Wkinl

Hoe kunt u uw ogen kruisen


Wilt u uw ergeren ouders, amuseer je vrienden, of voeg iets extra's om uw 'Crossing' je ogen (hengelen ze naar binnen naar het midden van je gezicht), is een leuke, eenvoudige truc die nooit faalt om een reactie van sommige krijgen soort. Weet niet hoe je je ogen steken? Volg deze eenvoudige stappen om uw ogen te steken, zoals de profs (of zoals professionele eye-crossers zou het doen als eye-kruising waren een levensvatbare carrière optie).

Stappen

Hoe kunt u uw ogen kruisen. Focus zowel je ogen op het puntje van je neus.
Hoe kunt u uw ogen kruisen. Focus zowel je ogen op het puntje van je neus.
 1. 1
  Focus zowel je ogen op het puntje van je neus. Het kan voelen een beetje inspanning van uw oogspieren, omdat u zelden gebruikt die spieren op deze manier. Uw ogen moeten nu worden "doorkruist."
 2. 2
  Beweeg uw blik omhoog alsof u rechtdoor staren, maar probeer je ogen naar binnen gedraaid zoals ze waren toen je te concentreren op het puntje van je neus te houden.
 3. 3
  Praktijk. U zult waarschijnlijk vinden het moeilijk om je ogen gekruist zodra je stopt met de nadruk op je neus. Kruisen van je ogen is een heel natuurlijke techniek die u toelaat om zich te concentreren op iets dat is zeer nabij u, en zodra je je ogen mee uit de buurt van dat object (in dit geval, je neus), zullen je hersenen automatisch proberen te heroriënteren uw ogen gericht op meer verre objecten, waardoor je ogen uncrossing vrijwel onmiddellijk. U kunt echter wel de controle van uw oogspieren te blijven van focus, maar het kan enige oefening. Vergeet niet om je ogen open te houden, voor iedereen kan je scheel gezicht zien!

Alternatieve methode

 1. 1
  Bezit van een of een op ooghoogte op armlengte. Focus op dat object, proberen om alles te negeren erachter.
 2. 2
  Breng het object dichter bij je gezicht. Doe dit langzaam, en zorg ervoor dat uw focus te houden op alleen dat object.
 3. 3
  Stop wanneer het object dicht bij je gezicht. Zodra u uw vinger of pen is ongeveer 2-4 centimeter van je gezicht, moeten uw ogen kruisen. Neem even de tijd te blijven richten op het object met uw ogen gekruist.
 4. 4
  Verwijder het voorwerp van uw lijn van het zicht, maar niet uw ogen bewegen. Zoals de bovenstaande techniek, waarbij de ogen gekruist is het harde deel, maar kan met de praktijk worden bereikt. Je zult weten wanneer uw ogen "uncross" omdat uw ogen zal schijnen "snap" terug in beeld.

Tips

 • Oefenen in donkere omstandigheden of met je ogen dicht kan helpen, aangezien er minder voor uw ogen te focussen op, dus misschien maakt het gemakkelijker om je ogen gekruist.
 • Wanneer we kijken neer op je neus, veel mensen hebben de neiging om bijna hun ogen te sluiten. Vergeet niet om uw oogleden open te houden, of dat nog niemand in staat om te vertellen dat je ogen worden overschreden zal worden.
 • Zodra je leert te steken beide ogen proberen om slechts een oog voor wat echt effect te steken! Begin met het harde kijken met beide ogen naar rechts of links dan uw ogen kruisen zonder het verplaatsen van zowel je ogen terug naar het midden. Praktijk in een spiegel. Als je eenmaal goed om dit te doen van beide kanten kan je je hoofd smakken en de verschuiving van de ene kruis oog naar de andere kant te groot effect.
 • Sommige mensen worden geboren met verkeerd of "gekruiste" ogen, of ontwikkelen ze het probleem, genaamd Strabismus, kort na de geboorte. Scheelzien is een ernstig probleem. Indien onbehandeld de getroffen persoon kan het zicht te verliezen in een oog. Gelukkig zijn er redelijk effectieve behandelingen, en kruisen van je ogen opzettelijk niet Strabismus veroorzaken.
 • Gewoon focussen op een object tussen je ogen. De beste locatie zou zijn op de brug van je neus ongeveer 1-3 centimeter afstand!
 • Zodra je het gevoel van hoe je je ogen steken, zult u in staat om gemakkelijk te doen - en onmiddellijk - wanneer u maar wilt.
 • Als u hebt of gehad "lui oog", een oogaandoening die een oog veroorzaakt niet worden uitgewerkt in de buurt zo veel als de andere, kunt u niet in staat zijn om uw ogen te steken omdat een oog voorbij is dominant over de andere.
 • Zowat iedereen kan hun ogen kruisen tot op zekere hoogte, maar het is niet zo merkbaar op sommige mensen. Als je een van die mensen, eens op het betreffende Googles voor andere trucs die u kunt gebruiken om uw publiek verblinden.
 • Hoe weet je of je het goed doet? Je kunt niet echt kijken in een spiegel, want dat uw ogen zal leiden tot "uncross." De eenvoudigste manier om te controleren is om een ​​vriend te kijken u en vertellen u als uw ogen inderdaad worden gekruist. Als u niet wilt oefenen kruisen van je ogen voor iemand, neem een ​​foto van jezelf als je denkt dat je ogen zijn gekruist. Probeer het gebruik van een digitale camera of een mobiele telefoon camera om dit te doen, zodat u de resultaten direct te zien. Vergeet niet om niet te focussen op de camera. Besteed aandacht aan hoe je spieren werken als je ogen zijn gekruist, en probeer te onthouden hoe ze zich voelen, zodat je het opnieuw kunt doen. Een alternatieve manier is om te controleren of alles is wazig of "verdubbeld" of niet. Als je je ogen steken, al het andere heeft de neiging om te vervagen of "verdubbeld."

Waarschuwingen

 • Als je probeert te concentreren op iets te dicht bij je gezicht, zal je waarschijnlijk het gevoel een beetje de ogen. Terwijl de artsen zeggen dat er geen waarheid in de mythe dat je ogen zou kunnen blijven gekruist, (zie externe link) kunt u tijdelijk uw oogspieren gekwetst door het kruisen van je ogen voor langere tijd. Om spanning te vermijden, zorg ervoor dat uw ogen een pauze om zo vaak, terwijl je aan het oefenen bent.
 • Soms als je dit doet je ogen pijn achteraf.