Wkinl

Hoe te boom bloembedden te creëren

Proberen te sparren-up van uw tuin? Veel esthetisch meter voorzien van bloemen en planten bedden rondom bomen.

Stappen

Hoe te boom bloembedden te creëren. Graven al het gras in een mooie perimeter rond de basis van de gekozen boom.
Hoe te boom bloembedden te creëren. Graven al het gras in een mooie perimeter rond de basis van de gekozen boom.
 1. 1
  Graven al het gras in een mooie perimeter rond de basis van de gekozen boom. Dit gebied moet in principe zijn de grootte van het bed dat u wilt installeren. Ongeveer een 24 "diameter uit van de boom is ideaal Zodra je uit te graven het vuil en trek het af, dan kunt u deze verplaatsen naar een gebied van de werf die moeite heeft met het groeiende gras en verspreid het rond;. Je dan nodig hebt om het te bebouwen gemalen en het opsplitsen. Een schoffel of een shovel zijn prima voor deze taak.
 2. 2
  Teken de bloem bed met een metalen boom ring. Deze zijn verkrijgbaar bij elke hardware of thuis verbetering winkel. Ze zijn een strook flexibel metaal met pieken in de bodem om het gemakkelijk in te voegen in de grond te maken. Plaatst u gewoon de ring in de grond rondom de boom markeren van de rand waar je bewerkt de grond, dat duidt op de omtrek van uw bloembed.
 3. 3
  Bevat enkele bovengrond. Maak er een mooie dikke laag van 3 "of zo, zodat de wortels de ruimte hebben om hun greep te krijgen.
 4. 4
  Zodra de bovengrond is op zijn plaats en gladgestreken, dan is het tijd voor de houtsnippers. Royaal toepassen van een laag houtsnippers, volledig bedekt de bovengrond. Hoewel je eerste neiging zou zijn om de houtsnippers op na het planten van de bloemen, trial-and-error geeft aan dat het duidelijk veel gemakkelijker om de houtsnippers neer te zetten eerst en dan plant de bloemen door de houtsnippers en bovengrond.
 5. 5
  Hulp krijgen bij het ​​soort planten of bloemen die je zou kunnen gebruiken beslissen. Neem contact op met een lokale tuinieren in uw land. Bodem-en lichtomstandigheden, schaduw of zon, zal belangrijk zijn om wat voor soort planten en bloemen die je kunt gebruiken in een bepaalde bloem bed bepalen.
 6. 6
  Plant de bloemen. Zodra u uw planten en bloemen heeft gekozen, kunt u dan graven de juiste gaten in de bloem bed en plant ze. Volg de instructies bij het planten van de bloemen.
 7. 7
  Pretty up het uiterlijk van de bloem bed. Gebruik hiervoor effenen stenen. U kunt een breed scala van verschillende effenen stenen bij de meeste bouwmarkten.
  • Gebruik enkele rode bakstenen boog stenen evenals enkele rotsplaten geplaatst op een verticaal schuin rond de bloem bed.
  • Gebruik het effenen stenen om geheel omsluiten de metalen boom ring, en je hebt een spectaculair kijken bloembed rond uw boom met zeer weinig inspanning en kosten.
 8. 8
  Regelmatig water geven. Nu dat je de bloemen en planten in de bloem bed, moet je houden van een krachtige en directe besproeiing plan voor een periode van tijd, minstens een maand of meer. Gewoon laten uw tuin sprinklers of normaal water geven handvat kan het niet genoeg zijn om de nieuwe planten en bloemen te krijgen aan te slaan in de bloem bed.
 9. 9
  Leun achterover en geniet!

Tips

 • Gebruik eventueel verwijderde materialen voor uw compost.
 • Verwijderde grond of graszoden kan worden gebruikt in lage plekken van uw tuin te vullen.
 • Wees voorzichtig bij het opgraven van een zode rond een boom; nemen zeer klein "plakken" van de top om geen wortel schade te verzekeren.
 • Een onkruid blokkeren blad kan worden gelegd op de bodem van het bed om te voorkomen dat onkruid en bestaande gras van het binnenvallen van de bloem bed. Deze platen zijn goedkoop en kunnen worden gekocht bij Walmart of Home Depot.

Waarschuwingen

 • Blijf altijd gehydrateerd met veel water.
 • Draag geschikte SPF sunblock.
 • Als u woont in de woestijn, moet u water per dag als je eerste fabriek. En als je planten die goed tegen de droogte te gebruiken, zult u in staat om taps naar beneden tot niets meer dan een paar weken.

Dingen die je nodig hebt

 • Schop
 • Hark
 • Bloemen
 • Tiller (optioneel)