Wkinl

Hoe je behang hangen over houten lambrisering

Houten Commissie maakt een kamer kijken comfortabel, en is groot in een hol. Echter, er is niet veel wat je kunt doen met houten lambrisering aan maken de kamer er anders uitzien, en na een tijdje, krijg je moe van het kijken naar dezelfde muren. Wallpaper zal het houten paneel te dekken, dus op zoek gaan naar uw keuze van behang en plak het op uw muur, door jezelf.

Stappen

Hoe je behang hangen over houten lambrisering. Koop behang dat goed zal dekken.
Hoe je behang hangen over houten lambrisering. Koop behang dat goed zal dekken.
 1. 1
  Koop behang dat goed zal dekken. Uw plaatselijke leverancier behang dat is gemaakt voor dit doel verkoopt. Het is dikker en heeft over het algemeen een gestructureerd oppervlak te helpen verbergen groeven in de onderliggende lambrisering. Het kan een speciale lijm.
 2. 2
  Reinig de lambrisering. Schoon spinnenwebben en stof met een vochtige, niet natte, spons. Gebruik geen wax-of oliebasis reinigingsmiddelen of poetsmiddelen. Als het oppervlak van imitatie-houten lambrisering is peeling, verwijdert u alle losse strips.
 3. 3
  Bereid de lambrisering. Verwijder zorgvuldig de rand trim, zodat deze kan worden vervangen nadat de muur is behangen. Verwijder de deksels en schakelaar covers. Sommige mensen willen de panelen groeven met hout stopverf of spackling vullen. Dit is niet nodig bij gebruik van de juiste papieren.
 4. 4
  Prime de houten lambrisering. Speciale primer is beschikbaar waar u behang kopen.
 5. 5
  Begin bij de buitenste hoek. Bevestigen dat de hoek is verticaal vierkant. Gebruik een eenvoudige level.Measure de hoogte van de muur. Knip eerste strook papier iets langer dan nodig. U zult later trimmen.
 6. 6
  Bevochtig de lijm op de achterkant van het papier. Met schoon water, verzadigen de lijm, maar niet het papier, erg vochtig maar niet druipen. U kunt een speciaal aangeschafte lade of uw bad te gebruiken. Sommige paperers gebruik een spray fles water of een vochtige spons. Stel de strook papier, lijm in de richting van de muur, het werken van boven naar beneden, verticaal uitlijnen. Strijk het papier aan de muur met een droge borstel of een droge handdoek. Zet nooit de optie rimpels. Gladde ingesloten luchtbellen naar de rand van het papier te ontsnappen. Bevochtig de achterkant van het papier na het snijden van toepassing op de muur als voorheen. Lijn naar eerste strip. Als je niet kunt krijgen aangrenzende randen aan line-up perfect, het is beter om ze enigszins overlappen dan een kloof tussen hen te verlaten.
 7. 7
  Lijn de ontwerpen. Voor het snijden tweede strook papier, zorg ervoor dat alle ontwerpen op het papier met elkaar overeenstemmen. Dit kan betekenen dat je nodig hebt om enkele centimeters van afval gebied te verlaten, zodat patronen zal overtollig papier match.Trim wanneer wand klaar is. Vervang edge trim en uitlaat covers.

Tips

 • Zodra de voering geïnstalleerd, laat het drogen tenminste 24 uur. Vervolgens prime de liner met een hoge kwaliteit wandbekleding primer als "Shieldz Primer". Niet deze stap overslaan als de liner zal uw wandbekleding lijm absorberen en te voorkomen dat een goede hechting tussen de voering en wandbekleding. Laat de primer 24 uur drogen. Dan hang je wandbekleding als je normaal zou doen.
 • Zware liners worden nooit vooraf geplakt en wordt een standaard of heavy-duty vooraf gemengde lijm nodig. Ik raad het gebruik van een verfroller om de lijm van toepassing op de liner. Wanneer u de uitrol van een paar meter van de liner, zal u een natuurlijke neiging voor de liner merken om zich terug te kruipen in een rol. Omdat er geen duidelijk "front" en "terug" naar liner, zorg ervoor dat de lijm van toepassing op de kant waar het krult. Liner niet "reservering" tijd als gewone wandbekleding, dus je kunt vrij veel hang een stukje voering direct na het aanbrengen van de lijm nodig. De pre-geplakt liners u kunt vinden zijn beter geschikt voor het afdekken van meer kleine muur gebreken.
 • Open alle stopcontacten of schakelaars die kunnen worden bedekt. U kunt dit doen met plastic bedekte schaar.
 • Hang de liner horizontaal met uw eerste stuk vanaf het plafond en werk je weg naar beneden naar de vloer. Deze techniek helpt de mogelijkheid van een voering naad voering met een wandbekleding naad elimineren.
 • Technisch gezien zijn er geen wandbekleding speciaal ontworpen om direct hangen panelen. Er is een product genaamd "liner" die helpt in deze situatie. Het is een dikke, platte, vilt-achtige product dat verpakt is in bouten (dubbele of driedubbele rollen) zoals de meeste wandbekleding. Het is meestal off-wit of crèmekleurig. Voor gebruik over lambrisering, de bredere uw lambrisering grooves, moet het dikker de voering zijn. Vaak moeten deze liner zijn speciaal besteld als de meeste wandbekleding retailers zullen niet dragen liner op voorraad - vooral een zware liner geschikt voor lambrisering. Zodra u liner installeert, kunt u elke wandbekleding u liever met succes te hangen.

Waarschuwingen

 • Bij het openen van stopcontacten of schakelaars, zeker niet te laat uw schaar contact met de draden, want er is een gevaar van elektrocutie. Ervoor zorgen dat alle kinderen zijn buiten het bereik van open verkooppunten.
 • Indien mogelijk, ga je gang en sloot de stroom uit naar de verkooppunten in uw circuit breaker box.

Dingen die je nodig hebt

 • Grondverf
 • Verfroller
 • Behang aan de muur te dekken
 • Water
 • Schaar
 • scherp mes
 • droge borstel of een handdoek
 • goede kop koffie om uitdroging te voorkomen tijdens het werk
 • schroevendraaier naar uitlaat covers te vervangen
 • kleine koevoet aan rand trim verwijderen
 • kleine hamer aan rand trim vervangen
 • Een groot werkoppervlak voor het snijden en bereiden wandbekleding kan worden gemaakt met behulp van een goedkope Luan deur die alleen kan worden gekocht bij bouwmarkten. Zelfs als je een "weekend krijger" de voordelen van een goede werk oppervlak zal worden gerealiseerd in een enkele opdracht. Deze zullen typisch ongeveer 30 "breed en 84" lang. Ze zijn zeer licht. U kunt gebruik maken van meer dan een paar schragen of bovenop een bestaande tabel - slechts enkele kras / paste bescherming gezet als een deken op de basis tabel.
 • Ook, geen pro hangt wandbekleding zonder een goede metalen liniaal. Ik gebruik een 4 voet metalen liniaal. Gebruik dit als een gids op de tafel om uw muurbekleding lengte snijden.
 • Single edge scheermesjes zijn uitstekend geschikt voor het snijden. Ze zijn zeer scherp en de tijd waard is en investeringen te verkrijgen. Hoewel er blade houders beschikbaar zijn, krijg ik een grotere beweeglijkheid door simpelweg het houden van het mes in de hand. Koop een doos van 100 en gooi op ongeveer een snelheid van 1 per enkele rol van wandbekleding. Nooit 'zag' op uw wandbekleding. Dat is een zeker teken je mes is bot. Waarom verpesten een vol blad van wandbekleding over een 5 cent scheermesje? Dit is een van de grootste fouten die beginners maken - niet met een scherp mes.
 • 12 "smoothing borstel - meestal met 1/2" varkenshaar.
 • 6 "gezamenlijke mes -. Gebruik dit om een ​​leidraad te bieden voor het trimmen van de wandbekleding tegen plafonds en trim Plaats het mes in het gewricht en bezuinigen op het plafond / bekleding kant van het mes voor een zuivere snede.