularis achterste. Als je niet kan wiebelen je oren, je kunt tenminste indruk op je vrienden met de fancy Latijnse namen voor de spieren.
 2. 2
  Probeer buigen die spieren. Omdat je misschien nog nooit hebben ze voor gebruikt, zult u moeten experimenteren om je hersenen te leren welke spieren ze zijn en hoe ze te vertellen om te gaan.
 3. 3
  Kijk in een spiegel of voelt je oren als je probeert om je oor-wiebelen spierballen te laten rollen. Het kan vreemd voelen op het eerste, en de beweging is vrij subtiel. Leren hoe te wiebelen je oren kan een kwestie van het herkennen iets dat je al doen (hoewel iets), en een zal je vertellen wanneer je hebt het goed. Plaats een vinger zoals op de foto om te helpen concentreren op de juiste spieren.
  • U kunt veel tijd doorbrengen verhogen van uw wenkbrauwen of het openen en sluiten van uw mond. Dat is oke. In feite zijn veel mensen ongewild bewegen hun oren wanneer ze hun wenkbrauwen. Net zoals het moeilijk is om alleen je ringvinger verhogen, de oor-wiebelen spieren vaak met andere spieren in de buurt.
  • Probeer op zoek zeer verrast of geïnteresseerd, met je mond open en je wenkbrauwen omhoog. Net zoals dieren opfleuren van hun oren wanneer ze willen zijn alert, je zou ook zonder zelfs te realiseren.
  • Als je hoofdhuid of haar beweegt, vooral als je je wenkbrauwen te verhogen, probeer dat te doen wat meer, en kijk je oren. U bent op het juiste spoor.
 4. 4
  Isoleer uw oor-wiebelen spieren. U mag in staat te wiebelen je oren, maar het zal niet zo indrukwekkend als je om je wenkbrauwen te verhogen of kijk erg verbaasd elke keer. Je mag niet in staat zijn om je oren te bewegen zonder dat je je hoofdhuid, maar je moet in staat zijn om te leren om ze te verplaatsen zonder dat je je wenkbrauwen. Oefen wiebelen je oren zonder bewegende enige andere delen van je gezicht.
 5. 5
  Oefenen. Zelfs als u vindt uw oor-wiebelen spieren, zal je oren niet ver te verplaatsen, zeker niet in het begin. Je hebt waarschijnlijk je hele leven voorbij zonder ze te gebruiken, zodat ze misschien een beetje uit vorm zijn. Oefen regelmatig en uw oor-wiebelen zal sterker en meer uitgesproken groeien.

Tips

 • Probeer het dragen van een bril. Als ze beginnen te glijden, kan je jezelf onbewust proberen om ze terug te trekken op voordat je handen te kunnen opdrijven.
 • Om u te helpen isoleren van de spieren die je oren bewegen, probeer dan het maken van een echt grote glimlach. Dit doet natuurlijk je oren omhoog gaan en u helpen om de spieren die je oren wiebelen voelen.
 • Terwijl die in een spiegel, kijk of je oren bewegen als je... vaak wanneer een persoon lacht hun oren te trekken of te verplaatsen, samen met de smile. Dit kan een goed uitgangspunt om te proberen om die spieren te isoleren.
 • Niet iedereen kan wiebelen hun beide oren, dus zorg ervoor dat u voorkomen dat de nadruk op een oor - u misschien niet merken het andere oor wiebelen!
 • Probeer om een ​​oor alleen verplaatsen. Het is moeilijker om twee tegelijk te verplaatsen als nodig verschillende spieren.
 • Ongeveer twee keer zoveel mannen als vrouwen kunnen bewegen hun oren.

Waarschuwingen

 • Oefen alleen. U zult zeker wat tijd doorbrengen op zoek dom voordat je het goed.
 • Sommige mensen vinden dit proces moeilijk of onnatuurlijk. Als het gewoon niet werkt voor u, niet te veel zorgen. Het is niet een bijzonder waardevolle vaardigheid.