Wkinl

Hoe te schilderen banen te schatten

Of u nu bieden op een paint job of winkelen rond voor iemand om uw huis of bedrijf te schilderen, is het belangrijk om te begrijpen wat er in het schatten van de prijs. Een citaat is over het algemeen gebaseerd op de kosten van materialen, plus de tijd gefactureerd tegen verschillende loonschalen, maar er zijn tal van andere factoren die zowel van invloed zijn. Hier zijn dingen om rekening te houden bij het schatten van een schilderij baan.

Stappen

Hoe te schilderen banen te schatten. Bereken de oppervlakte.
Hoe te schilderen banen te schatten. Bereken de oppervlakte.
 1. 1
  Beoordeel de baan. Kijk naar het bouwterrein en noteer de fundamentele taak en de factoren die bepalen of het een snelle baan of een lange, moeizame project zal zijn.
  • Voor een huis schilderen baan, het werken rond outdoor obstakels zoals struiken, slang mounts, en watermeters compliceert een schilderij baan aanzienlijk.
  • Binnenshuis, ingebouwde armaturen zoals balies en kasten moeten meegewogen worden in uw tijd schattingen.
  • Je moet ook naar voren opgeven of het schilderij bemanning of de opdrachtgever wordt het verplaatsen van de meubels en wandkleden.
  • Hoe hoog zijn de muren? Zijn er gewelfde plafonds? Werken op een ladder vertraagt ​​een paint job aanzienlijk omlaag, als schilders moeten klimmen met uw gereedschap, verf dat gebied, naar beneden klimmen met hun gereedschap, zet de ladder, en start het proces helemaal opnieuw. Er zijn ook extra gevaren met het werken op een ladder.
  • Wat is de oppervlaktestructuur van de muren? Een ruwe muren kunnen opzuigen tot 10% meer verf dan een gladde wanden.
 2. 2
  Bereken de oppervlakte. Om de meest nauwkeurige beoordeling van de hoeveelheid verf die nodig is te krijgen, moet u de totale vierkante meters wordt u schilderen krijgen. Gebruik deze eenvoudige formule:
  • Voeg de lengte van alle muren bij elkaar: [muur 1L] + [muur 2L]... + [muur nL] = [totale lengte];
  • Bereken de oppervlakte door de hoogte van de totale lengte te vermenigvuldigen: [totale lengte x hoogte]
  • Voor een ruwe schatting, aftrekken 20 vierkante meter per deur en 15 vierkante meter per venster. Voor meer nauwkeurige getallen, meten de vierkante meters van elke deur en elk raam, en aftrekken van de totale vierkante meters van het totaal. [Totaal vierkante beeldmateriaal - (totaal deur + raam vierkante meters).
  • Voorbeeld: een rechthoekige kamer, 12 meter bij 14 meter, met 10 meter hoge plafonds, een deur, twee vensters:
   • Muren = (12 + 12 + 14 + 14) x 10 = 520 vierkante meter;
   • Deur en 2 ramen = (20 + 15 + 15) = 50 vierkante meter.
   • Oppervlakte bedrijfsruimte = 520-50 = 470 vierkante meter.
 3. 3
  Bereken uw verf nodig heeft. Berekenen aan de hand van de opgegeven vierkante meters, en van plan over het gebruik van 2 lagen verf. Een liter verf dekt circa 350 tot 400 vierkante meter op gladde muren, 300-350 vierkante meter voor ruwe wanden. Voeg 10% voor afval-en onderschattingen, en afgerond naar het dichtstbijzijnde gallon. Gebruik van bovenstaand voorbeeld:
  • 470 x 2 = 940 vierkante meter
  • gladde wanden: 940 ÷ 350 = 2,6; voeg 10% (0,26 liter) = 3 gallons
  • ruwe wanden: 940 ÷ 300 = 3.1; voeg 10% (0,31 liter) = 3,41, of 4 liter
  • Als je zijn schilderen board-en-batten gevelbeplating, vermenigvuldigt u het definitieve aantal met 1,5 als u het toevoegen van een aanzienlijke hoeveelheid oppervlakte voor elk bord.
  • Vergeet niet om een ​​laag primer toe te voegen, indien nodig. Dit zal een factor voor zowel de materialen en tijd.
 4. 4
  Factor in de kosten van verbruiksgoederen. Ramen de totale kosten van de items zoals maskers, booties, papier, schilderstape, schoonmaakproducten, en alle andere "wegwerp" items die u kunt gebruiken voor uw job.
 5. 5
  Voeg in uw arbeid. Dit zal variëren zowel met hoe gemakkelijk het werk is, en hoe ervaren je bent.
  • Als je een zeer ervaren schilder en de wanden zijn glad en schoon zonder obstructies, zal de baan heel snel gaan, dus plaats een premie op uw tijd.
  • Als je nieuw bent, kan het langer duren dan je verwacht. Zorg ervoor dat je werkt voor een winst, maar wees ervan bewust dat als het duurt u 10 uur voor hetzelfde werk dat een ervaren schilder kan doen in 2, zou je er goed aan doen om niet meer dan de ervaren schilder te laden.
  • Praktijk timing zelf op het eerste, zodat u weet hoe lang het duurt om een ​​lege muur te schilderen. Bijvoorbeeld, als het duurt 10 seconden per vierkante voet naar een kale muur, een muur 12 meter lang en 10 meter hoog, plus de tijd die het zou kunnen nemen aan de wand maskeren en herlaad je kwast of roller te schilderen, en u kunt inschatten 40 minuten voor die muur.
  • Met ervaring kom je te weten hoe lang een geweven muur zal nemen.
  • Elke obstructie voegt aan de tijd besteed aan een muur, zoals ramen, kozijnen, gieten, en meer.
  • Voeg alle verschillende tijdsfactoren up om te bepalen hoelang de job zal u, en vermenigvuldig dat maal uw uurtarief. Dit is je basis prijs voor arbeid.
 6. 6
  Factor in de kosten van de overhead. Als u in het bedrijfsleven fulltime, heb je een bepaalde hoeveelheid overhead moet je verantwoorden. Voeg dit toe in uw arbeid schatting.
  • Bijvoorbeeld, als het runnen van uw kantoor en het betalen van uw bedrijfskosten kost 3740€ per jaar, en je verwacht om 100 banen te doen in het jaar, om alle de last van de kosten aan uw klanten u zou hebben om 40€ toe te voegen aan elke opdracht geven. Zie het als 'verzend-en administratiekosten. "
  • Voegen in het transport en alle andere dagelijkse kosten. Zodra u een compleet tijdschatting, ontleedt tot projectdagen. Elke dag zal zijn eigen kosten voor woon-werkverkeer, benzine, en alle andere betrokkenen in de kosten van het krijgen van de dagelijkse werkzaamheden. Zonder factoring in deze kosten, kan een aannemer kunnen eindigen zonder voldoende om de kosten te dekken en arbeid.
 7. 7
  Uitzoeken markttarieven voor het gebied en klantenbestand. Dit is een van de meest fundamentele factoren in het proberen te schilderen banen te schatten, maar het kost tijd om een ​​professional te achterhalen wat de tarieven zijn van toepassing.
  • Een goede manier om de tarieven kunt u erop vertrouwen in te bouwen is tot een "kosten van levensonderhoud"-analyse te gebruiken. Dat is, beginnen met het beoordelen hoeveel uw tijd waard is als een professional. Bouwen dat in een bod. Vervolgens erachter te komen wat andere schilders in het gebied lading. U kunt dit doen door het plaatsen van telefoontjes naar andere schilderij bedrijven en het aanvragen van een honkbalveld offerte.
  • Aannemers zullen willen concurrerend bod: niet hoger dan de concurrentie, tenzij de kwaliteit, duidelijk beter, maar niet significant lager, hetzij.
 8. 8
  Vergeet niet dat ervaring telt. Nieuwe schilders moeten niet verwachten om dezelfde tarieven als mensen die al in het bedrijf al twintig jaar krijgen. Echter, moeten ze hun werk niet aanbieden tegen kostprijs, ofwel, vooral als ze willen kwaliteit werk te doen.

Tips

 • Meer informatie over uw klanten. Als het gaat om het verkrijgen van goede prijzen voor een baan, kan een beetje praten een lange weg te gaan. Vraag uw klanten om punten over de baan die zal duidelijk maken hoeveel werk het zal duren en wat het waard zal zijn te identificeren. Hasty schattingen anderzijds kan leiden tot fouten bieden.

Waarschuwingen

 • Als het gaat om het schatten van gereedschappen projecteren, hoeft u geen dure software nodig - vooral omdat het niet kan factor in de meeste van de hierboven genoemde overwegingen. Wees je eigen deskundige door het bouwen van alle bovengenoemde factoren en meer in een handige Excel-spreadsheet (zie Benjamin moore voor een gratis Excel schatting spreasheet. Een goede werkblad kan eenvoudig al uw kosten posten door post. Deze gedetailleerde ramingen zullen klanten te imponeren en leiden tot meer duidelijkheid in bieden.