Wkinl

Hoe maak je een hele muur te versieren zonder verf

Ben je ergens vastzit is het niet toegestaan ​​om de muren te schilderen? Wil je niet om te gaan met de tijd en de rotzooi? Wil je iets dat is te ingewikkeld om te schilderen of te donker is om te schilderen dan wanneer u zich verplaatst? Deze tutorial zal u de richtlijnen om uw hele muur te versieren met behulp van weefsel in plaats van verf of behang te geven!

Stappen

Hoe maak je een hele muur te versieren zonder verf. Precies te weten hoe ver het is van het plafond tot de vloer van de muur die u wilt afleggen, en hoe breed links naar rechts.
Hoe maak je een hele muur te versieren zonder verf. Precies te weten hoe ver het is van het plafond tot de vloer van de muur die u wilt afleggen, en hoe breed links naar rechts.
 1. 1
  Precies te weten hoe ver het is van het plafond tot de vloer van de muur die u wilt afleggen, en hoe breed links naar rechts. Hier de duim meting zal waarschijnlijk dicht, maar niet precies wat de ruimte wordt gemeten bij op je plattegrond. Schrijf deze informatie omlaag om later te gebruiken.
 2. 2
  Blader door uw lokale weefsel winkels of online en vind een patroon van de stof die je leuk vindt. Bekleding gewicht stof is goed voor dit project, hoewel lichtere stof zou kunnen werken. Niet halen iets te zwaar, faux fur of leer afgezien van dat waanzinnig duur zijn waarschijnlijk te zwaar voor dit project.
 3. 3
  Vergeet niet dat, terwijl dit is makkelijker op te zetten dan verf, het is duurder en je zal niet veranderen heel vaak. Wees kieskeurig, kies iets wat je weet, zal u voor een tijdje! Alle regels over goede smaak, tackyness, en die voldoen aan uw interieur passen hier.
 4. 4
  Uitzoeken hoe groot de stof is. Breder is beter in dit geval dus als je verscheurd tussen twee ontwerpen, kiest de bredere ene. Nu, erachter te komen hoeveel "breedte" van de stof die nodig is om toe te voegen aan de hoogte van uw muur plus 2 centimeter aan de bovenkant, 2 centimeter aan de onderkant, en een centimeter voor elke naad die moet worden genaaid. Voor 2 breedtes-5 centimeter. Voor 3-6 centimeter. De breedte van de muur * hoeveel breedtes je gewoon berekend zal de lengte van de stof die u nodig zijn. Als je probeert om een ​​patroon of strepen overeenkomen, zodat ze line-up, zal je extra nodig hebt (hoeveel wil je misschien een naai vriend om hulp vragen als je niet kunt achterhalen zelf - het zal variëren afhankelijk van het patroon in je stof). Voeg ongeveer 12 centimeter om deze meting te worden aan de veilige kant.
 5. 5
  Koopt de stof in een lengte of de lengte van de individuele stukken die je nodig hebt (breedte van de muur + een paar centimeter). Probeer te voorkomen dat een andere lengten want het betekent extra naden. Als u de persoon aan de balie om de stof te knippen toelaten, zorg ervoor dat ze redelijk consistent en recht met hun bezuinigingen. (Sommige plaatsen zijn lui en proberen weg te komen met anders).
 6. 6
  Koop een spoel van draad bekleding die past bij uw stof, en een naald voor uw naaimachine dat de dikte van wat je naaien zal behandelen.
 7. 7
  Speld de stukken in de lengte, zodat u ze kunt naaien tot een groot paneel. Pas alle zijden op een uiteinde, en als de anderen een beetje ongelijk bekleding na het naaien. Vergeet niet dat we een centimeter per naad van de stof totaal toegewezen, zodat elke kant krijgt 1/2 inch. Naai een rechte lijn over elke naad om het beter dan de pinnen te houden, dan is een drievoudige rechte lijn, gevolgd door een zig-zag steek. Dit is een veel gewicht te houden. Wees voorzichtig, ga langzaam, dit is veel stof om mee te werken en te behandelen, en veel van de naad te nemen als je verknoeien. Het is vrij simpel hoor.
 8. 8
  Trim het einde je niet line-up dus het is meestal nog.
 9. 9
  Zoom de onderkant en aan beide zijden. Als je overbought stof voor hergebruik op een grotere muur later kunt u een enorme zoom om gewoon vouw het terug.
 10. 10
  Kopen schroeven. Deze moeten zware genoeg om de stof te houden en je kan ankers, afhankelijk van uw muur nodig. Als je een keuze van de kleuren kies iets dat zal overeenkomen met uw stof. U zult ook een boor en boor, een nietpistool en nietjes voor het pistool nodig. Als je lichtgewicht stof gebruikt, wilt u wellicht te halen wat kleine nootjes te naaien in de onderste zoom om het gewicht naar beneden indien nodig. Je zult ook een aantal 1x2 "boards, lengte totaal op de breedte van de muur (je zult waarschijnlijk moeten een van de stukken te snijden, maar de meeste bouwmarkten zal een snede te maken voor gratis, zoals deze-een handzaag zal ook doen als je nodig hebt doe het zelf.)
 11. 11
  Leg de stof uit, zodat u toegang tot de gehele bovenrand. Plaats de platen boven de stof aan de bovenkant, zodat u de rand van de stof om de zijkant en op de bovenkant van de platen kunnen vouwen. Gebruik de nietjes en nietpistool de stof te spannen, beginnend aan een einde en werken aan de andere, en houdt het onderwezen (breedterichting niet height.)
 12. 12
  Houd de borden op de top van de muur, tegen de andere wanden en het plafond. Hebben 1-2 mensen houden de planken, terwijl een andere persoon de beveiliging zullen doen.
 13. 13
  Boor een gat door de voorkant van de stof, de raad van bestuur, en in de muur voor de schroef. Neem de planken naar beneden en monteer ankers als je ze gebruikt. Plaats de schroeven in deze gaten. U zult in staat zijn om de kop van de schroef te zien op het "mooie" kant van de muur. Als de kleur wedstrijden, of coördinaten, zal niemand ooit opgevallen. Als dit niet gebeurt, als je eenmaal klaar bent met monteren ze wel een beetje van acrylverf die past bij uw stof en verf de schroefkoppen. (Ok, we gelogen, zou je 5€ ter waarde van verf die nooit raakt je muur gebruiken).
 14. 14
  Voeg de noten aan de onderkant als de stof niet recht genoeg hangen. Alleen gebruik maken van genoeg om het gewicht naar beneden om recht te hangen.
 15. 15
  Tack de stof aan de wand langs de zijkanten in een paar plaatsen als dat nodig is. Tiny spijkers, nietjes of punaises zal al doen de truc. Wat het beste lijkt en geeft de minste hoeveelheid schade aan de muur achter het te doen.
 16. 16
  Geniet van uw totaal geweldige muur! Om het neer te halen nodig je vrienden opnieuw en gaan in omgekeerde richting, untack, dan losschroeven, neem dan de stof van het bord en rol het op aan winkelwagen af ​​voor wat dan ook. Een beetje van DAP en touch-up verf zal zorg dragen voor de schroefgaten.

Tips

 • Lenen van een vriend om te helpen met de ophanging, maar het moet minder dan een middag of avond (een paar uur bij de meeste) nemen.
 • Als je een echt korte plafond of kleine ruimte, waardoor wat extra op de stukken en eenvoudig opgevouwen over en zetten een zoom in die u kunt nemen later laat u uw favoriete stof te hergebruiken in uw volgende kamer als hij groter is! Geweldige manier om meer uit het geld dat je uitgaven te krijgen!
 • Coupons of verkoop zijn uw beste inzet voor het opslaan op uw stof. Dit is iets wat je gaat houden voor een tijdje als je denkt dat je een betere prijs te krijgen, dus het is het wachten waard een beetje te serieus geld te besparen.
 • Dit is een minimaal 2 personen baan als je eenmaal aan de opknoping deel, en het is het beste als een van hen is bekend en heeft enige ervaring met gereedschap.

Waarschuwingen

 • Dit zal schroefgaten in je muur, als uw verhuurder niet zal toestaan ​​dat dit, doe het niet!
 • Zorg ervoor dat ankers en schroeven die het gewicht van de raad van bestuur en de stof zal ondersteunen. Geen crashen neer op mensen!
 • Stof doet wrijven tegen een muur, dus als je het neer te halen die u nodig heeft om te gaan met dat. Magic gummen werkt goed voor dit. Vergeet niet om uzelf genoeg tijd wanneer u naar buiten om na te denken over dit.

Dingen die je nodig hebt

 • Stof
 • Staple Gun
 • Staples
 • Ladder / Stap krukje om uw plafond te bereiken
 • Schroeven
 • Ankers (optioneel, zie instructies en vraag uw lokale handige vriend als je ze nodig hebt)
 • Naaimachine
 • Stoffering thread
 • 1x2 "boards
 • Meetlint
 • potlood
 • Schaar
 • Naaien pinnen
 • Boren
 • Boor voor schroefgaten (grootte is afhankelijk van schroeven)
 • Acrylverf die overeenkomt of coördineert stof, borstel. (Dit zal niet gaan op uw muur).