Wkinl

Hoe te fotogeniek

Heeft u een hekel hebben uw foto genomen omdat je altijd lijken te komen kijken afschuwelijk? Heb je ooit gevoeld jaloers op je vriend die altijd buiten komt foutloos in foto's? Wat is de deal met foto's? Terwijl ze fotogeniek gewoon komt van nature voor sommige mensen, zijn er een paar dingen die iedereen kan doen om er beter uit in foto's. Probeer de trucs in dit artikel en stoppen voor dekking als de camera naar buiten komt.

Stappen

Hoe te fotogeniek. Begrijpen dat fotogenieke verwijst naar het vermogen van het optreden zeer aantrekkelijk's.
Hoe te fotogeniek. Begrijpen dat fotogenieke verwijst naar het vermogen van het optreden zeer aantrekkelijk's.
 1. 1
  Begrijpen dat fotogenieke verwijst naar het vermogen van het optreden zeer aantrekkelijk's. Het is belangrijk te begrijpen dat het zijn natuurlijk mooi of opvallend hoeft niet per se te vertalen naar zijn fotogeniek in foto's. Omdat fotogenieke gaat over bewustwording van hoe je het beste uit jezelf naar voren gebracht, en weten hoe u uw charisma te uiten voor de camera. Dit zijn aangeleerde technieken, waaronder het toepassen van uw kennis van de beste achtergronden, verlichting, en positionering voor een goede foto. In feite is het niet ongebruikelijk voor "Miss Photogenic" om een ​​ander mens van "mevrouw Beauty Queen" in schoonheidswedstrijden omdat het fotogeniek onderwerp heeft geleerd hoe u de camera het beste werken.
  • Doel om de volgende technieken te leren, zodat ze een tweede natuur geworden en u niet langer bewust van het gebruik ervan en gewoon "doen".
  • Hoe meer mogelijkheden je hebt om te oefenen in de voorkant van de camera, hoe beter.
  • De twee dimensionale karakter van de foto's doet ons dieptezicht verliezen, voor sommige mensen, deze verliest ook wat maakt je aantrekkelijk in het echte leven.
 2. 2
  Focus op wat je draagt. Zelfs als je niet wordt gefotografeerd, weten hoe om jezelf te presenteren op een manier die de meeste van uw vermogen maakt is belangrijk. Kleding stijl en kleur zal invloed hebben op de fotogenieke aantrekkingskracht van uw foto.
  • Kies de juiste kleding. Kleur zaken voor een goede foto. Patronen kunt u overweldigen, kunnen horizontale strepen maken je lijkt te breed (de tweedimensionale aspect al doet dit toch, dus niet aan toe te voegen!), En het dragen van een enkele toon kan ertoe leiden dat u om samen te mengen en lijken saai en ongedefinieerd. Zeer-hechte strepen of patronen kunnen rare artefacten creëren in digitale fotografie en fotografische processen, zoals afdrukken. Vaste stoffen en neutrale beste werken.
  • Draag kleding met kleuren die bij u passen. Bepaalde kleuren vullen bepaalde huidtinten, terwijl anderen hebben de neiging het ergste uit te brengen. Ook rekening houden met uw haarkleur. Je hebt misschien een gevoel voor welke kleuren je best uit te zien in, maar zo niet, doe wat onderzoek naar kleuren die uw teint passen en het uit te werken door middel van trial-and-error.
  • Vermijd rood, zwart of wit. Digitale camera's kunnen problemen met rood, en zwart-wit aanwezig te veel hebben bij wijze van contrast.
  • LET OP: Dit geldt alleen voor camera's ingesteld op "auto" modus. Een camera in de automatische stand doet het denkwerk voor de persoon snapping het schot. Uw professionele fotograaf kent zijn of haar camera en heeft (hopelijk) is opgeleid tot perfecte blanken, zwarten en roden handmatig maken, en zal geen probleem schieten elke kleur die je gekozen hebt - maar eerst controleren om ervoor te zorgen dat uw fotograaf echt doet set wat wordt genoemd de "witbalans" handmatig.
 3. 3
  Bemoei je met je teint en verzorgen. Er is veel dat je kunt doen om te verbeteren wat de natuur heeft u begiftigd met bij wijze van uiterlijk. Vaststelling van gemeenschappelijke teint fouten is belangrijk voor de foto's.
  • Verberg je vlekken. Het slechte ding over foto's is dat omdat ze simpelweg bevroren beelden van een hoek in een oogwenk in de tijd, kunnen ze niet al je goede eigenschappen te tonen. Het goede ding over hen is dat je gemakkelijk kunt verbergen bepaalde functies die u niet wilt. Wees voorzichtig met make-up tinten: make-up kleuren nog intenser in foto's. Er zijn speciale principes en technieken voor het modelleren foto die verschillen van die voor het kijken mooi in persoon (hoewel ze waarschijnlijk net zo uitzien overdreven, niet bizar, in persoon) zijn, te leren en te gebruiken voor kritische toepassingen.
  • Houd de glans neer. Het is zo belangrijk om de glans te houden in de steeds lastige T-zone - de top van je neus en je voorhoofd. Hoewel dit vooral belangrijk op een warme dag, zelfs de koelste onder ons misschien een beetje bezwete wanneer zij worden geconfronteerd met de lens van een camera.
  • Gebruiken make-up om de huid, die op zijn foto's uit zal komen te dekken.
  • Een foto (anders dan een stereogram) niet daadwerkelijk de vorm van alles opnemen, maar laat het onbewust te worden afgeleid uit patronen van licht en schaduw. Shading met make-up (er zijn gidsen voor deze) kan zelfs een vreemd misvormde gezicht er conventioneel mooi zolang het is eigenlijk niet in strijd is met de werkelijke licht en schaduw (idealiter gebruik diffuus licht dat haar eigen gedefinieerde schaduwen niet maakt, in casual foto's en alledaagse verschijning je zult over het algemeen zien er prima uit).
  • Gebruik oogdruppels om roodheid duidelijk in uw ogen. Staren naar een lichtbron voor een paar momenten zal uw pupil te verkleinen en vermindert de kans op rode ogen (niet rechtstreeks naar de zon staren hoor!). Als enige voorbereiding is betrokken bij het maken van foto's proces, echter, is het best niet te rekenen op een flits, in het bijzonder on-flitser, en grote pupillen worden over het algemeen beschouwd als aantrekkelijker.
  • Borstel je haar op zijn plaats. Kroes of losse haren kunnen verschijnen rommelig. Aan de andere kant moet het haar niet duidelijk zijn - niet glad naar beneden dun tegen de schedel en vervolgens achter de nek in een paardenstaart.
 4. 4
  Houd uw gezicht in evenwicht. Kijk naar je gezicht in de spiegel. Dat is eigenlijk niet het gezicht dat laat zien in je foto. Nu staren naar je eigen spiegelbeeld. Na enige tijd je gezicht zal zijn "normale" uitstraling, uw "evenwicht" gezicht te bereiken. Nu deactiveren uw oog regio en activeer je lip regio. Weet je tanden niet balde, maar zorg ervoor dat uw boven-en onderkaak kiezen elkaar raken. Als je lacht met je mond open, laat je bovenlip bloot veel van uw tandvlees, of laat je onderlip deksel ver over de bodem van je boventanden.
  • Lachen altijd als uw teint is donker of dof; uw glimlach moet een lichte een. Op hetzelfde moment, benadrukken de hoeken van je ogen en breng je wenkbrauwen een beetje. Oefen deze oefening elke dag voor de spiegel voor een paar minuten. In een maand, zal het een gewoonte wanneer iemand probeert om een ​​foto van je geworden.
 5. 5
  Werken de hoeken. Camerawerk is niet alles een mysterie: mensen die worden gefotografeerd voor een leven zijn zich terdege bewust van die hoeken en vormt het beste werken voor hen, en zij zorgen ervoor dat dit is wat ze presenteren aan de camera de meeste keren. Daarnaast zijn er 'trucs model "een paar die je kunt gebruiken om uw voordeel:
  • Bepaal je beste hoek. Het vinden van de juiste hoek voor je gezicht kan een uitdaging zijn. Experiment met behulp van een digitale camera, zodat u de resultaten van elke onmiddellijk opleveren. Het zal heel snel duidelijk geworden welke hoeken zijn meest vleiende voor u. Zodra u zich bewust van deze bent, gebruikt u de beste hoeken zoveel mogelijk in de toekomst.
  • Het klassieke model van de houding is om je lichaam driekwart richting van de camera te regelen met de ene voet voor de andere en de ene schouder dichter bij de camera dan de andere. Vrouwen hebben de neiging om dit te doen natuurlijk, maar het is moeilijker voor mannen, die de neiging hebben om een ​​vierkant hoek presenteren front-on naar de camera. Als je je hoofd iets draaien naar de kant en kijk recht vooruit, zal je lijkt om direct te kijken naar de kijker van de foto, ongeacht de kijkhoek (zoals George Washington aan de Amerikaanse dollar een factuur). Waardoor het lijkt ook als een model is niet de beste houding voor iedereen, echter, en het kan een beetje overdreven bij gebruik in een familie foto naast uw oom Wilbur kijken.
  • Als zittende, licht hoek zelf.
  • Probeer te kijken iets boven de camera wanneer de foto wordt gemaakt. Als de fotograaf is op een lager niveau lijken min of meer direct naar voren, niet naar de camera, zodat je ogen niet meestal gesloten. Jacqueline Kennedy Onassis altijd gebruikt deze techniek voor foto's en portretten. Daarnaast helpt het verminderen van de "rode ogen"-effect.
  • Leun iets naar de camera, het voegt belang, verbetert de gezichts-definitie en helpt om de verschijning van rimpels en slappe huid te minimaliseren. Houd je kin naar beneden.
 6. 6
  Zich te ontdoen van een dubbele kin. Kantel je hoofd iets omhoog en probeer jezelf zodat de camera is een beetje boven, of op, uw ooghoogte te positioneren. Dit zal een dubbele kin effectief te verbergen. U kunt ook een hand onder je kin alsof je rust je hoofd op je hand (houd de duim zijkant van je hand uit het zicht van de camera's, indien mogelijk). Eigenlijk geen gewicht rust op de hand, echter, of je zal de huid te duwen in een niet erg vleiend positie. Ook kunt u proberen rusten je tong tegen het dak van uw mond.
 7. 7
  Focus op je houding. Niet alleen heeft deze kwestie voor foto's, maar de dagelijkse goede houding maakt alles makkelijker in het leven, met inbegrip van uw zelfvertrouwen. Een goede houding kan drastisch verbeteren van je uiterlijk in foto's. Zitten of staan ​​rechtop zal je er gezonder en meer alert en, indien in een groep, en aantrekkelijker dan uw slungelig metgezellen. Adem normaal en ontspan je schouders. Als u meestal een slechte houding, kan het moeilijk zijn om recht te staan ​​en niet stijf uitzien, dit dus oefenen in de spiegel, werken aan het verbeteren van je houding op de lange termijn.
 8. 8
  Ontspan. De meer comfortabele en ontspannen je lijkt, hoe beter de foto zal blijken. Veel mensen uiteindelijk op zoek vreemd in foto's, omdat ze te bevriezen in vreemde gezichtsuitdrukkingen met een "say cheese" type op hun gezicht. Wanneer glimlachen, probeer dan een ontspannen gesloten mond glimlach of een open mond glimlach met de onderlip ontspannen en omlaag, niet omhoog voor een glimlach die vreemd smaller naar het midden krijgt - praktijk voor een spiegel. Als je gewend bent aan het hebben van slechte foto's genomen van jezelf, je waarschijnlijk nerveus in de voorkant van de camera, en dit kan nog erger te maken. Als je weet dat een foto is ongeveer te worden genomen, haal diep adem en adem natuurlijk, ontspannen je armen en schouders. Terwijl je uitademt, glimlach of staking wat opleveren geschikt is.
  • Houd uw adem in, hetzij in of buiten, anders zul je lijkt alsof je gespannen of verstikkend zijn.
  • Als je de foto te laat komen, raak niet in paniek en proberen om te staken een pose. Blijven doen wat je doet en probeer de camera te negeren. Het is misschien niet perfect blijken, maar je hebt een betere kans dan wanneer de camera vangt u snel proberen om je gezichtsuitdrukking veranderen kreeg.
  • Ontspan je lip (mond) regio en geen uitzinnig gedachten gevuld met somberheid niet. Het is een natuurlijke manier fris en aantrekkelijk te verschijnen op foto's.
  • Wees niet zo relaxed dat je lijkt afgeleid. Afleiding of ergernis geeft altijd op de foto. Gewoon ontspannen en uw foto zal perfect zijn.
 9. 9
  Denk gelukkige gedachten. Een onnatuurlijke, geforceerde glimlach kan je stijf kijken en, eerlijk gezegd, vreemd. Als de mensen glimlachen en wachten om een ​​foto te worden geklikt, kunnen hun gezichtsspieren worden gevangen in allerlei vreemde posities. Om dit te verhelpen, proberen tijd je, zodat je niet hoeft vast te houden te lang. Ook stel je iets grappigs (wees niet bang om te lachen een beetje, zelfs) of denken van iemand-uw echtgenoot of kind, bijvoorbeeld-die je gelukkig maakt. Door dit te doen, zult u een echte glimlach te krijgen. Als je niet graag je lach of je tanden, probeer dan een meer ingetogen, gesloten of gedeeltelijk-gesloten mond glimlach. Ongeacht hoe u ervoor kiest om te glimlachen, de gelukkiger en meer ontspannen je bent, hoe beter.
  • . Niets projecten geluk en schoonheid als lachende ogen: een vrolijke, ietwat ondeugende uitdrukking van de ogen. Om dit effect te bereiken, stel dat de camera is een persoon heb je een oogje op het lopen in de kamer. Dit zal breder open ogen en een ontspannen, drie-kwart glimlach te creëren. Denk na over je geliefde of minnaar, dit zal je blush maken van uw wangen rozerood. De kans groot dat je onbewust doet dit de hele tijd, de truc is om te kunnen om het uit te brengen over de vraag, zodat de praktijk van de lachende ogen in de voorkant van een spiegel, en het creëren van een glimlach "trigger".
  • Faken totdat je het. Mensen zijn vaak fotogeniek omdat ze vind het leuk om op de foto. Ze zijn dan ook ontspannen en gelukkig wanneer de camera wordt weergegeven. Als je niet kan opbrengen om echte van de camera, alsof je net de camera. Stel je de camera is iemand die je liefde, een lang verloren vriend, een oude vlam, je kind op de leeftijd van drie, of wat je nodig hebt om liefdevol te kijken naar de camera. Proberen - het echt werkt.
 10. 10
  Verbetering van de fotografie situatie zelf. Of het nu de locatie, de fotograaf, of de na-foto vaardigheden, zijn er een aantal externe dingen die je kunt veranderen om uw kansen van het optreden fotogeniek verbeteren.
  • Kies de juiste locatie. Uiteraard als je met je foto genomen op vakantie, kunt u niet willekeurig besluit dat u wilt dat uw foto heel ergens anders genomen. Echter, kunt u uw fotograaf te begeleiden naar de plaats waar u wilt dat de foto's genomen. Soms is het best om een ​​foto genomen tegen een effen achtergrond hebben, maar als je op vakantie bent, maak emissierechten aan een aantal van het landschap vast te leggen. In dit geval kunt u proberen om het te nemen buiten met natuurlijk licht. Je zult natuurlijk er stralend en toch onderscheiden van de prachtige achtergrond. De beste tijden voor goed licht zijn 's ochtends vroeg en' s avonds, een gouden gloed op je gezicht kan wonderen verrichten.
  • Hier krijg je een betere fotograaf. (Of, zoek een vriend die is een foto-hobbyist en hem of haar helpen om betere foto's.) Professionele fotografen weten hoe de schoonheid in ieder mens naar boven te halen. Je kunt niet altijd kiezen voor uw fotograaf, maar soms je kunt. Als je headshots voor het modelleren nodig, ontvang de beste professional u kunt vinden. Als je gaat om te zetten een schot voor een online dating service, kiest u een foto die is afgelopen, dat je flatteert, maar belangrijker nog kiezen voor een foto die eigenlijk lijkt alsof het je. Suggereren een fotograaf vriend:
   • Gebruik een telelens of uitzoomen, en terug te gaan. Dit voorkomt dat de neus zijn verhoudingsgewijs veel dichter bij de camera, en wordt overdreven vergroot ten opzichte van de rest van je gezicht. Dit ook de achtergrond minder geconcentreerd en minder storend zal maken. (Hiermee accentueert dat, heb hem ingesteld een groter diafragma indien mogelijk.)
   • Optimaliseren van de verlichting. Probeer invulflits (zet de flitser op een zwakker niveau dan de primaire lichtbron, zoals zonlicht) of meerdere lichten bij variërende vermogen (zoals met slave flitsen; speciale soorten die nodig zijn voor digitale camera's, die vaak een zwakke "pre-flash "om de blootstelling te controleren voordat u de sluiterknop en het afvuren op volle kracht) voor zacht, maar gevarieerde licht voor een aangenaam afgeronde verschijning van het gezicht delen. Er zijn vele websites en boeken over portret-en modefotografie verlichting. De basis opstelling van de verlichting, niet de kosten, is wat telt.
   • Gebruik meer contrast voor mannen (de rimpels en poriën worden vaak beschouwd als interessant of stoer), minder voor vrouwen.
  • Vraag de fotograaf om de camera te hebben op ooghoogte of net boven ooghoogte. Dit zorgt voor de meest natuurlijke, flatterende foto. Als de lens is lager, je schot riskeert met een dubbele kin.
  • Bewerken of foto's te verbeteren. Als je alles hebt geprobeerd, maar u kunt nog steeds niet schijnen om een ​​goed beeld van jezelf in elke omgeving, probeer het retoucheren van uw digitale foto's. De lichteffecten of filtereffecten veranderen, bijvoorbeeld, kan drastisch verbeteren van de uitstraling van uw teint.
  • Kies Side Verlichting - fotografen weten deze truc, dus bewust van het! Binnenshuis proberen te staan ​​waar de verlichting valt op de goede kant. Buiten proberen te krijgen uw foto genomen in de ochtend of middag, niet 's middags. Niet het gezicht van de zon of krijgen verlicht door, tenzij de fotograaf vraagt ​​u om. Backlit effecten kan er goed uitzien, maar je kunt niet zeggen hoe het eruit ziet, zo vertrouwt de camera persoon (of kijk op een digitale camera). Zijverlichting maakt ieders mogelijkheden pop uit beter dan vooraan verlichting. Probeer uw vrienden en familie te praten in het nemen van foto's zonder flits, de voorste verlichting van flash is de nummer een dader voor onflatteuze familiefoto's. U kunt dit aantonen door het breken van hun foto's met of zonder. (Als ze meer dan gemiddeld over camera's weten, vraag om subtiele "invulflits", met name voor vrouwen, of 'flitsen' met een fancy verwijderbare flash).
 11. 11
  Heb vertrouwen!

Tips

 • Glimlach door jouw ogen, niet alleen je mond. Het ziet er altijd vreemd als iemand een zeer enthousiaste glimlach, maar hun ogen zijn verveeld kijken. Probeer loensen je ogen net een beetje voor een meer flatterende glimlach.
 • Doen alsof je lachen. Vaak is dit zorgt voor een moeiteloos natuurlijke glimlach. Vlak voor de camera flitsen, doen alsof je gewoon iets grappigs zag, of dat je net verteld een grap!
 • Als het nemen van uw eigen foto's, op een webcam, telefoon, digitale camera of iets anders, dit vergt oefening. Je nodig hebt om de juiste hoek je wilt nemen bij te leren, zodat u uw hand naar de positie.
 • Kijk niet naar de camera, doorheen kijken.
 • Streven ernaar om altijd staan ​​of zitten in een lichte hoek naar de camera.
 • Studie foto's van modellen en andere fotogenieke mensen. Indien van toepassing voor uw persoonlijkheid, experimenteren met het nabootsen van hun poses en hoeken.
 • Als het een schot full-length, de positie van uw lichaam 45 graden van de camera, draai dan je hoofd in de richting van de lens. Staan met een voet gekruist voor de andere en zet al je gewicht op je achterste been. Deze houding is erg afslankende en universeel vleiend.
 • Oefen lachend in de voorkant van de spiegel. In een mum van tijd zult u weten welke glimlach kijkt nep en dat is de meest flatterende. Leren hoe je gezicht beweegt zal helpen wanneer iemand pakt voor de camera. Glimlach met je bovenste rij tanden: het kan voelen onnatuurlijk, maar een glimlach met beide rijen tanden kunnen gemakkelijk nep uitzien.
 • Heb een goede achtergrond.
 • Wanneer in een zittende groep schot, zeker de stoelen worden geplaatst zo dicht mogelijk bij elkaar. In plaats van leunend in, rechtop zitten en te ontspannen.
 • Heb uw naaste vrienden kijken naar de foto's die je hebt genomen om je te helpen na te gaan wanneer je je best uit te zien. Soms, een kritische tweede set van de ogen is een grote hulp.
 • Model foto's zijn niet wat familieleden of vrienden zoekt in een foto. Niet overdrijven het modelleren poses.
 • Terwijl ze gefotografeerd, probeer alle lichaamsdelen te houden zo dicht mogelijk bij je romp en gezicht mogelijk, als iets rechtstreeks uitsteken naar de camera enorm zal lijken op de foto. De enige uitzondering is dat sommige vrouwen houden vaak hun armen slechts een paar inches of centimeters afstand van hun lichaam, omdat ze houden van te dichtbij kunt het uiterlijk van slappe bovenarmen verergeren.
 • Als je terug hebt moeite en kan niet fysiek realiseren van een goede houding, de praktijk voor de spiegel tot je een manier om het te laten lijken op een aantrekkelijke traag vinden. Probeer leunend op iets, draai, zodat het lijkt natuurlijk.
 • Drie seconden voordat de sluiter klikt, moet je hoofd naar beneden, en breng het langzaam omhoog. Ruk niet aan je hoofd, maar die kunnen werken. Glimlachen terwijl het brengen van je hoofd omhoog. Wanneer de foto wordt gemaakt, moet je mond in een volledig ontspannen glimlach. Op deze manier wordt je gezicht volledig ontspannen. Ontspan uw ogen voor de foto en zich ontspannen. Dit kan niet werken voor iedereen, dus experimenteren bij het vinden van uw foto nemen van stijl.
 • Houd je tong achter je tanden.
 • Mensen met een zeer geanimeerde gezichten een betere kans op het krijgen van gevangen genomen tijdens een voorbijgaande groteske uitdrukking. Frame-per-frame van video is een geweldige manier om significante verschillen tussen de fotogenieke en de niet-zo-fotogeniek zien.
 • Als u zich zorgen maakt over hoe uw tanden kunnen kijken dan alleen maar een lichte kleine gesloten mond glimlach om de aandacht weg te nemen van uw mond.
 • Vermijd zeggen "kaas", terwijl kijken naar de camera. Dit kan leiden tot gedwongen ogende glimlach.
 • Normale foto's zijn tweedimensionaal, het verliezen van dieptezicht, waardoor het onderwerp kijken breder. Voor sommige individuen, dit maakt ook het onderwerp kijken aantrekkelijker. Interessant, denk stereo-3D-foto's geen probleem met "photogenicity" omdat de diepte perceptie wordt gehandhaafd. Je zult zo groot kijken als jij in het echte leven!

Waarschuwingen

 • Vermijd zeggen "kaas" of iets anders, dit te doen kan een grijns produceren. Gebruik de gelukkige gedachten techniek in plaats.
 • Weet je tanden niet balde terwijl lachend. Houd je mond een beetje open kan een veel natuurlijker gezichtsuitdrukking te creëren.
 • Zorg ervoor dat uw foto's eruit alsof je. Deze stappen kunnen u helpen uw natuurlijke schoonheid in foto's beter vast te leggen, maar als je uiteindelijk dokteren uw foto's te veel u aansprakelijk te kijken als iemand die je niet bent. Terwijl u wilt uw beste gezicht vooruit voor online dating sites of handelen headshots gezet, wilt u ervoor zorgen dat u zelf nauwkeurig weer te geven. Als je dat niet doet, kan data en potentiële werkgevers voelen zich bedrogen.
 • Kantelen van je hoofd iets naar beneden kan soms het effect van een dubbele kin, in plaats van het verbergen van een te maken.
 • Zuigen in je maag zal u doen verschijnen onaantrekkelijk omdat je ribben kunnen steken door je shirt. Erger nog, het zal je kijkt een beetje ongemakkelijk, die nooit is aantrekkelijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Effen, neutraal gekleurde kleding
 • Grooming artikelen
 • Geschikte locaties