Wkinl

Hoe te plinten schilderen

Schilderen van uw huis plinten is heel simpel als je de juiste apparatuur.

Stappen

Hoe te plinten schilderen. Om mooi uitziende plinten snel, moet u de juiste supplies te gebruiken.
Hoe te plinten schilderen. Om mooi uitziende plinten snel, moet u de juiste supplies te gebruiken.
 1. 1
  Om mooi uitziende plinten snel, moet u de juiste supplies te gebruiken. Gebruik schilderij pads in plaats van kwasten of rollen. Zij zullen u een gladder oppervlak te geven, en ze zijn meestal dezelfde breedte als gemeenschappelijke plinten, zodat u de plint schilderen van boven naar beneden met een slag.
 2. 2
  Gebruik standaard latex verf voor uw plinten. Dit type verf zal gemakkelijk schoon te maken als je strepen op de planken.
 3. 3
  Maskeren de plinten. U kunt gebruik maken van standaard masking tape, maar wees voorzichtig, want standaard masking tape kan de verf af te trekken van de muren. Er zijn vele speciale masking tapes die je kunt kopen bij alle hardware winkel. Vraag een winkel werknemer te helpen.
 4. 4
  Om de plinten maskeren, lopen een stukje tape langs de top waar de plint aan de muur. Het doel is om te voorkomen dat de verf op de muren terwijl u paining de plinten.
 5. 5
  Leg enkele 4mm gauge plastic op de vloer, draait het rond de rand van de plint. Tape het plastic zitten met je afplakband, precies daar waar de plint aan de vloer. Je hebt nu gemaskeerd de plint.
 6. 6
  Giet 1/4 liter verf in een verfbak. Duw de verf pad in de verf, zodat alleen de spons deel van het pad is bedekt met verf. Schraap de overtollige verf af van de pad draaien door hem over de rand van de lade.
 7. 7
  Houdt het pad verticaal, lopen het pad langs de plint. Je moet in staat zijn om ongeveer 4 meter van de plint te schilderen met elke dip in de verf.
 8. 8
  Houd dompelen de pad in de verf. Voer het pad langs de plint totdat de gehele plint is geschilderd. Zorg ervoor dat u overlappen je slagen, en dat elke nieuwe sectie is met elkaar vermengd.
 9. 9
  Wacht minstens 4 uur vóór het trekken van de afplakband. Dat moet je plinten tijd geven om te drogen.

Tips

 • Als je gaat om verf op waterbasis te gebruiken, zorg ervoor dat de verf op de plint is ook op waterbasis. Indien over olie, zal het op basis van water niet vasthouden en zal krassen met minimale druk. Nu heb je een groot probleem. Als je moet op waterbasis te gebruiken moet je zand en prime de plinten. Zorg ervoor dat je een masker te dragen!
 • Olie gebaseerde verven zijn ook zelfnivellerend. U kunt een zachte borstel sjerp borstel aan te brengen gebruiken. Vergeet niet om een ​​beroerte te mengen in uw start-en stopplaatsen op de plint terug.
 • Als u wilt een verf wicking onder je afplakband minimaliseren eerst de rand af te dichten met helder acryl. Als het transporteert het duidelijk is en niet tonen. Na deze droog is kunt u veilig schilderen. Verwijder de tape voorzichtig wanneer u klaar bent.
 • Het is beter om 2 of meer dunne lagen doen dan 1 grote onzorgvuldige laag. Breng de verf dun, laat het dan volledig opdrogen, en breng een ander dun laagje daarna.
 • Wacht niet te lang wachten (24 uur is Max) te trekken de afplakband af van de bovenkant van de plinten.
 • Eerste verf de bovenrand van de plint, schilder dan het gezicht. Dit zal ervoor zorgen dat je niet het gezicht van de plint beschadigen terwijl het proberen om de dunnere rand schilderen.
 • Gebruik olie gebaseerde verf wanneer ooit kunt u bij het schilderen van een interieur. Het is veel duurzamer, droogt harder, en kan met licht detergent gereinigd worden zonder beschadiging van de glans. Er kan een nadeel echter is, om met behulp van op olie gebaseerde witte verf in dat, na verloop van tijd, de witte kan geel.

Waarschuwingen

 • Verf altijd in een goed geventileerde ruimte. Als je moet, open uw ramen en deuren en gebruik box fans in de frisse lucht direct in de kamer. Dit is zeer belangrijk bij het schilderen met olie gebaseerde verf, vooral in de badkamer waar er weinig ventilatie. Er zijn producten die de geur van de verf kan maskeren, maar nog steeds dampen aanwezig en kan schadelijk zijn.