Wkinl

Hoe maak je wc-papier een huis

Ooit wilde prank een vriend? Krijg iemand terug om te worden verstaan? Toilet opbrengen is een leuke, onschuldige grap die kan worden herinnerd als een spannende ervaring voor de komende jaren.

Stappen

Hoe maak je wc-papier een huis. Krijg veel wc-papier.
Hoe maak je wc-papier een huis. Krijg veel wc-papier.
 1. 1
  Krijg veel wc-papier. Koop je stash voor de schemering, zoals u zult behoorlijk verdacht kopen toiletpapier kijken om 10:00 's nachts. De beste vorm van wc-papier te krijgen is dubbele rollen. Het duurt veel langer, dus je kunt meestal 4 of 5 worpen over een middelgroot boom, en het zwaardere gewicht maakt het gemakkelijker om nauwkeurig te gooien. Naast een goedkope rol wc-papier wordt alleen maar 2 of 3 worpen over een boom.
 2. 2
  Kies een tijdstip. De tijd zou moeten zijn waar mensen niet steeds omhoog en lopen hun honden. Zorg ervoor dat u informatie krijgen over hoe laat de wijk blijft meestal. Dit kan erg handig zijn, en soms niet weten hoe laat om te gaan kan heel pijnlijk als je opdagen ergens met een stelletje zakken. Ga niet te laat, hoor! Als je te lang wacht, krijg je slaperig, en mogelijk in slaap vallen, die de avond zal ruïneren!
 3. 3
  Bedenk wat tijd van het jaar het is. Als het in de zomer, weekdagen zijn een must, omdat de meeste volwassenen zullen gaan redelijk vroeg naar bed. Tijdens de rest van het jaar, is het goed om een ​​nacht halen als je de volgende dag (zoals de dag voor de voorjaarsvakantie, of dagen tijdens Weekend Presidents 'zijn zeer goede dagen te raken). Vergeet niet dat tijdens de zomer je zal moeten blijven extra laat, omdat veel mensen wachten tot het heel laat naar bed te gaan. Veel te kiezen waar en wanneer hangt af van waar je woont, dus zorg slimme beslissingen!
 4. 4
  Niet in paniek raken als je lawaai maken wanneer je aankomt bij het ​​huis. Als iemand niest, of je tocht over een stok, maak je geen zorgen. Niemand zal opstaan ​​in het midden van de nacht voor een minderjarige lawaai. Zij zullen echter wakker en kijk uit het raam als het geluid aanhoudt. Dus stop met het lawaai zo snel mogelijk, maar niet weglopen.
 5. 5
  Trek breedte van toiletpapier een lange arm's van de rol als je gaat voor bomen. Houd de rol als je een fiets greep zou houden, maar verticaal. Gooi de rol in de boom. moet het parcours op en over prachtig, en plof op de grond aan de andere kant. Loop naar de andere kant en herhaal indien nodig. Voor struiken, slepen de wc-papier allemaal over hen, en duw proppen toiletpapier diep in bosjes, op het wc behangen binnenkant te maken, en van buiten.
 6. 6
  Maak belettering op de rug van auto's met wc-papier (dit is optioneel, en vrij eenvoudig). Zoek uit wat je gaat om te spellen. Het moet 5 letters of minder. Je zou kunnen schrijven, "we winnen" of iets dergelijks. Heeft iets gemeen of wreed niet schrijven, want als je gepakt wordt, zou het lijken meer op vandalisme dan een grap. Anyways, trek genoeg wc-papier, spit op de rug om de paar centimeter, en leg ze op de auto. Het zal u niet verlaten merken, maar het zal een tijdje duren voor u om het goed te krijgen. U kunt ook schrijven op ramen met venster autolak. Zorg ervoor dat het is het soort gemaakt voor autoruiten dus het maakt geen vlekken. Een bekend gezegde te schrijven is "Got'cha!"
 7. 7
  Rip kleine stukjes wc-papier van de rol en strooi ze over het gazon. Veel en veel kleine stukjes zijn erg goed.
 8. 8
  Zorg ervoor dat de rollen over hoge takken in de bomen te gooien. Als je alleen maar de onderste takken, kan het gemakkelijk worden afgebroken, u wilt dat uw harde werk om te verblijven voor een paar dagen.
  • Opmerking: als u getroffen huizen vaak, of wil je gewoon een geweldige finishing touch doen, iets creatiefs als koppelverkoop strikken rond de lichten of het doen van smiley gezichten op de oprit doen. Gebruik je fantasie!

Tips

 • Ook bewust zijn van het huis. Zijn alle lichten aan? Zijn de ramen open? Houd in gedachten dat je kunt nog steeds TP hen zonder gepakt te worden, moet je gewoon extra voorzichtig.
 • Reizen in twee of meer groepen, zodat je niet eindigen door jezelf.
 • Foto's nemen op het einde te bewonderen thuis, dan laat omdat de flitser zou wakker van de eigenaars. Als er iets is twijfelachtig, doe het op het einde! Gewoon een waarschuwing, DO deze foto's online NIET te zetten, kan iemand ze draaien in en je kon gepakt worden.
 • Doe ALTIJD het met vrienden en creatief (scheerschuim, vorken, versnipperd papier.) Een ander ding is om een ​​bericht te schrijven in de tuin met iets.Kunt u goedkope shampoo en water te gebruiken. Een laatste ding: Wees goedkoop, plezier hebben, en wees slim over!
 • Worden rustig. Het is zo vervelend als je gaat TPing en de mensen zijn een deuk of met luide fluistertoon gesprekken. Luid wakker buren of de eigenaren van het huis, en je kon gepakt worden.
 • CONTROLEER of de wijk / huis je gaat raken geen 24 uurs beveiligingscamera's hebben. Als ze niet achterhalen hoe laat ze gaan uit en raakte daarna. Als ze proberen om super stealth te zijn door zich te verschuilen achter struiken, bomen, enz., en ook door het houden van je gezicht bedekt met een bivakmuts bijvoorbeeld. Of je kan gewoon proberen een ander huis / wijk.
 • Draag marineblauwe kleding en schoenen. U kunt ook dragen donkere greens, bruin, grijs en (tot op zekere hoogte, want het lijkt verdacht). Je kan eruit zien als een dwaas, maar marineblauw (niet zwart - als je zwart draagt ​​en je betrapt wordt door de politie te gaan naar / van, zult u zeer verdacht uitzien, en als een passerende auto's / buren zie je, ben je dood) is geweldige avond camouflage.
 • Wees voorzichtig met huizen die erkers bevatten, vooral als je gemakkelijk zou worden gezien door hen.
 • Doe het op een avond het gaat regenen, zodat het wc-papier plakt
 • Dragen loopschoenen. Als je moet lopen op de stoep gaat u niet in staat zijn om uit te lopen van een persoon met iets beschermen van hun voet. Je moet jezelf trainen om te gaan voordat de tijd om rustig te draaien op alle oppervlakken. Stealth is een must bij het ontsnappen iemand in het donker.
 • Neem een ​​spray fles water en mist oppervlakken, zoals auto's, zal het papier vast te houden ook.
 • Loop naar het huis. Als je rijdt, en dan je gepakt wordt, mogen ze niet herkennen, maar ze kunnen je auto te herkennen! Als u uw auto moet nemen, parkeer hem een ​​paar huizen verderop. U kunt ook om je nummerplaat te dekken, dus als ze proberen om je bord te lezen, zullen ze niet in staat zijn om. Gewoon zeker binnenkort af te nemen van de deksel. Technisch gezien is het illegaal. Neem het uit de tweede je bent uit het zicht.
 • Met een persoon op elke zijde van de wagen rollen onder en boven de andere worpen totdat de volledige auto bedekt.
 • Als je vork iemands erf controleren om te zien of het gaat om vorst in de ochtend, als zo de vorken zal breken wanneer de eigenaar probeert te trekken.
 • Niet ei huizen of auto's of zet pindakaas op garagedeuren van het slachtoffer, dit resulteert in vlekken en het pelt de verf af van auto's.
 • Overwegen gericht op vertrouwde huizen, in plaats van woningen vreemden '. Op die manier zal ze denken dat het een grap, terwijl anderen denken dat het een misdaad.
 • Parkeer uw auto uit de buurt van het huis, sommige huizen hebben camera's, en u niet wilt dat ze weten welke auto is van jou.
 • WRAP het hek, weven, bedekken!
 • Layer kleding met lichtere kleuren eronder. Op deze manier als u werkt kunt u opstijgen je donkere bovenlaag en gooi het ergens. Dan zult u worden gezien het dragen daarom een ​​nieuwe lichte kleur mensen zullen niet denken dat jij het was die ze zagen. dit alleen doen als je kunt sluipen hun gezicht voor een moment. Als ondervraagd zeggen dat je een persoon met een donker overhemd lopen in het bos of in een tuin zag. Meisjes als je draagt ​​je haar omhoog neem het snel naar beneden als je je kostuum veranderen.
 • Als u wilt, rolt de TP rond een auto en krijg het nat om een ​​"shell" te maken.
 • Gooi het papier zo hoog als je kunt, het maakt het een stuk beter, en de eigenaar gewoon in staat zijn om alles te krijgen naar beneden.
 • Ook als er sneeuw achteruit lopen om ze op een zijspoor en maken ze denken dat je de andere kant op ging.
 • Nogmaals, wees er snel bij, maar niet verlaten zonder het bewonderen van je werk. Zorg ervoor dat niet te vangen met je hoede, terwijl je dit doet.
 • NOOIT vergeet uw leveringen als iemand loopt op je af, altijd pak het dus je hebt een tweede [derde of vooruit] later doodgeschoten. Wijs iemand snel deze vacature.
 • Koop wat normaal weefsel je je neus snuiten met, en verdeel het over het gazon. Ook de pleintjes maken het makkelijk te maken brieven om dingen te schrijven.

Waarschuwingen

 • Je zou kunnen raken, en slaan. Als de persoon de deur gaat open en je ziet wc behangen, het beste is om niet run.That zal onmiddellijk krijg je een positieve identificatie. Als u niet gezien dat je kon lopen in het bos als je dichtbij bent, of hop sommige hekken en als er in een auto uit het zicht dan verstoppen in de bosjes totdat de hitte gaat liggen. Alles doen wat je kunt om de persoon te leiden zo ver weg van uw huis mogelijk te maken. Je wilt niet dat ze ervan uit dat je leven waar je eigenlijk doen. Zodra u de persoon hebt verloren, zorgvuldig uw weg terug naar uw huis.
 • Als een politieauto aanrijden, kon je loopt. Maar eerst moet je weten of zij waarschijnlijk te jagen na u, zullen sommige agenten je run down zonder een probleem.
 • Vergeet niet als je TP op New Year's Eve, zullen mensen waarschijnlijk wakker worden tot ten minste 12:30 Hebben mensen die het hebben van een feestje niet richten.
 • Nooit opscheppen over TPing een huis in het openbaar. Je zou kunnen raken als de slachtoffers nakomelingen of vrienden zijn er.
 • Zet je telefoon op vibrate.You wil niet een alarm afgaan op uw telefoon en ze wakker!
 • Zorg ervoor dat u weet dat de persoon in het huis goed of anders kunnen ze heel boos niet begrijpen dat dit een grap was.
 • Voordat u TP het huis, zorg ervoor dat er geen honden. Blaffen zal wakker van de eigenaars. Als er een hond weg te komen zo snel als je kunt.
 • Sommige staten kunnen in feite beschouw dit als een misdaad. als dat het geval is, kunt u overwegen dit niet doet helemaal niet, maar je moet controleren met de wetshandhaving in uw staat. als dit je, dan veel geluk, niet de moeite maar wees gewaarschuwd voor de gevolgen.
 • In de meeste staten, TPing is niet illegaal. Als het niet in de jouwe, kan de politie niets doen. Ze zullen vragen of je weet de mensen. Als u ja zegt hij niet dat het verdacht, maar een grap op een vriend. Het enige wat je kunt in de problemen te krijgen is verboden terrein op prive-eigendom, of avondklok als je minderjarig bent.
 • Als je met anderen ervoor zorgen dat ze zullen nooit iemand vertellen.
 • Niet ooit eieren op huizen of auto's te gooien, zal het de verf te verwijderen uit dingen. Dit wordt beschouwd vandalisme. Je zou kunnen boetes en een strafblad voor die te hebben.
 • Niet TP een huis als de eigenaar niet die soorten grappen grappig vinden. In sommige gevallen kan TPing lijken erg onbeleefd en je ziet eruit als een onwetende persoon.
 • Schrijf nooit op opritten of baksteen met iets. Soms komt het niet uit.
 • Dienst van het gebruik van "codenamen." Huiseigenaren hebben TPers gevangen omdat ze hoorden de TPers hun vrienden "op naam" te roepen in de tuin. Uiteraard is de TPers zijn meestal bekend door leden van het slachtoffer huishouden.
 • Wacht niet te lang duren. Probeer dit zo snel doen als je kunt, want als iemand die je niet tping plekken je, ze zullen de buren bellen en hen vertellen dat ze het zijn wc behangen
 • Probeer niet om wc-papier te gooien over het huis met behulp van de worp methode tot het einde, en niet overdrijven of de mensen zullen wakker worden.
 • Wees altijd voorzichtig, sommige mensen zullen niet waarderen je rollen hun huis.
 • Controleer voor speciale tuinborden en de mogelijkheid dat het lopen op iemands gazon in sommige gevallen kan het beschadigen overwegen.

Dingen die je nodig hebt

 • Rugzak of vuilniszak
 • Lookout spot
 • Plaats op toiletpapier verbergen
 • Donkere kleding
 • Wc-papier!
 • Een vlag om de overwinning te markeren!
 • Vorken vast te houden in de voortuin.
 • Optioneel, breng een videocamera op te nemen (alleen niet vergeten, telt dit als "bewijs").