Wkinl

Hoe voor te bereiden gebruikt frituurvet voor biodiesel


Biodiesel is een organische, niet-giftig en biologisch afbreekbaar brandstof gemaakt uit het dagelijks hernieuwbare bronnen, zoals plantaardige oliën of dierlijke vetten. Het kan de macht van uw auto motor en help het milieu op hetzelfde moment. Het bevat geen petroleum bevat, dus vergeet stijgende gasprijzen. Biodiesel bezuinigingen op de CO2-uitstoot, in feite, het is de enige alternatieve brandstof te hebben van de gevolgen voor de gezondheid testen eisen van de Amerikaanse Clean Air Act volledig afgerond. Biodiesel kan bij een groeiend aantal tankstations in de hele wereld worden gekocht, maar je kunt ook in uw eigen achtertuin. Zelfs als je niet van chemie, kunt u brouwen uw eigen.

Stappen

Hoe voor te bereiden gebruikt frituurvet voor biodiesel. Neem de juiste voorzorgsmaatregelen.
Hoe voor te bereiden gebruikt frituurvet voor biodiesel. Neem de juiste voorzorgsmaatregelen.
 1. 1
  Neem de juiste voorzorgsmaatregelen. Er zijn een paar belangrijke factoren om in gedachten te houden bij het maken van uw eigen brandstof. Tijdens alle fasen van het maken van biodiesel, altijd in een goed geventileerde ruimte en uit de buurt van huisdieren en kinderen.
 2. 2
  Verzamel uw olie. U kunt het extra geld te besteden en kopen nieuwe bakolie of u kunt een restaurant te vinden en hen vragen of je hun gebruikte frituurolie kan nemen uit hun handen. Gebruikt frituurvet zal een donkerder kleur moeten het en zal de meeste kans hebben brokken van uw favoriete gefrituurd voedsel rondzweven. U moet ontdoen van deze alvorens biodiesel homebrew.
 3. 3
  Verwijder de brokken. Filteren van uw gebruikte frituurolie zal elimineren de brokken van voedsel en andere deeltjes voordat je begint met uw biodiesel homebrew proces. Grotere brokken kunnen water bevatten en kan verknoeien uw biodiesel reactie.
  • Zoals u stort uw gebruikte frituurolie volledig laten lopen door het filter. Het filter hoeft niet te fijn zijn. Een verf zeef of scherm venster zal adequaat verwijderen van de deeltjes die groot genoeg zijn om de biodiesel reactie beïnvloeden.
  • U zult merken grote stukken van gebakken mysterie voedsel verzamelen in het filter. Deze filtratie proces kan vrij snel, maar u kunt laten de gefilterde biodiesel te wikkelen overal van een paar uur tot een paar dagen te laat de kleinere deeltjes bezinken.
  • Kleinere zwevende deeltjes moet ook worden toegestaan ​​om zich te vestigen, zodat ze niet aan uw verwarmingselement en muck up van uw processor.
  • Zodra de afwikkeling is voltooid, begint de overdracht van uw gebruikte frituurolie om de reactie tank op uw processor.
 4. 4
  Transfer naar de tank. Neem de slang die de collectie vat wordt aangesloten op de reactie tank op uw biodiesel compressor en sluit deze aan op de pomp.
  • Open het ventiel van de reactor en opent de klep op de bodem van het vat verzamelen.
  • Om de overdracht te activeren, zet u gewoon op de pomp van uw processor.
  • U zult merken de donkere, gebruikte frituurolie reizen uit de bodem van de collectie vat, door de pomp, door de processor en tot in de slang die uitmondt in de reactor.
 5. 5
  Opwarmen. Als je bakolie maakt zijn weg naar de reactie tank, moet u de olie kan opwarmen tot ongeveer 120 of 130 graden Fahrenheit. Tijdens het opwarmen, zal de pomp op uw compressor circuleert de olie. Circuleren en verwarmen van de olie verdeelt de warmte en voorkomt dat de olie niet te warm vlak bij het verwarmingselement. Dit warmte en circulatieproces zal ongeveer 1-4 uur. Factoren die opwarmtijd beïnvloeden:
  • hoeveelheid olie
  • temperatuur van olie
  • luchttemperatuur
  • processor isolatie
  • sterkte van verwarmingselement
 6. 6
  Begin je biodieselbrandstof proces. Je hebt net klaar met goed filteren van uw gebruikte frituurolie. Door te kiezen voor een alternatieve brandstof te gebruiken, helpt u om te bezuinigen op de CO2-uitstoot, snijd de afhankelijkheid van olie-import en bespaard jezelf wat geld.

Tips

Dingen die je nodig hebt