Wkinl

Hoe maak je een handdoek aap vouwen

Het maken van een handdoek aap is een leuke manier om uw gasten te imponeren! Om een ​​handdoek aap te maken, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe maak je een handdoek aap vouwen. Leg de badhanddoek op een vlakke ondergrond.
Hoe maak je een handdoek aap vouwen. Leg de badhanddoek op een vlakke ondergrond.

Lichaam

 1. 1
  Leg de badhanddoek op een vlakke ondergrond. Wees er zeker van te oriënteren in de "landschap" positie tegenover u (dwz lange zijden op en neer, korte zijden links en rechts).
 2. 2
  Rol de linker-en rechterkant van het doek naar binnen, zodat ze elkaar in het midden. Het kan helpen om te denken dat je het oprollen van een boekrol.
 3. 3
  Vouw de opgerolde handdoek in de helft. De opgerolde uiteinden moeten allemaal samen worden gebundeld als een boeket.
 4. 4
  Bereiken binnen de opgerolde uiteinden om de handdoek hoeken vinden en trek ze uit het centrum van de rollen. Zorg ervoor dat u alle vier de hoeken te vinden.
 5. 5
  Houd de twee hoeken van een uiteinde van de handdoek in een hand en de twee hoeken van het andere uiteinde in de andere hand.
 6. 6
  Trek handdoek eindigt voorzichtig uit elkaar. De opgerolde handdoek moet proberen te ontrafelen, de vorming van vier verdraaien secties.
 7. 7
  Zachtjes laat een uiteinde van de handdoek en hang het door de overige hoeken. U kunt hen clip naar een kleerhanger, bijvoorbeeld. De handdoek ziet er nu als het lichaam van een aap opknoping door zijn voorpoten.

Het hoofd

 1. 1
  Leg een handdoek op een vlakke ondergrond. Wees er zeker van te oriënteren in de "landschap" positie tegenover u (dwz lange zijden op en neer, korte zijden links en rechts).
 2. 2
  Breng de rechterkant van de handdoek over naar links zodat het dubbelgevouwen.
 3. 3
  Roll twee tegenovergestelde hoeken naar binnen, zodat ze elkaar in het midden. (Het maakt niet maakt niet uit welke twee zolang ze tegenover elkaar.) Nogmaals, stel je rolt een scroll.
 4. 4
  Rol de nieuw gemaakte "scroll" behaaglijk uit het gevouwen eind in de richting van het open einde. Zorg ervoor dat de opgerolde klomp is naar u toe als u klaar bent.
 5. 5
  Trek een van de puntige hoeken aan het open einde naar beneden over de opgerolde stof.
 6. 6
  Trek de andere puntige hoek aan het open einde naar beneden weg van het opgerolde doek. Dit zal het hoofd (bovenste flap met roll) en de mond (onderste flap, gevouwen terug onder de rol) te vormen.
 7. 7
  Plooi het hoofd tussen de armen van het lichaam van de aap. De aap is nu compleet!

Dingen die je nodig hebt

 • Badhanddoek en bijpassende handdoek
 • Kleerhanger met
 • Wasknijpers of clips