Wkinl

Hoe zich te ontdoen van eekhoorns

Eekhoorns dansen door de bomen en zorgen voor eindeloos vermaak voor huisdieren, en ze zou zeker missen als ze vertrokken onze buurten voorgoed. Als je een vogel feeder of een tuin, maar je weet dat ze ook een grote achtertuin overlast. Ze eten vogelzaad, verpesten het kweken van groenten, en krijgen soms zelfs opgesloten in het huis. Leer hoe u eekhoorns controle zowel binnen als buiten met humane maar effectieve methoden.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van eekhoorns. Verwijder eekhoorn voedsel.
Hoe zich te ontdoen van eekhoorns. Verwijder eekhoorn voedsel.

Controlling eekhoorns buiten

 1. 1
  Verwijder eekhoorn voedsel. Tuurlijk, je niet denken als eekhoorn eten, maar als eekhoorns zijn overschrijding van uw woning is het omdat ze vinden een heleboel dingen die ze graag eten.
  • Rakelen noten, bessen en eikels van de bomen in uw tuin die ze laat vallen. Dit zijn eekhoorns 'belangrijkste bronnen van voedsel.
  • Koop afsluitbare outdoor vuilnisbakken. Als uw prullenbak is gemakkelijk voor eekhoorns te krijgen in, vervangen door een exemplaar dat een strakke-afdichting deksel heeft. Zorg ervoor dat je ze gesloten te houden ten alle tijden.
 2. 2
  Eekhoorn-proof uw vogel feeders. Eekhoorns zijn ongelooflijk sluw als het gaat om het eten van feeders. Gebruik deze methoden om te voorkomen dat ze het eten van het vogelzaad voordat de vogels de kans om het te vinden:
  • Koop eekhoorn bewaker te bevestigen aan je feeder die voorkomen dat eekhoorns niet in staat om een ​​greep op hen te krijgen.
  • Plaats geen feeders dicht bij bomen of uw huis. Eekhoorns in staat zal zijn om de bewaker te omzeilen door het springen van de takken of van uw huis dakrand aan de vogelvoeder.
  • Houd het gebied onder de vogelvoeder schoon. Het kan een pijn zijn, maar het oppakken van verdwaalde zaden die zijn gevallen door vogels zal eekhoorns houden van opknoping uit de buurt van uw feeder.
  • Vul uw vogel feeder met saffloerzaden. Vogels zijn blij om deze zaden te eten, maar eekhoorns vinden ze bitter.
 3. 3
  Bescherm uw tuin met een hek. Eekhoorns graven bloembollen en scheur groenten als je geen maatregelen om de tuin te beschermen. Gebruik een draad afrastering en zorg ervoor dat het wordt begraven over een voet in de grond, zodat de eekhoorns graven kan niet eronder.
 4. 4
  Gebruik eekhoorn afweermiddel. Verschillende producten zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en huis en tuin winkels. Ze zijn meestal gemaakt met natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen eekhoorns weg te blijven.
  • Sommige repellants zijn gemaakt met cayennepeper of zwarte peper, die eekhoorns afstoot, maar niet vogels last van. Deze repellants kunnen direct worden toegevoegd aan de vogelvoeder.
  • Sommige repellants zijn gemaakt met de urine van roofdieren eekhoorns '. Deze zijn bedoeld om te worden gespoten rond tuinen om eekhoorns weg te houden.
 5. 5
  Voeden de eekhoorns. In plaats van te proberen om de eekhoorns weg te rijden, overwegen te voederen om ze buiten te houden van uw vogel feeder en tuin. Scatter eekhoorn voer rond uw tuin, of koop een feeder en plaats het uit de buurt van uw vogel feeder en tuin.
 6. 6
  Probeer motion-geactiveerde sprinklers. Deze zullen spuiten eekhoorns als ze te dichtbij komen, met het extra voordeel van het besproeien van uw gazon.

Controlling eekhoorns binnenshuis

 1. 1
  Zorg ervoor dat uw zolder niet eten in hebben. Als eekhoorns herhaaldelijk te krijgen in uw zolder, kunnen zij worden ruiken iets in die hen aantrekt. Ruim je zolder en maak het is zeker iets dat smakelijk kan zijn.
 2. 2
  Trim takken die dicht bij uw dak en schoorsteen te hangen. Eekhoorns kunnen direct springen van de takken aan uw dak.
 3. 3
  Plaats een wacht over uw schoorsteen. Als eekhoorns en andere beestjes voer vaak uw huis, overweeg dan het plaatsen van een dier wacht op uw schoorsteen. Deze worden vaak gemaakt van roestvrij staal gaas, zodat je niet hoeft te verwijderen wanneer u uw open haard te gebruiken.
 4. 4
  Zorg voor een ontsnappingsroute. Als een schildknaap niet vast komen te zitten in uw schoorsteen of zolder, zorg ervoor dat het een manier om eruit te komen. Hang een touw naar beneden door uw schoorsteen, zodat het terug kan klimmen naar het dak. Open een venster in de aanval en lokken het uit met eekhoorn voedsel.
 5. 5
  Koop een live val. Huis en tuin winkels verkopen vallen speciaal gemaakt om eekhoorns te vangen zonder nadelige gevolgen voor hen. Richtte het op in uw zolder, en wanneer de eekhoorn wordt gevangen, het buiten nemen en laat het los.
 6. 6
  Bel dierlijke controle. Misschien wil je niet te maken met losse eekhoorns in uw zolder en schoorsteen op uw eigen. Bel dierlijke controle te komen over en val de eekhoorn voor u.

Tips

 • Probeer te voorkomen alvorens deze te verwijderen. Als u kunt achterhalen waarom de eekhoorns zijn er in de eerste plaats, kunt u zich te ontdoen van hen zonder te vallen te gebruiken of schade toebrengen aan hen.

Waarschuwingen

 • Hoewel het netjes kan gekeken hebben over "The Roadrunner" cartoons, spuiten uw laaggelegen bomen met gladde vloeistoffen zoals koken spray, zodat de eekhoorns vallen niet werkt.
 • Na het nemen van een aantal van deze acties, kunt u nog steeds moeten wachten tot volgend seizoen voor eekhoorns bouwen hun nesten elders. Wees geduldig.