Wkinl

Hoe te outdoor elektrische bedrading installeren

Methoden om macht te krijgen vanuit uw huis naar het andere punt buiten (dwz: paal gemonteerde lantaarn), of een ander punt dat vereist die door de buitenwereld (dwz: een stand alone garage).

Stappen

Hoe te outdoor elektrische bedrading installeren. Bepalen welke methode is de meest wenselijke.
Hoe te outdoor elektrische bedrading installeren. Bepalen welke methode is de meest wenselijke.
 1. 1
  Bepalen welke methode is de meest wenselijke: directe begraving van de kabel onder de bodem, PVC elektrische buis (PVC) begraven onder bodem met geleiders in buizen geïnstalleerd, of luchtfoto methode.
 2. 2
  Directe begraving van het type "uf" kabel onder de grond is waarschijnlijk de meest voorkomende en minst dure methode. Het voorziet in warm (s), neutrale en gemalen geleiders alles binnen een duurzame, zonlicht en vochtbestendig omhulsel. UF-kabel lijkt sterk op "NM" (Romex) kabel, maar verschilt in dat de individuele geleiders worden "overspoeld" met de mantel materiaal gevonden op NM kabel. Er is dus geen mantel te verwijderen, maar de geleiders en de isolatie moeten de "mantel" worden verwijderd. Leren om dit te doen kan een beetje tijd in beslag nemen - oefenen met links over kabel voordat u de geïnstalleerde kabel. Het zal in ieder geval een 18 inch diepe greppel in de aarde tussen de oorsprong en de beëindiging van de laterale run nodig. Neem contact op met uw inspecteur in uw buurt om de minimale diepte nodig te bepalen.
 3. 3
  Na het waarborgen van de minimale diepte langs de gehele lengte, typ "uf" kabel in de sleuf te leggen. Plaats gladde rotsen op de top van de kabel aan op een hoge plekken te houden.
 4. 4
  UF-kabel moet worden ondersteund om de 30-36 centimeter; net als NM kabel. Het hoeft niet te worden ondersteund in de sleuf. Deze kabel moet worden ondersteund wanneer overreden beton. Dit kan worden bereikt door het veiligstellen van hout (onder druk behandeld indien blootgesteld aan buitenlucht) om concrete en vervolgens vastzetten van de kabel aan op het hout. Als de kabel kan worden onderworpen aan fysieke schade, moet het "mouwen" in "Schedule 80" PVC pijp en beëindigd met de juiste buizen (verbindingsstukken, "LB" fittingen, klemmen, uitzettingsvoegen, enz.).
 5. 5
  Weet de geul NIET opvulling totdat de inspecteur het werk heeft gecontroleerd.
 6. 6
  PVC pijp methode maakt het mogelijk voor het toevoegen van circuits op wil, zonder de arbeid van weer opgraven. Door het installeren van pijp een maat of twee groter dan nodig is voor het huidige project, zal er genoeg ruimte om te trekken in extra geleiders later. Speed ​​toekomstige installaties met steeds waardoor een extra draad voor gebruik als een "pull" verbinding wanneer het tijd is om het aantal circuits uitbreiden. Meerdere leidingen installeren kan extra diensten bieden. Laagspanning diensten en communicatie (telefoon of het netwerk) of kabel / satelliet-tv, intercom, worden etc diensten niet toegestaan ​​in leidingen die macht bevatten. Het moet duidelijk zijn dat er een grote mate van flexibiliteit van de buis methode.
 7. 7
  Een geul 18 cm diep minimum is vereist voor de buis. Gebruik "Schedule 40" voor het gedeelte onder de bodem, en "Schedule 80" voor die delen boven de grond. Lay-out van de pijp lopen grenzend aan de geul. Zorg ervoor dat je een "slang" of vis tape lang genoeg om van begin tot eind. Lijm de buis samen met goedgekeurde koppelingen en kleefstoffen. Plaats de buis in de sleuf.
 8. 8
  Zet de buis waar het stijgt boven de grond bij 30 tot 36 inch intervallen met goedgekeurde steunen voor de buis.
 9. 9
  Weet de geul NIET opvulling totdat de bedrading inspecteur uw werk heeft gecontroleerd.
 10. 10
  Een PVC "dilatatievoeg" kan nodig zijn tussen de punt van de buis komt uit de grond en dringt een muur of komt een behuizing gemonteerd op de muur. Dilatatievoegen zorgen voor veranderingen in de rang die meestal het gevolg zijn van vorst slaakt, en moet worden ingezet waar nodig. Controleer uw lokale code voor deze eis. Uitzettingsvoegen zijn verkrijgbaar bij de meeste thuis centra die PVC elektrische pijp te verkopen.
 11. 11
  Duw de slang in een uiteinde van de buis totdat deze uit het andere uiteinde. Bescherm alle bestaande draden van beschadiging van de slang door het plaatsen van karton of andere isolator tussen de slang en draden. Stalen slangen zal stroom geleiden indien toegestaan ​​te wrijven door isolatie van een hete draad.
 12. 12
  Haak de geleiders aan op de slang en tape bij elkaar. Heb een helper "diervoeder" en begeleiden de draden als je de slang uit de buis te trekken. Trek niet snel of hard, langzame en gestage spanning is de sleutel. Sta niet toe dat de nieuwe draden aan bestaande draden te wrijven als ze worden getrokken in de buis, als ze weg kunnen dragen isolatie en bloot schadelijke spanningen aanwezig op de geleider (s).
 13. 13
  Antenne-installaties mag alleen worden gedaan voor korte laterale runs, en waar ze kunnen worden geïnstalleerd zodat het verkeer (voertuig of voetganger) hieronder zal een gevaar bij contact niet maken.
 14. 14
  Type UF-kabel is geschikt voor een antenne run bij gebruik van goedgekeurde trekontlasting fittingen. Deze armaturen moeten worden bevestigd aan framing leden, niet alleen om de mantel van de structuren. Deze fittingen worden zelden aangetroffen in huis centra, maar zijn verkrijgbaar bij de meeste complete lijn elektrische distributeurs. Deze bedradingsmethode alleen worden gebruikt als de andere twee zijn niet geschikt. Houd in gedachten dat deze kabels een beetje rekt onder belasting of in direct zonlicht. Zij zullen ook worden gespannen onder het gewicht van sneeuw en ijs te bouwen, en kon midden van de overspanning breken of scheuren van dragers. Er zijn ook beperkingen op het punt van bevestiging beschouwd - in verhouding tot de toegankelijkheid van ramen en daken.

Tips

 • Circuits voor gebruik in garages en buiten zullen hoogstwaarschijnlijk aardlek bescherming nodig.
 • Schedule 40 en Schedule 80 PVC hebben dezelfde buitendiameter, en maken gebruik van dezelfde armaturen. Het verschil tussen de twee (er aanvullingen, ook), is hun dichtheid. De Schedule 40 PVC heeft veel minder weerstand tegen breuk tegen stoten, etc. dan Schedule 80.
 • UF-kabel algemeen wordt gewaardeerd als zijn NM tegenhanger. 12-2 is een witte en zwarte geïsoleerde # 12 draad en een niet-geïsoleerde blanke draad. 12-2 UF is geschikt voor aansluiting op een 20 amp circuit.
 • UF-kabel wordt meestal NIET toegestaan ​​om een ​​zwembad pomp en filter montage dienen. Neem contact op met uw inspecteur. De PVC-buis methode is echter geschikt voor zwembad pompen.
 • Gebruik maken van elektrische leidingen en alleen hulpstukken. Sanitair buizen en hulpstukken van welke aard dan ook (met inbegrip van zwart ijzer, koper, ABS en PVC) is NIET toegestaan ​​voor elektrische installaties.
 • PVC pijp is NIET een dirigent. Vergeet niet om een ​​geïsoleerde aardingsdraad te trekken met elk circuit. Meest typische residentiële diensten zijn 240 volt, is een terrein nodig is voor een enkele 120 volt circuit en iedere 240 volt circuit. Aardingskabel moet groen zijn (of plakband / groen geschilderd op elke plaats is het toegankelijk) en zijn dezelfde grootte en dirigent materiaal als de hete draad (maar hoeft niet te overschrijden # 6 voor koper).

Waarschuwingen

 • Een aanvraag voor een vergunning!
 • Vraag uw inspecteur welke dieptes nodig zijn voor loopgraven in uw omgeving.
 • Toon uw inspecteur plannen voor luchtfoto overspanningen. Met tekeningen die plaatsen van ramen, daken en hoogten tonen boven het maaiveld.
 • Zwembaden (en dergelijke) hebben speciale overwegingen en als gevolg daarvan niet in deze wiki.