Wkinl

Hoe te water vlekken uitstappen een plafond

Men kan vlekken op plafonds of wanden fix voor die kwestie, met schilderwerk.

Stappen

Hoe te water vlekken uitstappen een plafond. Zorg ervoor dat de bron van de vlekken, zoals water lekken, zijn volledig hersteld.
Hoe te water vlekken uitstappen een plafond. Zorg ervoor dat de bron van de vlekken, zoals water lekken, zijn volledig hersteld.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de bron van de vlekken, zoals water lekken, zijn volledig hersteld.
  • Het is belangrijk dat het gebied droog is voordat de reparatie te doen.
 2. 2
  Bepaal of u kunt overeenkomen met de kleur verf op uw plafond. Als je niet kan, je kan hebben om hele plafond of de muur te schilderen.
 3. 3
  Zorgvuldig te controleren op schimmel voordat u begint. Als u schimmel, kan het verwijderd worden door schrobben met een mengsel van 3 delen water en een deel bleekmiddel. Nadat je scrub het gebied af, laat het met rust gedurende 20 minuten, zodat het kan drogen.
 4. 4
  Bedek de vlek met een vlek te blokkeren primer, met behulp van een wegwerpmaatschappij borstel of een mini 6 inch roller.
  • Stain killers kan giftig terwijl in een vloeibare toestand, en men moet niet de rook inademen. Laat de primer drogen.
  • Op het moment dat de primer voldoende droog is, zand de primer geschilderd gebied enigszins, maar dringen zorgvuldig aan de grenzen om een ​​goede overgang van de oude verf te krijgen.
 5. 5
  Repaint het gebied.

Tips

 • Zorg ervoor dat de vlek droog is voordat u het probeert te verdoezelen.
 • Snij een X in het deksel van een margarine bad en glijden je penseel handvat doorheen. Dit zal helpen om verf druipen op je terwijl je verf boven jezelf.

Waarschuwingen

 • Als er losse verf die heeft voordat de KILZ te worden verwijderd, zorg ervoor dat het niet loodverf. Krijg een verf test kit bij de bouwmarkt te vinden. Lood is vooral gevaarlijk met de kinderen, dus als je loodverf vinden, bellen in de experts. (Lood heeft niet gebruikt worden voor ongeveer 50 jaar en waar nog bestaande wordt meestal gevonden op hout en trim. Muur en plafond verf zal bijna nooit lood in hebben en zou alleen maar gevaarlijk zijn om te werken met als schuren stofvorming.)
 • Draag een masker en een veiligheidsbril aan stof, verf chips te houden, en de verf uit je ogen en neus.
 • Als je een "popcorn" plafond, misschien dat u wilt bellen in een expert. Het kan asbest in hebben, en je wilt niet te knoeien met dat. (Eigenlijk asbest is alleen een probleem als je het af te breken. Schilderij zal het niet meer van invloed dan leven met het hebben.)