Wkinl

Hoe maak je een koperen vogelvoeder pole te bouwen

Het aantrekken van wilde dieren aan uw omgeving kan leuk en leerzaam. Deze instructies zullen je leren hoe je een mooie, functionele, en verstelbare paal waarop vogelvoeders en vogelhuisjes hangen construeren.

Stappen

Hoe maak je een koperen vogelvoeder pole te bouwen. Beslissen over de hoogte.
Hoe maak je een koperen vogelvoeder pole te bouwen. Beslissen over de hoogte.
 1. 1
  Beslissen over de hoogte. Het uitgangspunt is te beslissen hoe lang u wilt dat de structuur, zodat u weet hoeveel pijp nodig is. Een goede maat is een paal die is ongeveer 8 meter hoog, zodat de feeders hangen op tussen de 5 en 7 meter van de grond.
 2. 2
  U zult ook moeten ongeveer 2 meter van pijp je>. Probeer het met een hamer en blok hout aan de voet sectie 2 hamer in de grond ongeveer 1,5 meter diep. Het hout wordt gebruikt, zodat je niet de pijp rechtstreeks raken met de hamer die de leiding zou buigen.
 3. 3
  Soldeer een eenvoudige koppeling (mof) wanneer de buis wordt aangedreven met een passende diepte over het uiteinde van de pijp zodat de bovenste helft van de structuur kan in-en uitschuiven van de koppeling als nodig en worden ondersteund door de buis in de grond.
 4. 4
  Beslissen hoeveel 'ledematen' je wilt. (Vergeet niet dat de meer ledematen, hoe meer pauzes je nodig hebt in de grote paal die meer beweging op de top zal maken. Je wilt ook proberen en gelijk de gewichtsverdeling van de feeders aan elke kant van de paal, zodat het niet steunt op tijd.) U kunt besluiten om drie ledematen, twee hebben op ongeveer 7 meter en dan nog buiten de top. Vanaf dit punt, je gewoon knippen de hoofdleiding op de gewenste hoogte van het eerste onderdeel en bevestig een "T" fitting dus je hebt de mogelijkheid om een ​​andere pijp loodrecht toe te voegen aan de belangrijkste paal. Voeg dan een andere lengte van de pijp in de "T" passend dat de belangrijkste paal zal uitstrekken tot de hoogte van het tweede onderdeel en herhaal dit wenst.
 5. 5
  Bereiden en voeg de werkelijke ledematen dat u de feeders of huizen zal hangen. De verdere out u wilt dat uw feeders opgehangen, hoe minder gewicht de pijp zal dragen. Dit beeld toont iemand met 1 "koperen buis die lijkt te houden van het gewicht goed, maar het is een zacht metaal en zal gemakkelijk knikken, zodat het niet wordt voorgesteld het maken van de ledematen meer dan 12 of 18 centimeter lang. Een goed idee is om een vondst manier om de feeders veilig zodanig dat zij gemakkelijk kunnen draaien om een ander uiterlijk en kan worden verwijderd voor reinigen en vullen. het gemakkelijkst sommigen zou denken om dit te doen is om een gat in de bodem van elke arm boren ongeveer een centimeter vanaf het einde. Een gat wordt geboord groot genoeg voor een deck nail as passen, maar niet de kop. nemen een paar griptang, worden de nagels gebogen zodat de punt fungeert als een haak die kan worden gevoed door de binnenkant van de gat geboord in de pijp, zodat de nagel haak is opgehangen door zijn hoofd en kan vrij draaien.
 6. 6
  Schuif elke arm in zijn respectievelijke "t" fitting, sta je paal met de ledematen bevestigd in de basis koppeling en u bent klaar om uw feeders hangen aan de haken zijn.

Tips

 • Als u eekhoorns die graag uw niervet of zaad eten, probeer dan spuiten de stok met non-stick spray of olijfolie. Dit zal de paal glad te maken en de knaagdieren glijden van de paal (als ze op in de eerste plaats) Vaseline of Crisco werkt zo goed, maar zorg ervoor dat wat je gebruikt zal het niet schadelijk voor de eekhoorns die kan likken zijn hun voeten na het proberen om de paal te klimmen. Dit werkt goed houden ze klimmen op de paal, maar ze niet houden van naar beneden boomtakken op de structuur van boven.... stiekeme kleine jongens.
 • Veel mensen kunnen niet een pijpsnijder hebben of weten hoe te solderen. U kunt uw hardware winkel snijd de pijp voor u die ook maakt het transport eenvoudig en je kon een gat boren door de koppeling en pijp in de grond en bevestig de twee met behulp van een bout indien nodig.
 • Als je niet van het uiterlijk van nieuwe koper of willen deze structuur om de blik van wordt doorstaan ​​hebt, kun je zout water spuiten op de buis en versnellen van de patina die oude koperen kijken.
 • U kunt proberen om de mogelijkheid om de feeders bewegen op een regelmatige basis of voeg meer naarmate de tijd vordert, zodat je niet solderen elk gewricht toe. De paal is hebben sommige geven bij elke gezamenlijke en als je wilt een heleboel ledematen voegen kunt u de structuur dun vinden. U kunt solderen elk gewricht aan stevige de paal indien nodig, maar met de ledematen zijn hoog op de structuur, meestal, moet je geen problemen hebben.
 • Gebruik een stuk van wapening in plaats van koperen pijp voor het gedeelte in de grond gedreven. U kunt het op lengte gesneden bij veel bouwmarkten. Laat minstens 2-3 voeten steken uit de grond, en schuift de koperen pijp op het. Wapening is sterk genoeg om direct hamer in de grond, is een stuk goedkoper dan koper, en zal helpen om uw koperen buis te houden van knikken of buigen onder belasting. Misschien wilt u het bovenste deel van de wapening wrap met tape voor een goede pasvorm aan de koper.

Waarschuwingen

 • Als u iets op de paal om eekhoorns weg te houden, zorg ervoor dat het niet giftig.

Dingen die je nodig hebt

 • Koperen buizen
 • Meetlint
 • Nagels geschikt voor de bouw
 • Zout-water (optioneel)
 • Elke veiligheid vistuig u nodig