Wkinl

Hoe te nep rots met cement te bouwen

In plaats van het kopen of het verzamelen van echte rotsen, kunt u uw eigen maken met cement. Hier zijn twee methoden voor het mengen en het bouwen van kunstmatige rotsen voor landschapsarchitectuur en design.

Stappen

Hoe te nep rots met cement te bouwen. Koop een zak klaar om cement en een emmer mengen.
Hoe te nep rots met cement te bouwen. Koop een zak klaar om cement en een emmer mengen.

Methode 1

 1. 1
  Koop een zak klaar om cement en een emmer mengen.
 2. 2
  Meng de inhoud van de zak in de emmer met water.
 3. 3
  Glad totdat het is bijna rond, maar nog steeds op zoek als een rots.
 4. 4
  Was uw handen onmiddellijk en laat het cement droog de ​​hele nacht.

Methode 2

 1. 1
  Volg de bovenstaande methode en voeg de onderstaande stappen om meer realistische ogende kunstmatige rotsen te bouwen.
 2. 2
  Gebruik speciale gereedschappen, materialen en vaardigheden (bereikt door de praktijk).
 3. 3
  Bouwen van een formulier. Gebruik rotsen die u in uw tuin. Eerst schoon de rots, plaats het dan waar je kunt werken. Met behulp van aannemers schuim kit, de vacht van de rock met een dikke laag. Even laten drogen en voorzichtig wrikken de schuimmal uit de rots. U kunt ook gebruik maken van dezelfde methode, maar plaatst de steen in een doos. Plaats de rots in de doos, spray interieur met schuim kit en laat het drogen, scheurt vervolgens de doos weg van het schuim. Niet gek op het schuim.
 4. 4
  Mix je cement en giet het in de mal. Echter, om te voorkomen dat plakken, kunt u koken spray gebruikt voor het gieten van de cement. Een andere goede methode is om de rots te wrijven met vaseline.
 5. 5
  Meng het beton per richtingen dus het is dik, maar schenkbaar. U kunt kleur toevoegen aan het beton op dit punt door het mengen van kleuren die kunnen worden gekocht bij Home Depot of Lowe's. U kunt ook gebruik maken van de rode vuil van uw tuin te mengen in het cement voor kleur, het werkt, maar je moet opletten dat je niet te veel toe - net genoeg om het wat kleur te geven.
 6. 6
  Beeldhouwen het beton. Als je een mal gebruikt, mag u niet in staat zijn om het beeldhouwen "rock." Echter, als je de rots uit te maken van de mal voordat het helemaal droog is, kunt u nog steeds schraap het om de vorm te boetseren een beetje.
 7. 7
  Textuur het beton. Voor het storten van cement in de mal, kunt u bladeren, kleine platte stenen en andere parafernalia toevoegen uit rond uw erf aan de "rock" karakter te geven. Gieten platte stenen of plavuizen soort stenen kunnen ook worden bereikt en zet in gebroken glas of andere interessante items voordat de pour. Dan wanneer u het blijken, zal de mooie spullen worden op de top.
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • Als u van plan op het houden van deze rotsen voor een lange tijd, nog wat spuiten sealer of vernis, en geef het een paar jassen.
 • Raadpleeg uw lokale hardware winkel voor om gereedschappen en materialen die nodig zijn te bepalen. Verklaar uw project (basis versus geavanceerde) en vragen te stellen.
 • Om heel natuurlijk ogende rotsen maken eerst een rots met dak kit (Make-Fake-Rocks-Met-Dak-Sealant) gebruiken dan gips om een ​​mal te maken. dan wanneer dat sets gebruiken cement aan die schimmel vul deze maakt een duurzaam, maar toch realistische nep rots
 • U kunt ook gaten graven in de grond voor uw mallen als je de ruimte hebt.