Wkinl

Hoe te verzorgen van een yorkshire terrier

Houden vacht van een Yorkshire Terrier in topvorm is essentieel voor het houden van een Yorkie er gezond en gelukkig. Volg deze stappen, en je krijgt een best in show jas hebben!

Stappen

Hoe te verzorgen van een yorkshire terrier. Plaats uw yorkie op een comfortabele plek op de vloer of op een tafel verzorgen.
Hoe te verzorgen van een yorkshire terrier. Plaats uw yorkie op een comfortabele plek op de vloer of op een tafel verzorgen.

Opzetten voor het verzorgen

 1. 1
  Plaats uw yorkie op een comfortabele plek op de vloer of op een tafel verzorgen. Als u ervoor kiest om op de vloer, lay-out een zachte, grote handdoek om haar te houden van de vloer en om uw hond comfortabel te houden.
  • Verwijder alle accessoires die je draagt, zoals een kraag, bogen, of hond kleding.
 2. 2
  Spuit uw hond met een vacht conditioner en water mengen. U kunt dit doen thuis, of koop waterloze shampoo. Door dit te doen kan helpen breuk en gespleten haarpunten te voorkomen. Maar vergeet niet, als uw hond is een show hond, na het baden, er mogen geen sporen van een stof, maar het water in de vacht.
  • U kunt uw eigen conditioner te maken als volgt: Meng water en een hond jas conditioner in een spritzer fles. Maak het ongeveer 5/6 water, en 1/6 conditioner. Of, kon je gewoon kopen een pre-made spritzing coat conditioner.
  • Terriërs niet altijd nodig conditioner. Ze hebben eigenlijk een heel natuurlijk vette vacht en gebruik conditioner kan heel goed gewoon weeg het naar beneden. Tenzij u een gemengd ras hebt, of een hond met een huidaandoening die conditioner nodig heeft (en, indien dit het geval is de kwaliteit van het eten kan zijn schuld), kunt u deze stap overslaan en bespaar jezelf geld.

Verzorging van uw yorkie

 1. 1
  Gebruik je pin borstel en kam je yorkie oor bevedering zacht.
 2. 2
  Draai haar over op haar rug en borstel haar borst, onder haar oksels en op haar "onder" benen.
 3. 3
  Borstel de bevedering op haar benen, haar staart, dijen, nek en rug.
 4. 4
  Maak dan gebruik van de kam om dezelfde stappen herhalen als je gebruikt met de pin borstel. Gebruik de borstel en en herhaal dezelfde stappen als de kam. Ook borstelen haar gezicht en snuit heel voorzichtig.

Het verzorgen van de oren

 1. 1
  Neem je pincet en voorzichtig plukken van de haren in het oor. Waardoor het haar in het oor kan infecties veroorzaken en kan oncomfortabel zijn.
  • Gebruik beide oren doekjes, of het oor reinigingsmiddel en veeg het oor waar was is duidelijk en door de verschillende spleten in het oor. De wax is meestal een bruine of zwarte kleur.
  • Wees voorzichtig zodat u niet uw hond pijn doen. Niet te diep steken in de gehoorgang met een voorwerp. Maar wees niet te bang om het oor schoon te maken - het is bijna onmogelijk om trommelvlies van een hond aanraakt, laat staan ​​breuk het door routine reiniging. Honden hebben "L" vormig oor grachten, dus zolang een persoon is het schoonmaken van recht naar beneden in de gehoorgang, het trommelvlies is niet toegankelijk.
  • Voor het reinigingsmiddel, gebruik iets als Foster Doctor's en Smith Ear Cleanse.
 2. 2
  Zorgvuldig spuiten de oplossing in het oor van de hond en wrijf het oor in een cirkelvormige beweging.
 3. 3
  Neem een watje, plaats het recht onder de flap, en zachtjes tip het hoofd van uw hond in de richting van het. De oplossing zal worden gevangen in de watten.
 4. 4
  Neem een schone katoenen bal en veeg waar elke oplossing blijft. De oren van uw hond moet nu zeer schoon.

Reinigen van tanden van uw hond

Borstel uw hond de tanden minstens twee keer per week.

 1. 1
  Neem tandenborstel uw hond en honden tandpasta. Tanden poetsen van uw hond is erg belangrijk en kan voorkomen dat plaque opbouwen en pijnlijke, dure tandartspraktijken.
  • Gebruik de tandenborstels en tandpasta geformuleerd voor honden en spoel ze onder warm water voor ongeveer drie seconden. Vervolgens, zet onder koud water zodat het geen uw hond pijn doen. Dit zal de tandenborstel schoonmaken.
  • Er is een kleine vinger borstel met kunststof haren die je kunt kopen bij elke dierenwinkel, in dierenwinkels catalogi (zoals Foster en Smith Doctor's), of bij uw dierenarts.
 2. 2
  Squirt een erwt bedrag op de tandenborstel.
 3. 3
  Zachtjes, verplaatsen lip van je hond omhoog zodat je haar tanden zien.
 4. 4
  Borstel alle tanden in de mond gedurende ongeveer een minuut.

Het schoonmaken van uw hond in de ogen

 1. 1
  Veeg de ogen snot weg en rond het oog velg met het oog doekjes. Wees heel voorzichtig! Begrijp het vegen in het oog, want dat kan echt steken!

Het knippen van de nagels

 1. 1
  Gebruik een hond nagelknipper, geen menselijk nagelknipper. Het is echt nuttig om iemand goed geïnformeerde zien hoe je een hond nagels knippen de eerste keer hebben. Hoewel het mogelijk is om de snelle, ongegronde angst sloeg over het verwonden van de hond kan voorkomen dat u ervoor te zorgen dat de hond de nagels worden bewaard in goede, bijgesneden conditie. Wees ervan bewust dat het raken van de quick is nooit fataal - het kan veel bloeden, maar dit zal stoppen met minimale bloedstelpende poeder.
 2. 2
  Clip slechts het topje van de nagel, en niet verder of je het risico het raken van de snel. De snelle kan heel moeilijk zijn om te zien in donkere nagels, dus vasthouden aan het knippen van de tip.

In het bad

 1. 1
  Koop wat romige hondenshampoo die u zullen helpen om uw yorkshire terrier jas "zijdeachtig en zacht". Een goed merk keuze van shampoo en conditioner is Crazy Dog of Buddy Wash, deze werken geweldig op Yorkies. Echter, als je niet kunt veroorloven, of willen niet te veel uitgeven aan deze, normaal hondenshampoo is prima. (Zie hierboven voor het al dan niet conditioner nodig is.)
 2. 2
  Natte uw yorkie helemaal vanaf de bovenkant van het hoofd tot het einde van de staart. Zorg ervoor dat er geen water direct in de hond in de ogen.
 3. 3
  Squirt een fles shampoo in je handen. Start om schuim uit de bovenkant van de hals aan het einde van de staart. Shampoo de buitenkant van de oren, de poten, de borst, buik, featherings en de rest van het lichaam.
 4. 4
  Spoel de shampoo uit de vacht gedurende minstens 3 minuten. Zorg ervoor dat je elke bit van zeep uit de vacht.
 5. 5
  Shampoo het hoofd. Gebruik altijd een shampoo zonder tranen (de meeste puppy shampoos zijn zonder tranen) op het hoofd. Om shampoo het hoofd beginnen aan de top, en werk je weg naar beneden naar de snuit. Hoewel de shampoo is zonder tranen, nog steeds voorkomen dat het hebben van het gaan in de ogen.
 6. 6
  Bij gebruik van conditioner, squirt wat in uw handen. Glad over de bovenkant van de hals, op het einde van de staart. Ook krijgen de buitenkant van de oren, de poten, de borst, featherings en de rest van het lichaam.
  • Houd de conditioner op 5 tot 10 minuten.
  • Spoel gedurende 2 minuten tot 5 minuten. Als er nog steeds zeep in de vacht, zorg ervoor dat je blijft spoelen totdat de vacht schoon is of uw hond zal zeer ongemakkelijk.

Drogen van uw hond

 1. 1
  Laat uw hond schudden het water uit wanneer. De helft van de droging wordt daar gedaan. Neem de handdoek en gedurende ongeveer 20 seconden beroerte over het hele lichaam van de hond. Nadat, zal uw hond nog vochtig, maar niet nat. Dit is perfect.
 2. 2
  Neem de pin borstel en herhaal zoals eerder de borstel routine. Neem de kam en doe dezelfde stappen als hiervoor, behalve bijzondere aandacht besteden aan de bevedering, oren en staart. Kam deze zodat ze rechtop zitten.
 3. 3
  Gebruik uw huisdier droger. (Als u niet wilt dat het extra geld te betalen voor een huisdier haardroger, gebruik dan een mens een op de coolste instelling mogelijk.) Föhnen uw Yorkie terwijl kammen met de kam, zodat het blijft recht.

Trimmen van de laatste gebieden

 1. 1
  Eindig met een laatste trim.
  • Knip de haren op je hond de voeten. Gebruik alleen de verzorging schaar - met andere schaar kan het haar te veel of resultaat te verdunnen in gespleten haarpunten!
 2. 2
  Clip al de bevedering (inclusief baard) bij een gelijke lengte. Als je probeert om te groeien uit de vacht van uw Yorkie, dit nog steeds doen, maar zorg ervoor dat niet te veel te snijden.
 3. 3
  Gedaan!

Tips

 • Honden zijn meestal erg verlegen met mensen omgaan met hun voeten, dus je moet beginnen met het knippen hun nagels tijdens de puppy-tijd.
 • Als je tijdens het borstelen van uw Yorkie je vindt een "mat" (wirwar) verwijder deze zo snel mogelijk. Gebruik een mat ontklitter zoals Unicoat (ook een waterloze shampoo en anti-statisch). Verzadigen de mat met de de-Tangler en kammen. Als dit niet werkt, gebruik dan een mat breaker. Kam door, en dit moet de mat te breken. Als dit nog steeds niet werkt, moet u de mat snijden met het verzorgen schaar om te voorkomen kwetsen van uw hond.
 • Snelle baden zijn niet echt beschouwd baden, en mag niet worden substituten voor baden: hoe je een snel bad doen.
  • Gebruik waterloze shampoo.
  • Spuit het hele vacht van de hond (vermijden van het gezicht, met uitzondering van de oren) en verzadigen de vacht. Inwrijven, en dan handdoek droog. Jassen meeste langhaar honden 'geacht worden te plat op het lichaam, zodat een beroerte de handdoek tegen het lichaam van de hond, niet wrijven! Na, borstel de vacht uit en vacht van uw hond zal glanzend en zijdezacht zijn.
  • Probeer dit te doen om de twee dagen, en baden uw Yorkie goed een keer per week.
 • Stelde schoonmaken schema voor een Yorkie:
  • Poets je Yorkie om de andere dag.
  • Reinig de ogen van uw Yorkie dagelijks.
  • Reinig de oren van uw Yorkie tweewekelijks.
  • Het beste is om uw Yorkie om de paar weken (als dat nodig is, kunt u haar wekelijkse baden als ze een show jas) baden.
 • De Yorkshire Terrier heeft een zeer hoge onderhoudskosten laag. Overweeg een occasionele professional trim. Uw Yorkie kan een professionele afwerking (als een show hond) of een professionele huisdier clip (indien een huisdier) eens in de paar maanden nodig.
 • De meeste Yorkies niet graag baden, maar je nog steeds hen een op te geven. Probeer om meer zacht en kalm, en loven en geef het behandelt als je klaar bent.
 • Als uw Yorkie heeft een dikker dan normaal jas, dunnen het uit met de hand strippen, strippen een mes, of een ondervacht rake. Yorkie's jas mag niet worden verdund met dunner schaar, tenzij u bent een professional en weet wat je doet.
 • Als vacht van uw hond is statisch, kunt u een anti-statische (meest waterloze shampoos werken als anti-statica) lichtjes spuiten over de vacht. Dan, kammen.

Waarschuwingen

 • Als u per ongeluk gebruikt oor doekjes als eye doekjes, kunt u blind uw hond.
 • Terwijl je het knippen van uw hond nagels, op zoek naar de snelle. De quick is een bloedvat in de nagels. Alleen knip het uiteinde van de nagel. Als je verder gaan, zal je raken het snel. Wanneer u de snelle geraakt, zal de nagel gaan bloeden. Als het echt slecht is, kunt u uw hond in een bos van pijn. Als u de snelle hit, zorg ervoor dat hebben sommige bloedstelpende nagel poeder. U kunt het kopen in kleine buizen bij huisdier aanbod winkels. Plak nagel van uw hond in de poeder, en uiteindelijk zal het bloeden te stoppen. Veel mensen denken dat het lichaam de "natuurlijke stolling remedie" zal stoppen met de snelle uit bloeden, dit is nauwelijks waar. Als dat zo is stolsel indien van toepassing, zal het een zeer lange tijd in beslag nemen, en bloed zal alles op uw vloeren. Ook, veel mensen zeggen dat als je uit poeder, gebruik dan een stuk zeep (run de nagel over heen). Het is altijd het proberen waard.
 • Terwijl het knippen van uw hond, alleen gebruik maken van het verzorgen schaar, zoals andere schaar gespleten haarpunten of oneffen haar kan veroorzaken en kan trekken over de hond haar. Dit is een pijnlijke ervaring, en uiteindelijk als je niet investeert in de juiste schaar, zal uw hond leren om te haten wordt bijgesneden. Hoewel sommige paren van verzorging schaar duur zijn, ze zijn een waardevolle investering en als het gebruikt wordt en goed verzorgd, zal duren je een lange tijd.
 • Heeft de mens tandpasta niet gebruiken op uw hond, kan het resultaat fataal zijn, afhankelijk van de inhoud. Hond geschikte tandpasta is speciaal vervaardigd om honden behoeften.

Dingen die je nodig hebt

 • Een pin borstel
 • Een hond kam
 • Een borstel
 • Twee handdoeken (een al dan niet nodig bij gebruik van een trimtafel)
 • Pincet
 • Oor doekjes of oor reinigingsmiddel (oor cleanser voorkeur Artsen Foster en Smith Oor Cleanse)
 • Watjes
 • Hond tandenborstel, vinger borstel, en hond tandpasta
 • Eye doekjes
 • Hond nagelknipper
 • Romige hondenshampoo
 • Romige hond conditioner
 • Grooming schaar
 • Hond waterloze shampoo
 • Poeder geformuleerd om de snelle stoppen van bloeden
 • Mat breaker