Wkinl

Hoe om te kijken na huisdieren tijdens vuurwerk

Tachtig procent van de eigenaren van gezelschapsdieren hebben een huisdier bang voor vuurwerk in handen. Heb je constant zorgen te maken over uw huisdieren tijdens vuurwerk dicht bij uw huis? Ben je bang je kunt thuis te komen om te vinden dat uw huisdieren zijn ongelukkig of, erger nog, doden als gevolg van de extreem harde geluiden? Als je niet kan vragen om stiller vuurwerk, moet u het beste wat je kunt doen om uw huisdier te troosten. Hier zijn de manieren om uw huisdier veilig te houden en verzorgd tijdens het vuurwerk.

Stappen

Hoe om te kijken na huisdieren tijdens vuurwerk. Weet wanneer zal gebeuren en hoe zij zullen uw huis beïnvloeden.
Hoe om te kijken na huisdieren tijdens vuurwerk. Weet wanneer zal gebeuren en hoe zij zullen uw huis beïnvloeden.
 1. 1
  Weet wanneer zal gebeuren en hoe zij zullen uw huis beïnvloeden. Contact op met uw plaatselijke gemeente om te weten wanneer uw omgeving is waarschijnlijk vuurwerk hebben. Markeer de data op een kalender, zodat u kunt bijhouden wanneer om ervoor te zorgen uw huisdieren worden verzorgd te houden. Als u weet of vermoedt dat het vuurwerk in je huis zal worden gehoord, neemt de in de volgende stappen voorzorgsmaatregelen.
  • Controleer of uw huisdieren 'ID-tags en zijn in de datum, markeer de kalender wanneer verlenging verschuldigd zijn en zorg ervoor dat de betalingen te doen. Als uw huisdier niet te gaan lopen uit tijdens vuurwerk evenementen, het is veel gemakkelijker te kunnen maken om zijn eigendom te identificeren met deze functies.
  • Vuurwerk overstuur huisdieren als gevolg van het lawaai, geur van zwavel, en knipperende lampjes.
 2. 2
  Desentisation van geluiden helpt om een fobie voor harde geluiden te voorkomen, gebruik dan een cd achtige geluiden eng, ruim voordat het vuurwerk seizoen, of na het evenement.
 3. 3
  Bereid de woning. Het huis wordt veiligheidszone uw huisdieren ', dus het is belangrijk om het goed voor te bereiden.
  • Houden een aantal lampjes op. Het bijhouden van een lampje op uw huisdier zal kalmeren en hem zich veiliger voelen, in plaats van bang in een donkere kamer.
  • Dempen het lawaai. Sluit de gordijnen in de kamer en, als uw dier is een gekooide ene, bedekken de kooi in een dikke deken, maar zorg ervoor dat het ademend, zodat uw dier niet stik. Dit zal ook helpen om de lichtflitsen gevolgen heeft voor uw huisdier te stoppen.
  • Plan om vertrouwde geluiden gebruiken om overstemmen het lawaai van het vuurwerk. Muziek van een stereo-of afslag op de tv waarschijnlijk al bekend geluiden die uw huisdier kan verzachten. Maar zorg ervoor dat niet te spelen deze klinkt belachelijk luid als ze hinderlijk kan worden zichzelf.
 4. 4
  Bereid de kamer. Kies een geschikte ruimte waar je de dieren zal bevatten voor de duur van het vuurwerk. Een innerlijke ruimte die minimaal wordt beïnvloed door het lawaai is ideaal. Het moet een kamer die je kunt sluiten af ​​om uw huisdier te voorkomen dat de accu over het huis en het verwonden van zichzelf, het slopen meubels, etc. Als u meer dan een huisdier, zorg ervoor dat ze het niet erg te worden opgesloten in dezelfde ruimte, of selecteer meerdere kamers voor verschillende huisdieren. Bijvoorbeeld, honden en katten doorgaans waarderen worden gescheiden.
  • Maken de kamer gezellig. Neergezet vertrouwd, schoon beddengoed ergens prettig, zoals onder een tafel, op of achter een stoel, etc. In een aantal bekende, scratch pads, ballen, enz., uw huisdieren geamuseerd en afgeleid te houden.
  • Zorg ervoor dat de kamertemperatuur is aangenaam, warm als het koud weer, of koel als het warm weer.
  • Overweeg of geluid kan worden rustgevend. Als uw huisdier wordt gebruikt om muziek, zet een aantal op normale volume. Ook is het geluid van regenwater zeer rustgevend voor huisdieren.
  • Gebruik lavendel. Dit is optioneel, maar je zou willen lavendel geurende items gebruiken om te helpen kalmeren uw huisdier. Gebruik een spray of zacht kneuzen van de bladeren en de bloemen van sommige verse planten. Maar zorg ervoor dat het buiten het bereik van uw huisdier. Met behulp van verwarmde geur oliën of wierook wordt niet aanbevolen als een razende huisdier kan ze omver en beginnen een brand of verwonden zichzelf.
  • Voeg een kattenbak voor katten.
  • Verwijder eventuele scherpe voorwerpen uit de kamer in het geval uw huisdier begint te springen of lopen rond.
 5. 5
  Bereid jezelf. In het verlangen om pijn ons huisdier te verlichten, soms kunnen we overdragen sommige van onze angst en overstuur aan het huisdier. Als je goed op voorhand hebt voorbereid, is er geen behoefte te voelen boos en bezorgd als je kunt worden gerustgesteld over de veiligheid van uw huisdier.
  • Realiseer je dat de geschrokken en hectische reacties van uw huisdier zijn vaak de belangrijkste bron van je eigen streek. Klaar zijn voor hun reacties kan u helpen om kalm te blijven ook.
 6. 6
  Beperk uw huisdier. Een half uur tot een uur voordat het vuurwerk zijn te wijten aan worden verrekend, plaats uw huisdier in de gekozen kamer. Als u zich zorgen maakt over het niet kunnen om uw huisdier (bijvoorbeeld katten zijn niet altijd makkelijk te vinden) te lokaliseren, overwegen het vinden van uw huisdier enkele uren eerder. Etenstijd is een goed moment te ronden elk huisdier, mits het valt voordat het vuurwerk worden verrekend. Als uw hond heeft behoefte aan een wandeling, zeker om haar wandelen voor het opsluiten haar.
  • Zelfs als uw huisdier is gekooid, plaats deze in de door u geselecteerde veilige en comfortabele kamer.
  • Als uw huisdier is een of andere boerderij dier, zorg ervoor dat er schoon beddengoed en is in de stal of schuur.
 7. 7
  Zorg voor voedsel en vocht. Zorg ervoor dat u voldoende water en voedsel te verlaten voor uw huisdier in de opsluiting ruimte. Veel huisdieren zullen worden ongemakkelijk of zelfs hectische. Als uw huisdier heeft toegang tot water, zal het helpen kalmeren hem, en geleverd in van uw huisdier regelmatig portie voedsel zal hem het gevoel alsof het een normale dag.
 8. 8
  Houd een oogje op uw huisdier, en indien mogelijk, bij haar blijven. Haar troosten en praat met haar. Wees vriendelijk, maar niet ophef over haar te veel, dit kan verhogen haar angst als ze pikt op het jouwe en kan belonen en aanmoedigen angstig gedrag. Als het niet mogelijk is om te verblijven met haar, (misschien omdat u afwezig bent of bezet (u kan worden op het vuurwerk), maak je geen zorgen - de vorige stappen moet ervoor zorgen dat uw huisdier voldoende is verzorgd.
  • Laat uw huisdier ergens verstoppen in de kamer indien gewenst. Het is manier van omgaan (een "bolthole") en hen uit een veilige plek te slepen van uw huisdier kunnen hun angst niveaus te verhogen. Niet ophef over haar te veel.
 9. 9
  Controleer op uw huisdier na het vuurwerk. Gerust te stellen hem en verwijder de bescherming (dekens, etc.) zolang je zeker weet dat de luide vuurwerk zijn voorbij. Laat hem vrij run van het huis om te zien hoe hij zich gedraagt ​​alvorens hem te laten buiten terug (is het misschien best te wachten tot morgen, indien mogelijk). Controleer op tekenen van stress bij uw huisdier:
  • Voor katten, tekenen van stress zijn weglopen, bevuilen het huis, verbergen weg en weigert te eten.
  • Voor honden, tekenen van stress zijn blaffen veel, weglopen, vervuiling van het huis, het verbergen en in elkaar gedoken, zich vastklampen aan eigenaars, jammeren, trillen en schudden, ijsberen en hijgen, en weigert te eten.
  • Als uw huisdier wordt benadrukt, houd hem binnen 's nachts. Houd een kattenbak ergens in het huis, of lopen een hond na het vuurwerk, maar laat hem niet uit zijn harnas en zeker om bij hem te blijven de hele tijd.
 10. 10
  Doe een werf vegen voordat het verhuren van uw huisdier weer naar buiten. Verzamel alle sterretjes, rotjes, enz., evenals feestartikelen en gebroken voorwerpen. Hiermee wordt voorkomen dat uw huisdier tegen verwondingen door onbekende objecten.

Tips

 • Handelen normaal en rustig rond uw huisdier. Af te geven nerveus vibes zal niet helpen.
 • Als uw huisdier is strooisel of plas pad opgeleid, plaatst die items in daar, het is niet een goed idee om je huisdier plassen overal!
 • De tips in dit artikel kunnen ook van toepassing in het geval van andere luidruchtige evenementen, zoals verkeersinformatie parades, stormen (donder), grote massa's mensen in de buurt van uw huis, enz.
 • Zie uw dierenarts als uw huisdier niet lijkt te hebben hersteld na het evenement.
 • Dierenartsen kunnen voorschrijven milde sedativa of kalmerende medicijnen, maar sommige vereisen toedienen weken van tevoren. Paarden en honden kan sedatie nodig. Eventuele medicatie moet worden gegeven op advies van alleen uw dierenarts.
 • Gevoeligheid voor geluid kan toenemen als huisdier leeftijd.
 • Desensibilisatie technieken kunnen helpen uw huisdier voelen zich minder angstig rond harde geluiden, zoals het gebruik van cd's van vuurwerk, treinen, donder, enz., te beginnen zacht en geleidelijk verhogen van het volume. Dit moet gebeuren met slechts het advies van uw dierenarts.
 • Het toevoegen van watten om de oren van uw hond kan helpen om het geluid te dempen als uw hond zal u toelaten om dit te doen.

Waarschuwingen

 • Sluit uw deuren en sluit uw ramen als je niet van plan om thuis te zijn. Huisdieren kunnen worden gestolen tijdens het vuurwerk als ze vertrokken buiten is er een gemakkelijke toegang tot een unlocked huis.
 • Vermijd het nemen van uw huisdier naar een vuurwerk evenement.
 • Heeft een huisdier buiten niet weg, omdat het ongelooflijk luid zal zijn die er zijn, en ze zijn waarschijnlijk voelen de nagalm veel gemakkelijker. Laat uw hond vastgebonden buiten als uw hond heeft nergens om te gaan. Uw hond zal de combinatie van het lawaai en terughoudendheid traumatisch vinden.
 • Laat afsteken van vuurwerk naast of in de buurt van uw huisdier.
 • Wees voorzichtig met wat je in de kamer als je gaat alleen worden verlaten van het huisdier in daar. Haarden zijn best overgelaten onverlichte, vloer-en tafellampen beste links uitgeschakeld, want ze zijn gevaren. Ook, geen scherpe voorwerpen die kunnen kwetsen het huisdier in de kamer gezet.
 • Zorg ervoor dat er niets waardevol in de kamer als uw huisdier is waarschijnlijk te breken / beschadigen wanneer bang.
 • Straffen nooit een huisdier voor haar reactie op vuurwerk, dit is niet alleen verkeerd, maar het zal de angst versterken.

Dingen die je nodig hebt

 • Binnenkamer
 • Voedsel en water
 • Beddegoed
 • Toys
 • Rolluiken, gordijnen, enz., aan lawaai dempen
 • TV, stereo geluid (indien van toepassing)