Wkinl

Hoe kan ik een verloren hond te vinden

Uw hond is verloren! Wat moet je doen? Hier is een tijdslijn voor onmiddellijke actie, wat te doen na twee uur, twee dagen en daarbuiten. Houd deze noodsituatie handleiding bij de hand, voor het geval uw huisdier is verloren. Snelheid en degelijkheid zijn essentieel voor het brengen van uw hond veilig thuis.

Stappen

Hoe kan ik een verloren hond te vinden. Ontvang uw hond gechipt.
Hoe kan ik een verloren hond te vinden. Ontvang uw hond gechipt.

Het voorkomen

 1. 1
  Ontvang uw hond gechipt. Als je je hond uit het asiel in de laatste paar jaar, is het waarschijnlijk dat hij of zij al is gechipt. Een microchip is een onschuldige chip die is ingebracht in de achterkant van de nek. De chip bevat een code die elke dierenarts of onderdak kunnen scannen. De ID kan dan worden gezocht via een database met uw contactgegevens, zodat een dierenarts of onderdak kunnen contacteren als ze vinden van uw hond.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je achtertuin is veilig. Vul eventuele gaten in het hek en zorg ervoor dat uw poort grendels veilig.
 3. 3
  Laat uw dier, met name honden, uit het huis onbeheerd achter. Voor outdoor katten, zorg ervoor dat je ze binnen brengen 's nachts, vooral in bosrijke of landelijke gebieden.

Op zoek naar uw hond

 1. 1
  Verspil geen tijd! Hier krijg je een paar mensen om gelijktijdig te werken op een georganiseerde manier. In de eerste twee uur, vragen familie en vrienden om te zoeken in de stad en tot een twee-mijl straal van de plaats waar de hond het laatst is gezien. Maak visitekaartformaat flyers uitdelen, zodat uw informatie is direct beschikbaar en eenvoudig te delen. Gebruik services zoals Petmetric.com of Oliver alert op facebook vrij om te helpen een virtuele zoektocht begon meteen in uw geografisch gebied. Vertel eventuele kinderen zie je dat je op zoek bent naar een hond en posters zal morgen omhoog met uw telefoonnummer. Houd er echter rekening mee dat veel kinderen zijn gewaarschuwd dat dit een truc gebruikt door potentiële ontvoerders en kinderen kunnen bang worden.
 2. 2
  Neem je hond favoriete speeltje, of een ander geluid dat maakt hem komen rennen. Honden kunnen geluiden van heel ver weg te horen en kunnen komen als ze horen een geruststellende geluid! Schudden een traktatie tas of iets anders een hond weet betekent voedsel kan helpen, ook.
 3. 3
  Terwijl u afwezig bent op zoek, laat iemand anders bellen naar uw plaatselijke humane samenleving, dierenasielen, reddingen, dierenartsen, en politiediensten. Contact op met uw buren om op de uitkijk. Als je dicht bij een county lijn bent, contact op vergelijkbare plaatsen in die provincie, ook. Als uw lokale tv-en radiostations maken gemeenschap aankondigingen, vraag hen om hulp. Houd de lokale pond en schuilplaatsen. Als iemand vindt een hond en brengt het daar, zullen ze weten om u te bereiken. Als ze zeggen dat ze een hond die past, zorg ervoor om jezelf te bezoeken, en niet bellen uit de zoekopdracht totdat u zeker weet dat het van jou. Hun beschrijving en de jouwe kan gemakkelijk variëren.
 4. 4
  Maak een advertentie met een recente foto van uw hond. Als u niet beschikt over een foto, en uw hond is een rasechte, gebruikt u een afbeelding uit een boek. Beschrijf de hond dus een gemiddeld persoon hem zou herkennen als hij hem zag. Onder andere identificerende informatie over hem als zijn kraag, dog tags, tattoo, het identificeren van functies zoals littekens of ongewone verkleuringen, of microchip ID-nummer.
  • Wees specifiek: "LOST: (Dog's Name) van een bruine hond met een wit gezicht en poten, gesteriliseerd vrouwelijke, 60 #, kreeg los van erf op 1 december 2005 (Locatie waar verloren) in de buurt van het postkantoor in Our Town, PA rond 04:00 Het dragen van een roze kraag met hondsdolheid tag en licentie. Is de anti-epilepsie medicijnen. familie huisdier. BELONING. Call (610) 555-0000. "
  • "Familie pet" heeft de neiging om mensen te motiveren om naar te kijken. Reclame het als een "showhond," "fokken honden," "therapie hond, 'of' search and rescue dog" is geen goed idee. Teveel openbaarmaking is niet altijd het beste beleid in deze zaken.
  • Een beloning heeft de neiging om mensen te motiveren. Echter, niet vermelden van een bedrag. Als je de beloning te groot, net als 3740€ mensen zullen zich afvragen over de waarde van de hond en sommige mensen misschien niet wilt dat uw huisdier terug te keren.
  • Zeg altijd een vrouwtje is gesteriliseerd, of ze is of niet. Nogmaals, dit is om de hond te beschermen tegen de gewetenloze die misschien ziet een voedingsbodem kans. Dezelfde logica geldt voor een medisch probleem of een genetisch defect. Mensen zullen minder snel te denken van het fokken van een hond die kan worden gezien als waardevol als ze denken dat het een medisch probleem. Dat geeft een dringende noodzaak om de advertentie ook.
  • Als de hond is vriendelijk, zeggen "proberen en coax haar in uw garage of omheinde tuin en bel ons aub." Als de hond is niet vriendelijk of zou kunnen zijn een angstbijter zeggen: "Probeer niet om haar hoek. Bel ons gewoon met haar locatie zo snel mogelijk."
  • Het is een goed idee om een ​​paar exemplaren van flyers te maken in verschillende talen, zoals Spaans of Frans, zeker als je woont in een gebied met mensen van veel verschillende achtergronden.
 5. 5
  Onmiddellijk contact op met alle huisdier diensten en schuilplaatsen in uw regio en vragen of ze geen gesprekken over honden die overeenkomen met uw beschrijving hebben gehad. Bezoek de opvang indien mogelijk om te zien of iemand heeft gebracht van uw hond binnen
 6. 6
  Intensivering van de zoektocht na uw hond vermist is 24 uur. Maak ten minste 200 fotokopieën van uw advertentie. (Printer inkt loopt in de regen; fotokopieerapparaat toner niet.) Start posten op prikborden en in hoge zichtbaarheid gebieden zoals benzinestations en supermarkten in de buurt. Tape flyers naar telefoon palen (op veel plaatsen, het is illegaal en onveilig om nietjes te gebruiken omdat het een gevaar voor de pole mannen). Vraag vrienden en familieleden te verspreiden flyers deur-tot-deur. Zorg ervoor dat u extra vliegers zetten om die speeltuin, of kennis van de eigenaren van die hond park.
 7. 7
  Neem 'gevonden' gesprekken met een korreltje zout. Op deze verwoestende tijd, je bent kwetsbaar en er zijn onethische mensen die proberen te profiteren.
  • Als iemand belt en beschrijft uw hond uit uw advertentie en zegt: "Ik heb uw hond hier," reageren, 'Heeft ze een zwarte vlek in haar rechterbeen?' en zij zeggen: "Ze doet zeker 'en uw hond niet, ophangen snel. Je wilt niet om te gaan met zulke mensen. Als zij zeggen: "Nee, dat doet ze niet" en je denkt dat het kan uw hond zijn, gewoon zeggen dat je een fout hebt gemaakt, dat is een andere hond je eerder hebt gezien.
  • Als iemand probeert om u te chanteren in een hogere beloning voor het inleveren van uw hond, proberen ervoor te zorgen dat ze de juiste hond (of een hond helemaal niet) en vraag de persoon om u te ontmoeten in een openbare plaats. Ga dan met een andere persoon om hen te ontmoeten. Niet worden benut. Als het uw hond, bieden een token beloning.
  • Recente oplichting zijn mensen die oproepen tot out-of-state vliegtickets voor uw verloren hond. Ze zouden kunnen zeggen dat uw hond is gestolen en ver van huis gedumpt en ze vonden hem 200 mijl afstand. Val niet voor.
 8. 8
  Na 2 dagen: Breid uw zoekopdracht.
  • Ga een beetje verder met de auto en beginnen met het verspreiden van het woord aan uw lokale postbodes, UPS en Fed Ex drivers, joggers, hardlopers, fietsers en iedereen wandelen rond de zoekgebieden.
  • Inleveren of fax een kopie van uw advertentie naar regio schuilplaatsen.
  • Vouw de straal van uw zoekgebied door verscheidene mijlen - oproep schuilplaatsen zelfs buiten het gebied dat u denkt dat uw hond zou kunnen hebben bereikt.
  • Bezoek de dierenasielen en redding competities te zoeken voor uw huisdier om de andere dag. Verwacht niet dat vrijwilligers om een ​​bruine hond herkennen van een ander. Als de hond is een vuile, gematteerd puinhoop die gewicht verloren, kunt u problemen identificeren van uw eigen huisdier te hebben. Vragen of er een quarantaine gebied of een gebied waar gewonde dieren worden gehouden in het geval uw hond wordt gescheiden van die aan het publiek getoond.
  • Controleer de 'gevonden' advertenties in deze krant elke dag wordt uw huisdier verloren.
 9. 9
  Blijf positief. Honden hebben herenigd geweest met hun eigenaren, zelfs na een jaar of meer. Ga terug naar de schuilplaatsen met foto's van uw hond. Wie weet, misschien zal je vinden!

Tips

 • Vraag de dierenarts om een ​​microchip in te voegen in de hond. Microchips zijn een gemakkelijke en handige manier om maken het mogelijk om uw hond te vinden in het geval hij wordt verloren of gestolen is.
 • Zorg ervoor dat de tag is goed zichtbaar en goed geschreven. Als het niet goed zichtbaar is, zullen oudere mensen die je dierbaar Spot hebben gevonden niet herkent de naam, en denken dat de naam is Zot.If er een spelfout, nogmaals, kan uw nummer niet wordt herkend, kan uw adres niet juist zijn ofwel, en de naam van de hond zal gaan van Stripe naar Strip.It kan erg verwarrend zijn.
 • Bericht dat u uw hond hebt verloren op uw lokale internet of krant.
 • Krijgt uw hond een halsband, met een label erop dat zijn naam en uw adres heeft. Als u niet vertrouwd bent het zetten van uw adres op de tag, kunt u een telefoonnummer op te zetten in plaats daarvan krijgen.
 • Vraag je vrienden of ze je hond hebben gezien voordat het verdween.
 • ALTIJD ALTIJD ALTIJD zet uw hond aan de lijn, terwijl in het openbaar, in het park of op het strand. Als u woont in een kleine wijk en geen kamer op een hek niet, houd uw hond aan de lijn terwijl u hem naar buiten om zijn zaken te doen. Of, indien hij is niet comfortabel te gaan, terwijl op een leiband, kijk hem op de voet.
 • Nooit nooit nooit laat uw hond zonder toezicht. Zelfs als uw achtertuin heeft een hond-proof fence, kijk hem als hij is buiten doet zijn bedrijf of het spelen in de tuin. Sommige honden gekke dingen doen terwijl ze alleen zijn, als het proberen om te springen over of graven onder het hek.

Waarschuwingen

 • Reageer nooit op een gevonden huisdier vordering alleen. Neem een ​​vriend en vragen te ontmoeten in een openbare plaats, zoals het park. Zeg niet te ontmoeten in je huis. Dan de mensen die je hond gevonden (die heel griezelig zou kunnen worden door de manier, je weet maar nooit,) weet dan waar je woont. U niet wilt dat. Zoals ik al zei, ontmoet op een openbare plaats, zoals een park of een tankstation
 • Schrikdraad er niet voor zorgen dat uw hond niet weg zal lopen. Laat uw hond zonder toezicht buiten, zelfs als u een elektrische afrastering.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede 200 fotokopieën van verloren poster van de hond
 • Geduld
 • Hoop

En bidt hij / zij terug zal komen