Wkinl

Hoe je lege het bewaren van voedsel en deksels te organiseren

Het bewaren van voedsel zijn geweldig voor het inpakken restjes voor later gebruik en nemen met u, maar zeker zij kunnen snel vol kast of lade ruimte. Hier is hoe u uw collectie onder controle te houden.

Stappen

Hoe je lege het bewaren van voedsel en deksels te organiseren. Legen van de lade of kast waar je normaal houd uw containers.
Hoe je lege het bewaren van voedsel en deksels te organiseren. Legen van de lade of kast waar je normaal houd uw containers.
 1. 1
  Legen van de lade of kast waar je normaal houd uw containers. Sweep, vacuüm, of veeg uit de kruimels en zette verse kastpapier of lade voering, als u dat wenst. Neem een goede kijk op uw containers, terwijl ze uitgespreid op een aanrecht of op tafel.
 2. 2
  Recycle alle containers die u niet kan of niet te gebruiken. Teruggooi is altijd een goede eerste stap in de richting van de organisatie, want het betekent dat je minder overblijft om te organiseren en op te slaan, en omdat items die u niet kan of niet gebruikt Aren ' t in de weg van degene die je doet.
  • Sorteren door uw set en recyclen alle deksels of containers die niet mates hebben. Zet ze samen, als het helpt, zodat je precies kunt zien waar er iets komt kort.
  • Recycleren alle containers die zijn gebroken, gespleten, gekleurd, stinkende, of gesmolten voorbij het punt van gebruiksvriendelijkheid.
  • Recyclen alles wat je niet gebruikt. Als het te klein is voor uw normale porties, te groot voor de lunchbox of de plank in de koelkast, laat het gaan.
  • Beslissen hoeveel containers je echt nodig hebt, en hoeveel containers je nodig hebt in een bepaalde omvang. De kans is groot, uw levering van voedsel containers loopt nooit tot nul. Als je een stapel van tien identieke dozen, heb je ooit de onderste twee of drie? Uw antwoord zou kunnen zijn ja als je familie van vijf pakjes lunches in hen elke dag, anders kun je niet wilt alle tien te houden.
 3. 3
  Verwijder alles wat niet een voedsel opslag container en of gooi hem weg of bewaar het ergens anders. Maatbekers, mengen kommen, en drinkglazen (zelfs de kunststof exemplaren) moet gaan allemaal op een andere, geschikte plaats. Leg ze met andere items die op vergelijkbare wijze functioneren.
 4. 4
  Hier krijg je een aangepaste reeks. Als uw budget en ruimte toelaten, overwegen om containers die allemaal hetzelfde type zijn, met een veelvoud van veelgebruikte formaten. Vaak een matched set zal meer compact stapelen en gemakkelijker dan assorti, ongeëvenaarde containers.
  • Als je kunt, probeer te komen hoe de containers stapel in de winkel voordat je ze koopt. Hebben ze nest strak, of doen ze rechtop zitten met veel ruimte ertussen?
  • Als je dat doet ter vervanging van uw containers als onderdeel van het proces van organisatie, zeker om zich te ontdoen van de oude, ongeëvenaarde degenen.
 5. 5
  Kies een geschikte lade of kast. Een grote lade werkt goed, als je er een hebt. Ongeacht welk gebied u ook kiest, wijden een bepaald gebied en zorg ervoor dat de ruimte is voldoende voor de inhoud.
 6. 6
  Nest en stack. Voor de containers, nest ze in stapels die zijn net zo groot als je ruimte. Begin met het grootste aan de onderkant en werk naar boven tot in de kleinste. Maak meerdere stacks zo nodig, het houden van ronde containers met ronde, vierkant met vierkant, en ga zo maar door.
 7. 7
  Het dossier van de deksels. Voeg een of twee stapels deksels aan de zijde van de ruimte. Als je ze verticaal kan plaatsen, zoals u zou doen met papieren in een archiefkast. Plaats ze in volgorde ten minste ruwweg op grootte. Diepvrieszakjes (zoals hersluitbaar of Glad) zijn ook een gemakkelijke manier om deksels bij elkaar te houden en in orde. Een andere erg effectieve manier op te slaan in een rechthoekig mand vastgeschroefd aan de achterzijde van de kastdeur. Op deze manier, ze verticaal blijven en zal niet in de weg van de containers te krijgen.
 8. 8
  Corral de kleine dingen. Als je graag miniatuur containers gebruiken voor overgebleven schar of voor single-serving gedeelten van beleg of trail mix in een lunchbox, zet ze allemaal in een grotere container.
 9. 9
  Geef containers met langdurige werkgelegenheid permanente woningen elders. Als een bepaalde container is degene die je altijd gebruikt om op te slaan in de bijkeuken of in de, zou je nooit nodig hebt om het op te slaan met uw andere containers. Laat zij haar normale plaats in de bijkeuken, zelfs als u bent uit meel.
 10. 10
  Maak er een gewoonte van overstapeling containers terug waar ze gaan elke keer als je gerechten weg te zetten. Als je begint te steken "een ding" speld tussen, zal het allemaal chaos snel weer. Krijg je familie hulp 's, ook. Als anderen het, verklaren de nieuwe organisatie-systeem en vragen dat ze vervangen onderdelen in de stapels u hebben geregeld.

Tips

 • Met behulp van een afdruiprek (voor het drogen van gerechten) in de lade of kast is een goede manier om de deksels rechtop te houden tijdens de opslag. Ook kan het gehele rack worden uitgetrokken voor eenvoudig zoeken.
 • A servet houder (of twee) kunnen ook worden gebruikt om de deksels rechtop opgeslagen. Men kan voor ronde, een voor vierkante. Deze zijn meestal verkrijgbaar bij de Dollar Store.
 • Ronde containers te maken voor verspilde koelkast en bergruimte. Vasthouden aan vierkante of rechthoekige containers.
 • Vermijd het verzamelen van containers die komen als verpakking, zoals margarine en zure room tubs, tenzij u een specifiek doel voor hen en gebruiken ze regelmatig op.
 • Krijg containers die een paar jaar zal duren en hergebruiken. Hoewel sommige van de semi-wegwerp plastic containers kan al een tijdje meegaan wanneer verzorgd adequaat, ze de neiging om de beste te zijn voor het verzenden van voedsel thuis met familieleden die niet terug hoeft te brengen containers.
 • Slaan minder vaak gebruikte containers ergens anders. De taart of cake vervoerder die uitsluitend wordt gebruikt bij speciale gelegenheden kon gaan in de garage, op een hoge plank, of onder de hoek van de balie waar het is moeilijk te bereiken. Als je het gebruikt niet vaak genoeg, te ontdoen van het.

Waarschuwingen

 • Huizen voor mishandelde vrouwen is een geweldige plek om zich te ontdoen van overtollige keuken artikelen. Veel vrouwen vertrekken met alleen de kleren op hun rug, dus iemand helpen opzetten van een nieuw huishouden is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw containers krijgen hergebruikt door iemand die wanhopig ze nodig heeft.
 • Organiseren van te veel spullen zal niet helpen. Als u te veel containers, ontdoen van een aantal.
 • Gelieve dit formulier, en in plaats van prullenbak ongebruikte of weinig gebruikte containers, overwegen opnieuw purposing / hergebruik van hen, (ze ergens anders leeg niet opslaan) mogelijk te benutten om zich te organiseren in de garage, badkamer, kast of kinderen speelgoed gebied, met of zonder deksels, indien nodig.
 • Ongebruikte containers (zelfs zonder deksel) kan worden verkocht op een garage sale of weggegeven aan goede doelen.
 • Freecycle is een geweldige manier om zich te ontdoen van dingen die je niet meer wilt. Een man's trash is een andere man schat.
 • Gebroken of anderszins onbruikbaar containers / deksels zouden kunnen worden in plaats van gerecycleerd vernield.
 • De sleutel is het organiseren, te gebruiken of te verwijderen zo snel als mogelijk.