Wkinl

Hoe kan ik een brug in het bos te bouwen

Bossen zijn ideale plekken om te gaan wandelen, maar af en toe een beek of riviertje kan dwars door je pad, je dwingt om van koers te veranderen. Bruggen kan een oplossing bieden, en hier is hoe je kunt bouwen een.

Stappen

Hoe kan ik een brug in het bos te bouwen. Vind het smalste deel van de beek of rivier.
Hoe kan ik een brug in het bos te bouwen. Vind het smalste deel van de beek of rivier.
 1. 1
  Vind het smalste deel van de beek of rivier. Dit zal het gemakkelijker maken om logs die lang genoeg zijn om over de oevers van de kreek liggen vinden.
 2. 2
  Zoek 2 sterke logs die relatief dezelfde lengte. Houd elke op borsthoogte, dan vallen ze op de grond. Als ze een kraak geluid of breken, ze zijn niet geschikt voor dit project. Ook controleren om te zorgen dat ze zijn dik genoeg. Elk logboek moet een centimeter dik voor elke voet van zijn lengte zijn. Bijvoorbeeld, moet een zes meter lange log minstens zes centimeter dik.
 3. 3
  Leg ze over de kreek. Een marge van ten minste een voet van de stam op beide oevers van de kreek. Anders kan de logboeken snap uit bij de randen of glijden van de kreek bank. Voor een typische loopbrug, moet de logs zijn ongeveer twee meter uit elkaar. Als er niet veel van een bank op een of beide zijden, of als ze echt laag bij de waterstand, dan is de brug moet worden verhoogd (hieronder beschreven).
 4. 4
  Breng de brug, indien nodig. Als de dwars over de kreek logs zijn minder dan een voet boven het water, het verhogen van uw brug is nodig, zodat het niet zal wegspoelen tijdens een storm of overstroming. Stel elk einde van uw brug op een dikke log of rock, ervoor te zorgen dat deze nieuwe basis is plat, zelfs, en dat uw stichting wiebelt niet.
 5. 5
  Lag het kruis stokken. Zoek stokken die relatief dik en lang genoeg vast te leggen over de bovenkant van de twee stichting logs (volg de 1 inch per 1 meter regel). Leg de stokken dicht bij elkaar, minder dan een centimeter uit elkaar. Als sterkte is een probleem, kan het nodig zijn om te bewegen uw stichting logs dichter bij elkaar, zodat ze slechts 1 1/2 meter uit elkaar.
  • Als u wilt dat een bredere brug ziet u een iets ander ontwerp nodig, zie de paragraaf "De grotere Brug".
 6. 6
  Lash de brug. Zodra u al van het kruis stokken loodrecht gelegd over de bovenkant van de stichting logs, lash alles samen. Met behulp van touw of dun touw, das het kruis stokken om de logs en elkaar stevig vast, zorg ervoor dat het kruis stokken niet rollen of draaien onder het gewicht.
 7. 7
  Effenen de brug. Dit is optioneel, maar het zal de levensduur van de brug verhogen en aanzienlijke verbetering van de bruikbaarheid en aantrekkelijkheid.
  • Zoek modder of klei dik genoeg dat het niet door je vingers als ze uit elkaar, en gebruik een schep om het te brengen op de brug. Blijven scheppen modder of klei op uw brug tot het een korst 1.5-2 centimeter dik vormt. Voeg kleine stenen voor extra sterkte.
  • Eindig uw bestrating brug door de verpakking 2 centimeter droge vuil op de top van de modder / klei laag, en ten slotte langzaam lopen over de brug te pakken neer deze laatste laag.
  • Als je vlekken die de modder / klei houdt door vallende vinden, gebruiken stokken om het gat te patchen.

Bredere brug

 • Voor een bredere brug, zult u meer dan twee voet logs nodig. Als je een brug die is 3 tot 4 meter breed wilt, zal je minstens 3 voet logs, en een extra log voor elke extra 2 voeten van de breedte nodig hebt.
 1. 1
  • Leg extra kruis stokken in een gespreide wijze over de stichting logs, het overbruggen van de lege ruimtes tussen de grote blokken, volg dan de bovenstaande stappen met betrekking sjorren en bestrating.

Tips

 • Als u gericht uw brug zo sterk mogelijk te maken, gelden slechts een dun laagje vuil in de bestrating proces hierboven, als vuil is zeer zwaar!

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat uw brug niet eeuwig zal duren. Uw brug zal beginnen te rotten, en zwakker in de tijd.

Dingen die je nodig hebt

 • Meerdere logs / sticks
 • Klei of modder
 • Droog vuil
 • Schop