Wkinl

Hoe kunt u uw hond scheren

Scheren van een hond kost ongeveer US40€ - 60€. En dat is alleen als je wordt goed gedragen. Als er problemen zijn, of als uw hond heeft lange vacht of is zwaar, kunt u hem / haar te scheren. Scheren een hond neemt vele stappen en je moet heel voorzichtig zijn. Hier zijn een aantal stappen te volgen wanneer u ervoor kiest om uw hond te scheren.

Stappen

Hoe kunt u uw hond scheren. Kies uw scheerapparaat.
Hoe kunt u uw hond scheren. Kies uw scheerapparaat.
 1. 1
  Kies uw scheerapparaat. Je moet een kwaliteit hond scheerapparaat. Menselijke scheerapparaten oververhit snel en trek vacht van uw hond. U kunt hond scheerapparaten kopen tegen een of een dier verzorgen winkel.
 2. 2
  Houd uw hond nog. U moet uw hond op een tafel met een overhead. Beveilig halsband van uw hond aan de overhead, zodat hij / zij zullen hun hoofd houden en zal niet springen. Als u niet beschikt over een overhead hebt, kun je gewoon vasthouden zijn kraag.
 3. 3
  Bevestig een # 10 blad en beginnen met het gezicht. Houd uw scheerapparaat plat tegen de huid tussen je hond in de ogen en scheren in de richting van de ogen, op dezelfde manier bewegen als het haar. Zorg ervoor dat je houdt het scheerapparaat tegen het lichaam van uw hond of het zal uw hond de huid snijden. Om de hoeken te krijgen, scheren weg van het oog. Als uw hond in beweging is rond, wacht tot hij / zij tot rust komt. Zorg ervoor dat je uiterst voorzichtig zijn tijdens deze stap. U wilt niet het oog van uw hond porren.
 4. 4
  Ga naar de oren. Het binnenoor moet worden geschoren zodat je de gehoorgang kan zien. Wees uiterst voorzichtig hier ook. Herhaal met het andere oor.
 5. 5
  Ga nu naar de oksels. Wanneer de hond staat, heffen hun arm in een comfortabele positie. Scheren onder de arm en herhaal met de andere arm. Dit voorkomt verwarde haren.
 6. 6
  Nu, naar de lies. (Onder hun been) Til poot van je hond, alsof ze zouden gaan om naar de wc. Scheren onder de been. Dit zorgt ervoor dat de hond schoon te maken wanneer ze moeten gaan naar de badkamer, vooral voor langharige honden. Herhaal met het andere been.
 7. 7
  Ga naar de onderkant. Het verhogen van hun staart en scheren rond hun bodem. Dit is ook om ze schoon te houden wanneer ze naar de badkamer. Wees voorzichtig hier ook.
 8. 8
  Scheer de rest van het lichaam. Je moet veranderen van de # 10 blad om een ​​grotere. Start achter het hoofd en ga de nek gaat met de rug, en dan naar beneden beide kanten. Scheer de buik voorzichtig en vergeet niet om weg te scheren uit je hand.

Tips

 • Zorg ervoor dat je met behulp van lange, langzame slagen in plaats van naar boven krommen.
 • Als u klaar bent kunt u uw hond een bad geven.
 • Houd het controleren van het scheerapparaat omdat het kan snel heet en branden van uw hond. (Vooral bij langharige honden) Zet ​​het apparaat uit en wacht tot hij is afgekoeld. Zet hem weer aan wanneer hij is afgekoeld en hervatten.
 • Sommige honden zijn bang voor het lawaai het scheerapparaat maakt dus voordat u het scheerapparaat gebruiken, zet hem op voor een klein beetje en laat uw hond wennen aan het lawaai. Houd het in de buurt van hun hoofd.
 • Sommige scheerapparaten zijn uitgerust met een kleine borstel en een buisje van olie. Deze items zijn dus je kunt het scheerapparaat reinigen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u heel voorzichtig zijn.
 • Niet alle honden worden geschoren. Vacht van een hond helpt deze warm te houden en voorkomt ook zonnebrand.

Dingen die je nodig hebt

 • Een hond die moet worden geschoren
 • Een scheerapparaat
 • Verschillende grootte bladen (zorg dat er een # 10 blade bevatten)
 • Een tabel