Wkinl

Hoe om honden warm te houden in de winter

Tijdens het winterseizoen, veel honden voelen de kou zo veel als hun eigenaren doen, vooral honden die niet zijn gewend aan de kou, of die specifieke koud weer eigenschappen hebben. Het houden van uw hond warm tijdens de wintermaanden is het belangrijk om te handhaven boven de gezondheid, en het zal u niet veel extra inspanning om de winter gezelligheid zorgen voor uw hond pal. Hier is hoe.

Stappen

Hoe om honden warm te houden in de winter. Begrijp uw rassen specifieke gevoeligheid.
Hoe om honden warm te houden in de winter. Begrijp uw rassen specifieke gevoeligheid.
 1. 1
  Begrijp uw rassen specifieke gevoeligheid. Sommige hondenrassen zijn gevoeliger voor de kou dan anderen, terwijl sommige rassen zijn zeer goed aangepast aan de kou:
  • Honden die groot zijn in de kou zijn Alaskan Malamutes, Siberische en voer voeren.
  • Honden die het moeilijker vinden zijn Dobermans, speelgoed honden, lage haar of haarloze honden en windhonden. Elke geschoren of overmatig geknipt hond zal vallen in deze categorie goed ook, want de dikke winterjas is isolatie van een hond.
 2. 2
  Zorgen voor de nodige beschutting. Het is optimaal als uw hond binnenshuis hele winter kan blijven, buiten gaan voor de uitoefening en de oproep van de natuur beantwoorden alleen. Dit zal ervoor zorgen dat uw hond niet koud krijgt terwijl u afwezig bent of slaapt. Jonge pups mag niet buiten worden gelaten omdat zij niet de mogelijkheid hebben van oudere honden om zich buiten warm te houden.
  • Als je een hond buiten (zoals een), ervoor zorgen dat hij toegang tot een schuilplaats en beddengoed in de beschutting heeft. Vers stro, een geschikte laag isolatie tegen de kou van de grond voor buiten een schuilplaats; zeker om het te veranderen regelmatig hoor.
  • Een outdoor hond onderdak moet een schuin dak, isolatie en verwarming, met name voor zeer koude klimaat locaties. Voor regenachtige winters, zorgen ervoor dat de ingang weg wordt beschermd, zodat regen niet kan krijgen in het asiel.
  • Breng alle outdoor honden binnen, indien de koudegolf wordt uitzonderlijk koude en lange, zelfs de schuur is warmer dan een outdoor hond onderdak.
 3. 3
  Ervoor te zorgen dat het beddengoed is warm en goed geplaatst. Beddengoed is een belangrijk onderdeel van het houden van een hond warm door de winter. Als uw hond slaapt op de grond of ergens met tocht, plaatst het bed van de vloer. Een op maat gemaakte bed met kussens invoegen, dekens en oude kleding maken goede, warme bedden.
  • Voor oude en artritis honden, overweeg dan het gebruik van een verhitte hond bed.
  • Schoon te maken en te veranderen beddengoed regelmatig op vlooien, kiemen, en rommel te verminderen.
 4. 4
  Gebruik hondskledingshoogtepunt opties voor bepaalde honden en situaties. Canine kleding kan helpen om uw hond warm te houden door de winter, vooral voor kleine of speelgoed honden, honden zonder lang haar (bijvoorbeeld whippets en), en oude of zieke honden. Een van de belangrijkste symptomen van een verkoudheid hond rilt, net als mensen. Hond jassen, snuggies en truien kan voor elk formaat hond worden gekocht of gemaakt (breien, naaien, haken, of dekbed). Voor nattere winters, zou je graag een regendichte laagje hechten over de top, maar zorg ervoor dat het is ademend.
  • Gebruik booties om uw hond de poten te beschermen tijdens het lopen op sneeuw en zout. Zout dient als een irriterend op hondpoten en sneeuw is erg koud. Booties zal de voeten warm en vrij van zout irritatie te houden. Echter, tenzij u uw hond om booties te accepteren van puppy-tijd heb getraind, dit kan een beetje van slag met een aantal honden die niet zal tolereren dragen van hen te zijn. In dit geval gebruikt u positieve versterking training - zet een bootie op een voet, voeden een traktatie, verwijder deze vervolgens. Dagelijks herhalen en geleidelijk verhogen van de hoeveelheid booties totdat de hond gewend aan het hebben van ze op.
  • Lees hoe je een goede hond trui voor hulp met een hond trui te kiezen.
 5. 5
  Verzorgen uw hond ook. Vermijd trimmen, scheren of knippen van uw hond haar omdat volle gewicht vacht van een hond is zijn bron van warmte in de winter. Het is belangrijk om een ​​goede verzorging regime te behouden door de winter, als verwarde haren is minder efficiënt bij het houden van de sneeuw en de koude regen, en de hond niet isoleren ook. Consistente verzorging kan huidschilfers problemen te verlichten bij honden leven door droge winters, zou dit een probleem zijn voor uw hond.
  • Alleen baden binnen en zorg ervoor dat uw hond volledig is opgedroogd voordat laat hem naar buiten.
  • Houd het haar rond voetzolen goed getrimd. Dit zal helpen ijs en sneeuw balling up tussen de voetzolen te voorkomen. Na loopt naar buiten, kijk voetzooltjes op scheuren, sneden, en geen vreemde rommel.
  • Als uw hond niet zal dragen hond booties, moet u schoon te maken uit het zout en sneeuwruimen chemicaliën na elke wandeling, de chemische stoffen kunnen giftig zijn en het zout zal een irriterend worden.
 6. 6
  Neem kortere wandelingen als het weer ernstig koud. Probeer niet om uw hond mee te nemen op dezelfde lengte loopt als het mooi weer is. Een kortere wandeling kan nog voldoende lichaamsbeweging en opluchting pauzes bereiken zonder dat uw hond (en u) om te koud geworden.
  • Blijven oefenen up ondanks niet de uitgaven zo veel tijd buitenshuis. Spelen indoor games met je hond, zoals, tug-of-war, het verbergen speelgoed, en als het mogelijk is om hen te laten draaien rond binnen, doe het dan.
  • Houd uw hond aangelijnd bij het lopen in de winter. Als er iets gebeurt, zoals een sneeuwstorm, de plotselinge verschijning van een ijs ploeg, of uw hond rent uit op een ijs meer en valt in, zult u niet kunnen helpen of op te halen uw builen of vallen hond.
 7. 7
  Vermijd overvoeding uw hond. Hoewel het belangrijk is om regelmatig en goed te eten tijdens de koudere maanden, in stand te houden energie en warmte, met een indoor hond is er geen noodzaak om het voedsel niet mag verhogen. Dit kan leiden tot het ontstaan ​​van een hond met overgewicht.
  • Meer voedsel voor een hond is alleen te rechtvaardigen voor honden leven buiten alle van de tijd en voor honden die zijn vooral actief tijdens de wintermaanden. Overleg met uw dierenarts over specifieke energiebehoefte van uw hond.
  • Zorg ervoor dat uw hond een constante toegang tot schoon, bevroren water, zowel binnen als buiten. Verwarmde kommen kunnen worden gekocht voor gebruik buiten.
  • Lezen als u denkt dat uw hond kan overgewicht.
 8. 8
  Wapenen tegen canine winter ziektes. Net als bij mensen, kunnen honden ziek wordt tijdens de koudere maanden vooral bij koude of als gevolg van winterse omstandigheden, met luchtweginfecties in vochtige klimaten, bevriezing, en het gebruik van giftige stoffen zijn enkele van de belangrijkste problemen.
  • Houd uw hond droog en warm. Dit helpt te beschermen tegen infecties van de luchtwegen, zoals (de menselijke equivalent van een koud). Als uw hond krijgt een luchtweginfectie, zoeken dierenarts raadplegen.
  • Bevriezing kan een probleem zijn voor sommige honden, vooral haarloze rassen. Controleer de oordopjes en de staart tips in het bijzonder - als ze kijken en voelen koud, lijken wit, rood of grijs, en / of zijn droog en hard, dan bevriezing kan hebben plaatsgevonden. Als u bevriezing vermoedt, wikkel uw hond ledematen in dekens of handdoeken om ze geleidelijk opwarmen en zie de dierenarts onmiddellijk.
  • Houd de winter-tijd giftige items uit de buurt van honden. Antivries smaakt ongewoon lief voor honden en zij zullen het likken als zij het kunnen openen, met slechts vier theelepels moeite die nodig is om een ​​hond onder £ 10 doden. Als uw hond doet inslikken, zie een direct als behandeling dient te worden gegeven binnen een paar uur aan het leven van uw hond te slaan. Een ander giftig probleem tijdens de winter is rat aas, gebruikt in grotere hoeveelheden te wijten aan iedereen die in de buurt over de winter. Houd alle giftige items goed buiten het bereik van honden en andere huisdieren en meteen gemorst (slot huisdieren uit de buurt terwijl u deelnemen aan het).
  • Artritis en artrose van uw hond kan worden verergerd door koud weer. Overleg met uw dierenarts over medicatie, behandeling opties, en manieren om uw artritis hond fit te houden en warm door de winter.
 9. 9
  Geven minder of geen baden in een week. Dit zal u helpen om ze weg te houden van strenge koude problemen. Als belangrijk, geef kortere baden met warm water en droog je hondje zo snel mogelijk.

Tips

 • Een warmwaterkruik kan onder het bed van een hond worden weggestopt om het snel op te warmen.
 • Houd alle buiten bezoeken kort tijdens zeer koude temperaturen. Als je een hond de deur, of een manier om uw hond te komen uit de kou, is het nog steeds belangrijk om de tijd dat uw hond besteedt buiten het geval hij wordt overstaying speelkwartier in de kou te volgen.
 • Als je koud voelt, is de kans groot dat doet uw hond.
 • Voordat trui van uw hond op, zet het in de droger voor ongeveer 10-15 minuten. Dit maakt de trui te zijn lekker warm voor uw hond, waardoor zij een directe warmte wanneer hij / zij naar buiten krijgt.
 • Houd honden uit de buurt van sneeuwruimen operaties als buitenshuis, ze kunnen gemakkelijk verstrikt raken in machines, zich niet bewust van het gevaar ervan.

Waarschuwingen

 • Bewaar nooit een indoor hond buiten plotseling tijdens de winter. Honden hebben tijd nodig om te wennen aan de temperatuur verandert. Als u wilt een indoor hond buiten in de winter te huisvesten, te beginnen acclimatiseren hem in het najaar, zodat hij gewend raakt aan de temperatuur verandert en zijn jas reageert door te groeien dikker.
 • Uw hond laat nooit buiten voor een lange tijd in de vrieskou.
 • Laat nooit een hond in een koude auto. Als de kachel uit is en de temperaturen dalen snel, het is alsof je zit in een vriezer, en de lucht niet circuleert, maar blijft erg koud.
 • Als uw hond doet vallen in een ijskoude meer of rivier, bellen voor hulp. Doe je eigen leven proberen om een ​​hond te redden niet in gevaar brengen.

Dingen die je nodig hebt

 • Beddegoed
 • Verwarming, warm water fles
 • Geschikt outdoor onderdak voor outdoor honden
 • Straw (fris en schoon, veranderde regelmatig)
 • Hond jas, jas, trui, nestel of huls
 • Hond booties
 • Leiband voor wandelingen
 • Verwarmd water bowl voor buiten
 • Verwarmde pad voor bed