Wkinl

Hoe u uw hond te wandelen of hiel trainen zonder slipketting

Veel mensen denken dat smoorspoel-ketens zijn gewoon niet de manier om te gaan. Om uw hond te leren om te lopen zonder te trekken zonder slipketting, lees dan de volgende. Google hoopt om vreugde om je nieuw opgeleide pup mee te nemen!

Stappen

Hoe u uw hond te wandelen of hiel trainen zonder slipketting. Koop een harnas voor uw hond.
Hoe u uw hond te wandelen of hiel trainen zonder slipketting. Koop een harnas voor uw hond.
 1. 1
  Koop een harnas voor uw hond. Het trekken van een hond bij de nek met een slipketting is ongelooflijk ongemakkelijk. Ook een trekkend hond zal zichzelf verloochenen zuurstof als het trekken aan de leiding. Het harnas past onder de voorpoten, over de borst en op de rug. Het zal veel comfortabeler voor de hond en zal u meer controle te geven. Het voortouw moeten clip op een ring in het midden van de rug. Er zijn ook front-clip harnassen waar de riem hecht aan het midden van de hond borst die sterk kan verminderen trekken.
 2. 2
  Krijgt uw hond favoriete speelgoed en lekkernijen als leads. Dit zal uw hond te lokken in achter je en het zal hem leren om zijn hoofd hoog te houden, omdat hij zal worden op zoek naar jou en de traktaties.
 3. 3
  Begin uw training in een gebied met weinig afleiding, en na uw hond al op een bepaalde manier heeft uitgeoefend (apporteren met u, hardlopen in het park, enz.)
 4. 4
  Everytime je hond kijkt weg, zeggen dat zijn naam opgewonden, schud het speelgoed of te behandelen, en zeggen: "laten we gaan!" (Opgewonden), behandel hem, en hij zal blijven lopen.
 5. 5
  Als de hond krijgt voor je en begint te trekken, een paar stappen achteruit (kijk achter je, eerst!) Totdat de hond in beweging is terug naar je weer en is aan uw zijde. Op dat moment begint weer lopen vooruit - de hond moet aan uw zijde en u moet onmiddellijk loven en beloon uw hond.
 6. 6
  Gebruik veel lof met uw hond, zolang de riem los is. Hij zal gelukkiger zijn met lof en een voedsel of speelgoed behandelen dan hij zal met een van deze alleen.
 7. 7
  Als uw hond is consequent te trekken, kunt u proberen met behulp van een hoofd halster, deze werken heel goed ook als uw hond is comfortabel draagt ​​het (het kan nodig zijn ongevoelig te zijn eerste).
 8. 8
  Vergeet niet dat je nodig hebt om je hond voldoende speling in de riem, dat is los als de hond loopt dicht om u te geven. Als u de hond dicht bij uw kant met een strakke riem, zal het erg moeilijk zijn voor de hond om te leren lopen zonder te trekken.
 9. 9
  Vergeet niet, gebruik geen harde discipline als het raken, het rukken aan de riem of schreeuwen als je hond niet volgt. Hiel is een opdracht die neemt zijn tedere en liefdevolle, en geduld hebben. Als uw hond niet volgt, doe stap drie weer, en als hij dat doet, maar begint dan weer trekken we zeggen een zachte maar stern "Nee Max", en ga verder.

Tips

 • Koop een harnas dat uw hond goed past. Veel harnassen zijn instelbaar als zelfs honden van hetzelfde ras enorm kunnen variëren in grootte. Het beste idee is om uw hond mee te nemen naar de dierenwinkel en proberen op verschillende harnassen totdat u vindt dat u tevreden bent met, die past bij uw hond goed, en dat zal het doel goed te bedienen.

Waarschuwingen

 • Als stikken kettingen correct worden gebruikt, kunnen ze effectief zijn (hoewel positieve straf en negatieve bekrachtiging) op het onderwijzen van een hond om te lopen zonder te trekken. Ze zijn alleen effectief als de hond loopt aan een kant van je (traditioneel, links) en de ketting moet op de nek van de hond specifiek worden geplaatst voor die kant. Choke kettingen mogen nooit worden gebruikt op puppies, en er is bewijs dat ze blijvende en lange termijn schade aan de nek van een hond en de luchtpijp kan veroorzaken.
 • Niet gefrustreerd of sleepboot te krijgen op het harnas. Lopen op een losse lijn is een uitdaging om les te geven, maar kan worden bereikt met de juiste methode. Trekken aan de gordel kan de hond pijn doen en hem verward. Dit is het zelfde met schreeuwen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een hond die wil leren
 • Een lage-afleiding omgeving
 • Traktaties (voedsel of speelgoed) en Lof
 • Harnas of halster
 • Leash (niet-uitbreidbaar)