Wkinl

Hoe te vrolijken een keuken

Keukens zijn vaak centraal in een huis, zowel fysiek als in de geest dat ze lenen aan het huis. Als de jouwe lijkt saai of ongeïnspireerd, hier zijn enkele dingen die je kunt doen om uw keuken een gelukkig deel van uw huis te maken:

Stappen

Hoe te vrolijken een keuken. Gebruik voedsel als decoratieve elementen.
Hoe te vrolijken een keuken. Gebruik voedsel als decoratieve elementen.
 1. 1
  Schoonmaken en het organiseren van uw keuken. Ongeacht hoe oud of nieuw uw keuken is, dat de stapel vuile vaat zitten in de gootsteen is niet inspirerend of vrolijk. Bovendien jarenlange opgebouwde recept krabbels, kookboeken, gebroken servies en andere keuken parafernalia moet af en toe een soort-through om ervoor te zorgen dat je alleen met de beste, betrouwbare instrumenten en dat je bent het vinden van uw favoriete recepten met gemak.
 2. 2
  Fleuren de kamer. Voegen of te vervangen lampen, opent de blinds, en overwegen de installatie van een dakraam, als je die optie. Licht in de keuken laat je zien wat je doet en verheldert ook de kamer. U kunt zelfs merken dat je geïnspireerd te ruimen vaker.
  • Overweeg specifieke spots geïnstalleerd over werkruimte gebieden. Het is makkelijker om te zien wat je doet, vooral bij het snijden, snijden en hakken eten, onder een heldere, directe verlichting. Extra licht wordt feller ook de keuken ruimte.
  • In de winter, zal een meer helder verlichte keuken helpen handhaven van ieders cheeriness.
 3. 3
  Breng in kleur. Verf de muren als je dit kunt doen. Hangen decoratieve objecten. Kies of maak handdoeken, pannenlappen, magneten, en elk ander decoratief item dat uw luim slaat, je zou zelfs thema ze allemaal in bepaalde kleuren en patronen.
  • Gaan voor rijke, heldere kleuren.
  • Gaan voor frisse, lichte kleuren.
  • Kies kleuren die je wilt, of ze zijn modieus dit jaar.
  • Houd decoratieve voorwerpen weg van het werk oppervlakken en plaatsen ze krijgt te vuil, te snel. Extra werkzaamheden of reinigen niet te maken voor een vrolijke keuken. Het is ook een goed idee om decoratieve voorwerpen die gemakkelijk te reinigen gebruiken. Decoratieve platen, bijvoorbeeld, kan zijn om rechtdoor te gaan in de vaatwasser staat.
 4. 4
  Gebruik voedsel als decoratieve elementen. Voedingsmiddelen zijn wat uw keuken is alles over, dus leg ze op elkaar. Ze ziet er geweldig uit, en misschien ook u inspireren om te koken. Hier zijn een aantal goede keuzes:
  • Fruit en groenten. Kies een verscheidenheid aan kleurrijke, seizoensgebonden groenten en en toont ze in een schaal of mand op uw toonbank. Dan moet u ze gebruiken in uw keuken en houd ze gevuld en vers. Je eet beter zo, ook.
  • Bonen en granen. Je moet ook van plan om deze vrij regelmatig gebruiken, maar er is geen reden waarom je niet een paar op te slaan in heldere glazen potten op de toonbank of op een open plank, terwijl je ze. Bonen en erwten zijn er in allerlei mooie kleuren.
  • Bewaarde items in glazen potten. Van zelfgemaakte jam of augurken te chique kruid azijnen en oliën, er zijn veel om uit te kiezen. Als u van plan om deze items te eten, zeker om ze te gebruiken binnen de houdbaarheidsdatum en draai regelmatig in nieuwe. Ook, houd ze uit direct zonlicht en uit de buurt van hitte.
 5. 5
  Gebruik keuken gereedschappen en gebruiksvoorwerpen als decoratieve elementen. Hang een pot rek, gebruik dan een gebruiksvoorwerp pot, of zet kleurrijke servies achter glas kastdeurtjes, waar het kan worden gezien. Al deze dingen maken de keuken kijken woonde in, en kunnen u aanmoedigen om in het meer leven.
  • Koper is een favoriet voor het maken van een keuken cheerier, want het is helder, reflectieve en elegant. Kies pannen, een waterkoker en andere voorwerpen gemaakt van koper en schik ze decoratief. Koperen voorwerpen zijn niet goedkoop, hoewel, dus maak een paar stukken gaan een lange weg en check out tweedehands winkels voor oudere koperen pannen.
 6. 6
  Toevoegen planten. Niet alle keukens hebben natuurlijk zonnige ramen, maar het is mogelijk om planten nog groeien, zelfs onder kunstlicht.
  • Een vensterbank kruidentuin is een geweldige aanvulling op elke keuken. Het zal kleur en geur toe te voegen aan uw keuken en uw keuken.
 7. 7
  Besteed aandacht aan zit-en eethoeken. Veel keukens zijn niet alleen voor koken. In plaats daarvan, ze zijn voorzien van bar zitplaatsen, ontbijt hoekjes, of de eettafel zelf. Als je zo'n plek in uw keuken, netjes it up, en ook uw gekozen kleuren en styling elementen daar.
 8. 8
  Koken. Nee, het is geen onderdeel van het decor, maar met behulp van uw keuken voor het beoogde doel is een geweldige manier om het op te vrolijken. Hier zijn een aantal goede redenen om te koken in uw eigen keuken:
  • Je zult veel over eten en koken te leren.
  • U zult genieten van de geuren en smaken van voedsel.
  • U zult minder geld uitgeven aan eten als je de ingrediënten te kopen en hen voor te bereiden jezelf.
 9. 9
  Vrienden uitnodigen. Niets verbetert een kamer als groot bedrijf.

Tips

 • Vergeet niet om morsen te vegen keuken deuren en de ovendeur zoals ze gebeuren. Zij afbreuk doen aan de heldere uitstraling van een keuken en liet te lang, ze zijn veel moeilijker te verwijderen.
 • Houd de vloeren gereinigd en regelmatig gedweild. Zodra de vloer vies wordt, heeft het de neiging de hele toon van een keuken naar beneden te brengen en veroorzaakt het te somber uitzien.
 • Wit splashbacks, kunnen tegels en tellers een geweldige manier om een ​​eenvoudige, neutrale keuken die kan worden aangekleed met keukengerei, decoratie, borden, potten en pannen, en andere spatten van kleuren zoals past bij uw seizoensgebonden humeur te hebben. Het veranderen van de kleur thema toegevoegd aan de witte achtergrond elk seizoen kan een deel van het plezier van het geven de keuken een frisse uitstraling te zijn en het is zo gedaan.

Waarschuwingen

 • Sommige keukens kunnen voelen "te licht". In dit geval installeert u een goede blinde die de stralen van de zon buiten houdt tijdens het koken tijd, maar nog steeds mogelijk in voldoende licht om te genieten en te zien door. Ook als de zon is de belangrijkste bron van verhelderende de keuken, de toon van sommige van de kleuren verf gebruikt.
 • Als de keuken voelt saai, te vermijden zwarte werkbladen, achterwanden, tegels en verf. Vermijd ook zwarte koelkasten en andere apparaten. Wees op uw hoede van donker blauw, rood en groen ook.

Dingen die je nodig hebt

 • Decoratieve objecten
 • Paint (optioneel)
 • Reinigen artikelen