Wkinl

Hoe maak je een kat bed op te maken uit een oude trui

In minder dan 30 minuten, en voor minder dan 5€ een oude wollen trui uit de kringloopwinkel of de achterkant van je kast kan een gezellige kat bed geworden (of hond bed, als de hond is klein genoeg of de trui is vooral groot). Hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je een kat bed op te maken uit een oude trui. Bevestig de huls naar de top van de opgerolde trui rand met een zweep steek of een festonsteek.
Hoe maak je een kat bed op te maken uit een oude trui. Bevestig de huls naar de top van de opgerolde trui rand met een zweep steek of een festonsteek.
 1. 1
  Leg de trui plat. Als het een wollen trui, moet eerst worden vervilt (zie onderstaande tips). Met garen en een maasnaald, steek de naad rand van de huls aan de zijkant van de trui, ongeveer halverwege de mouw van waar de oksel aan de zijnaad (weergegeven in contrasterende garen de steken meer zichtbaar te maken).
 2. 2
  Vouw de onderkant van de trui omhoog en plaats de huls aan de voorkant ervan. Rol (of vouw) de bottom-up ver genoeg dat zowel manchet randen kunnen enigszins overlappen wanneer geplaatst in de voorkant van het zal zijn.
 3. 3
  Bevestig de huls naar de top van de opgerolde trui rand met een zweep steek of een festonsteek. Vergeet niet dat je gaat om de mouwen spullen, dus zorg ervoor dat steek alleen door de bovenste laag van de mouw.
 4. 4
  Herhaal dit met de andere mouw. Zoals de manchetten lichtjes overlappen vooraan, zet een manchet net binnen van de andere en steek langs de buitenkant manchet rand langs de bovenste laag, net genoeg dat je in staat de vulling te houden in de buis die je net hebt gemaakt met de mouwen.
 5. 5
  Wordt ve "oksel" aan de andere. Maak een boogvorm om een ​​ronder bed te maken. Vergeet niet te gaan door beide lagen van trui stof. Je moet nu een "kanaal" dat kan worden gevuld met het slaan of oude vodden (of stroken van oude truien). Dingen tot je een worst-achtige ring. Als u wilt dat pad de bodem, nu is het tijd om dat te doen ook.
 6. 6
  Steek de hals opening dicht. Geef het aan uw favoriete kat (of pup) en overwegen om een ​​ander bed te doneren aan uw lokale huisdier onderdak. Het duurde meer tijd om dit bericht dan aan het bed te maken, als dat je vertelt hoe snel en gemakkelijk dit project is!

Tips

 • Om voelde een wollen trui, controleer dan eerst of trui is ten minste 80 procent wol. Hoe groter de trui, hoe beter, want het krimpt. wassen in heet water (alleen bovenlader machines - ga je gang en gooi wat handdoeken of jeans in met het voor extra agitatie) en plat drogen. Vilten is niet absoluut noodzakelijk, maar het maakt het weefsel sterker en langduriger. Als de trui is acryl, gewoon overslaan de viltproces. Wol is veel warmer, hoewel, als dat is een overweging.
 • Maak puppy of hond bed uit eigenaars kleding of mama fleece kleed. De eigenaren geur belangrijk voor puppy of kitten, om je geur ruiken voor de beveiliging wanneer u niet thuis bent.
 • Een kleine kat-nip binnenkant van trui borst vóór het doen van de mouwen. Kitty zal houden.

Waarschuwingen

 • Tenzij je een maat kleiner spijkerbroek, gooi ze niet in de trui in het viltproces.

Dingen die je nodig hebt

 • Een grote oude trui, liefst 100% wol (goedkoop vinden bij tweedehands winkels)
 • Polyester of katoen slaan of oude vodden om op te vullen
 • Garen
 • Maasnaald
 • Schaar