Wkinl

Hoe maak je een klein pad met landschap dakconstructie bouwen

Een klein openlucht pad kan worden gebouwd binnen 2 dagen en kost je onder 75€. Landschap houtsoorten zijn goedkoop en gemakkelijk om mee te werken. Het cijfer kan worden opgebouwd en aangestampt niveau van gratis vuil op uw eigendom. Het is een uitstekende plek voor een yurt of tuinhuis.

Stappen

Hoe maak je een klein pad met landschap dakconstructie bouwen. Koop uw landschap dakconstructie, stalen staaf (wapening), en landschap spikes (gigantische nagels).
Hoe maak je een klein pad met landschap dakconstructie bouwen. Koop uw landschap dakconstructie, stalen staaf (wapening), en landschap spikes (gigantische nagels).
 1. 1
  Koop uw landschap dakconstructie, stalen staaf (wapening), en landschap spikes (gigantische nagels). Landschap dakconstructie komen in 8 'lengten, dus dingen makkelijk te maken, met minder snijden, probeer dan een pad dat is in afmetingen van 8 "of 12", zoals de 8' x 8 ', 8' x 12 'of 12' x 12 '. Het bovenstaande pad is 12 "x 12". Iets veel groter en je zult 'deadmen' gelegd in het pad voor zijdelingse stabiliteit nodig.
 2. 2
  Begin met de laagste waterstand voor het bouwen van uw keermuur. In een 12 "x 12" pad, zal deze muur begint met een volledige hout en een halve gelegd in een lijn hout. Dakconstructie kan gemakkelijk worden gesneden met een handzaag. Deze onderste rij kan worden ingegraven en legde op rang, of gestut op stevige rotsen om vocht weg te houden. Landschap dakconstructie zijn oppervlak behandeld voor gebruik buitenshuis. Verkrijg de rij-niveau met een 4 "tot 6 'niveau - pond het in positie met een rubberen hamer indien nodig.
 3. 3
  Veranker de rij in de grond. Voor deze boor een gat 6 'van elk uiteinde van het hout en de 8' stuk, een in het midden. Boor een gat 1/16 "kleiner dan de diameter van de stang (1/2" rod is ideaal, maar het is moeilijker om te knippen met een betonschaar - 3/8 "staaf zal ook werken). Dit is dus de staaf wordt knus in het hout. Snijd de staaf, zodat het zal worden gereden tenminste 1 "tot 1 1/2" in de aarde plus de hoogte van het hout (3 "). Pound de stang naar beneden en via de houten tot de bovenkant van de stang flush. met de bovenkant van het hout De stang heeft geen hoofd ertegen, dus het zal niet in het bezit van het hout naar beneden - maar het zal het zijdelings vasthouden en houdt het hout van het opzij bewegen Dit zal de druk van vulling te houden van het indrukken van de. muur uit.
 4. 4
  Begin de rand muren. Keerwand is ontworpen als een reusachtige 'U', met de randen van de 'U' intoetsen van de bodem houden van de hoofdwand staander. Neem een ​​8 'stuk en begint het boven een hoek van je onderste rij, loodrecht op het, en voer het uit totdat het eindigt volledig ondergronds. Afhankelijk van uw rang, 8 'is misschien te lang - een 4' stuk misschien beter werken. Veranker het hout in de bodem met hengel, en waar het boven de hoek van de onderste rij rust, bevestig deze met een landschap spike. Landschap spikes zijn heavy-duty nagels - probeer weg te blijven van de rand van het hout en langzaam rijden ze. A £ 2 slee werkt goed.
 5. 5
  Start de andere randwand dezelfde manier op de tegenoverliggende hoek van de onderste rij.
 6. 6
  De opbouw van de belangrijkste muur met een andere rij dakconstructie, gespreid over de gewrichten - Iets minder dan 12 'dit keer, want lopen tussen de uiteinden van je edge rijen. Bevestig de dakconstructie aan de dakconstructie hieronder met landschap spikes. Markeer ergens buiten de muur waar je spikes rijden, dus als je werkt hoe hoger je uiteindelijk niet probeert om een ​​spike rijden in een hieronder.
 7. 7
  Voer nogmaals een rij langs de belangrijkste muur boven deze, de volle 12 ', overlappende uw rand rijen. Bevestig met landschap spikes.
 8. 8
  Doe meer rijen langs de randen, opnieuw te beginnen bij de hoek en actief elke hout totdat het hieronder eindigt rang. 6 "terug van waar het eindigt, boor een gat en aandrijfstang in om het op zijn plaats. Waar het hout is op de top van een ander hout, gebruikt u een landschap piek. Spikes zijn 5€ per stuk, dus spaarzaam. Nooit meer dan elke 4 'is noodzakelijk. Let op dat u het hout splitsen.
 9. 9
  Opbouwen op deze manier tot je keerwand is zo hoog als je nodig hebt. Zorg ervoor dat elke rand rij overlapt de laatste toetsen en in de bodem. Bij het gebruik van landschap dakconstructie als keerwanden, 6 dakconstructie hoog is ongeveer alles wat je kunt gaan zonder verdere zijdelingse stabiliteit zoals 'deadmen'.
 10. 10
  Verwijder de graszoden uit het pad gebied, en beginnen te vullen met vuil. Verwijder zode met een vork spitten. Rake uit elke kruiwagen-lading van vuil plat, en daarna aanstampen:
 11. 11
  Gebruik de smalle rand van een bord met een niveau op het naar je cijfer te controleren als je opbouwen. Het is gemakkelijk om mounding vuil starten in het midden - controleer dit als je gaat.
 12. 12
  Laat de nieuwe vulling blootstelling aan het weer voor een tijdje, indien mogelijk. Meerdere zware regenval veroorzaakt het vuil te vestigen. Maar het zal kleverig blijven als het nat vanwege de kleigehalte. Als je geen grind of neer te zetten straatstenen boven, gebruik dan een paar zakken zand of kalk om dit tegen te gaan.
 13. 13
  Plaats uw structuur aan de nieuwe rang. Het kan worden verankerd in de pad op de hoeken met de roede. Rijden de staaf diep in de pad en bevestig deze aan de hoeken van je structuur.
 14. 14
  Leg een laagje grind, en aanstampen het zachtjes. Genoeg zal een geplaveide vloer te vormen. Met grotere stenen, zoals rivier rots, kunt u vegen een laag cement in de scheuren, en mist het met een slang totdat het verhardt.
 15. 15
  Furnish en geniet van uw nieuwe stukje leefruimte!

Tips

 • Als water wordt steeds op uw pad van de helling, plaats een loopgraaf drain aan die kant van het pad. Dit is gewoon een greppel gevuld met grind, met of zonder pijp, die het mogelijk maakt water te lekken naar beneden en rond uw pad. Zorg ervoor dat de afvoer heeft een uitgang naar beneden en weg van het pad.

Dingen die je nodig hebt

 • Kruiwagen
 • Hand Sabotage
 • Hamer (£ 2 Sledge)
 • 4 'tot 6' Niveau
 • Hark
 • Handzaag
 • Boren
 • Spading Fork