Wkinl

Hoe te krat trainen uw hond of puppy

Terwijl sommige mensen zien krat opleiding als wrede en onnodige, het is eigenlijk heel gunstig en minder belastend zijn voor uw hond. Als dit juist gebeurt, zal uw hond komen om de kist als hun eigen ruimte om te ontspannen en zich thuis voelen waarderen. In de toekomst zal het een groot voordeel dat uw hond is geweest krat getraind als hij een operatie nodig heeft of zal reizen zijn. Bovendien dient het als een geweldig hulpmiddel voor woninginbraak. Hoogst waarschijnlijk zal uw hond graag de kist als je voorzichtig bent hem niet te duwen

Stappen

Hoe te krat trainen uw hond of puppy. Erachter te komen wat voor soort kist u wilt.
Hoe te krat trainen uw hond of puppy. Erachter te komen wat voor soort kist u wilt.

Voorbereiden van de krat

 1. 1
  Erachter te komen wat voor soort kist u wilt. Vari-Kennel soort kisten hebben een harde kunststof buitenschaal met een draad deur. Ze zijn het meest praktisch voor honden die het beste kunnen ontspannen als ze niet kunnen zien wat er gaande rondom hen, honden die graag kauwen, en eigenaren die graag reizen met hun huisdieren. Wire mesh kratten, daarentegen, zijn gemaakt van een sterke metalen rasterwerk rondom. Ze zijn best voor honden die graag overal om hen te zien, en honden in warme, vochtige klimaten omdat ze meer ventilatie.
  • Kies de juiste maat krat. De kist moet genoeg ruimte voor staande, zittende en rekken toestaan, maar u niet wilt dat de kist om zo groot dat uw hond voldoende ruimte om een ​​deel van de kist de badkamer en de andere het slaapgedeelte te maken. Als u alleen wilt een krat kopen, krijgen een die groot genoeg zal zijn voor uw hond als een volwassene en blokkeren een einde van het terwijl uw hond is nog klein.
  • Om een Vari-Kennel stijl krat klaar voor uw hond te krijgen, verwijder de schroeven waarmee de bovenste en onderste helften van de krat. Voor de meeste honden / pups, wil je hen in staat stellen om te wennen aan de kist zonder de bovenste helft eerst.
  • Om een Wire Mesh krat bereiden, bind de deur terug zodat de krat is altijd open. Zorg ervoor dat u iets te plaatsen langs de onderkant van de kist om eventuele vloerdelen te houden van rammelen.
 2. 2
  Maak de kist comfortabel. Vind een oude deken of handdoek op te vouwen en plaats op de vloer van de kist. Als uw hond heeft al een bed dat ze gewend zijn, kunt u dat ook gebruiken. Het idee is hier niet alleen om een ​​comfortabele plek voor uw hond om te liegen te maken, maar ook om uw hond eraan te herinneren dat de kist is om te slapen en comfort, niet voor het gaan naar de badkamer.
  • Als uw hond bodem het beddengoed, moet u deze zo snel mogelijk te verwijderen om te voorkomen dat het nogmaals gebeurt. Niet alleen zal een pee-doordrenkte handdoek zinken van uw huis en het gebied eromheen, maar het zal aanmoedigen uw hond om het gebied als een badkamer opnieuw en opnieuw te gebruiken.
 3. 3
  Zorg voor water. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent bij het verlaten van uw hond opgesloten voor meer dan twee uur. Als u zich zorgen maakt over uw hond een puinhoop, investeren in een kleine hamster-watertype fles en vul deze met ijswater.
 4. 4
  Maak de kist aantrekkelijk. Plaats uw honden favoriete speelgoed in aan het eind van de krat, op voorwaarde dat zij zijn stevig en groot genoeg dat uw hond niet zal stikken. Later in de training, kunt u ook plaatsen sappige lekkernijen zoals merg beenderen in de kist wanneer uw hond gaat inch

De invoering van uw hond aan de bench

 1. 1
  Houd de kist in een high-traffic gebied. Door het houden van de kist in een gebied met veel mensen, zoals een woonkamer of keuken, zal uw hond de bench associëren met wordt omringd door mensen in plaats van helemaal eenzaam en geïsoleerd. Laat de kist om daar te zitten voor een tijdje voordat je je hond in te gaan vragen. Op deze manier zal de kist een normaal meubelstuk in uw huis in plaats van een vreemd voorwerp geworden.
  • Merk op dat 's nachts de kist in je slaapkamer moet worden gehouden. Nogmaals, het zijn rond mensen en menselijke activiteit zal de pup troosten. Naast dat, zal uw slaappatroon beïnvloeden die van uw puppy tot een volledige nachtrust te garanderen voor u en de hond. Idealiter vindt u niet krat uw hond 's nachts pas later in het proces, maar niet als dit zal schade en ongevallen in uw huis te beperken, kan het nodig zijn.
 2. 2
  Gebruik positieve bekrachtiging. Door het verleidelijk kan zijn, moet je nooit gebruik maken van de kist als een vorm van straf. Altijd met uw hond in een gelukkige toon van de stem bij de verwijzing naar de kist.
  • Begin positieve bekrachtiging door het droppen van kleine traktaties of stukjes van hondenvoer in en rond de ingang van het krat. Tijdens het verkennen van de ruimte en de nieuwe object, zal uw pup begint te associëren met heerlijke traktaties.
  • Beloon je puppy elke keer zie je hem voer de kist. Drop wat je doet als je hem ziet binnenkomen en geef uw hond full-blown lof. Knuffel hem, aai hem, zeggen goede hond, en misschien zelfs geef hem een ​​behandeling uit je hand.
  • Spelen "spelletjes" met uw pup. Drop een traktatie in de kist zonder het tonen van uw hond. Dan contact op met uw pup bij naam en zeg iets in de trant van 'Waar is uw traktatie?! Ga het halen van je krat! " Gebruik een uiterst vrolijke, vriendelijke stem en zachte gebaren om spelenderwijs te begeleiden uw hond aan de bench. Zodra de hond vindt het lekkers, beloon hem enthousiast. Als uw hond is meer gemotiveerd door speelgoed, kunt u dit ook doen met zijn favoriete bal of pieper.
   • Probeer nooit om duwen, trekken, of dwingen uw pup in de krat. Met uitzondering van 's nachts, moet u toestaan ​​dat de pup op zijn eigen wil aan te gaan tijdens deze fase.
 3. 3
  Voed uw hond in de bench. Zodra uw hond comfortabel is het invoeren van de kist op zijn eigen, beginnen voeden haar regelmatige maaltijden int hij krat. De levensmiddelen schotel aan de achterzijde van de krat. Als uw hond is nog steeds aarzelend gaan helemaal in, plaats het voedsel schotel alleen zo ver terug als uw hond zal gewillig gaan. Elke keer dat je voedt hem, iets verder terug te gaan het voedsel schotel.
  • Wanneer uw hond is comfortabel staan ​​helemaal in zijn bench tijdens het eten, begint het sluiten van de deur als hij eet. Spelen veel aandacht en de deur te openen, zodra hij klaar is. Na dit een paar keer doen, kunt u langzaam de hoeveelheid tijd die je laat de deur gesloten na de maaltijd tot je hem kunt laten daar voor ongeveer 10 minuten.
  • Als uw hond begint te janken, je hebt de tijd te snel gestegen. Laat de deur gesloten voor een kortere tijd volgende keer. Vergeet niet om uw hond uit te laten terwijl hij janken, of zal hij elke keer als hij wil worden verhuurd huilen en jammeren.

Aan uw hond gewend aan het alleen zijn

 1. 1
  Thuis zijn. Het is belangrijk dat de hond niet meteen zijn bench associëren met het alleen zijn of achtergelaten. Daarom moet u geen gebruik maken van de kist als je uit de buurt van het huis totdat u de volgende stappen hebt voltooid.
 2. 2
  Langzaam opbouwen van de tijd in krat. Wanneer uw hond kalm en gelukkig zal zitten in zijn bench gedurende de 10 minuten nadat hij eet, kunt u gaan naar langere perioden. Op een willekeurig punt in de dag (niet direct na de maaltijd) bel uw hond over en toon hem je hebt een traktatie. Laat hem gaan in de kist (wilt u misschien een commando woord als "kennel" gebruiken) en prijs hem / geef hem het lekkers.
  • Zodra uw hond is binnen in de kist, sluit het en rustig zitten recht tegenover de deur voor 5 tot 10 minuten. Dan, sta op en ga naar een andere kamer voor 5 minuten. Wanneer u terug naar de kamer, zitten in de voorkant van de deur voor nog een paar minuten voor het laten van de hond uit de kist.
 3. 3
  Herhaal de vorige stap meerdere keren per dag. Langzaam de hoeveelheid tijd die u weg bent in de loop van enkele dagen of weken. Vergeet niet: als uw hond begint te janken, je bent steeds meer tijd weg te snel. Laat uw hond uit de kist totdat er een breuk in het gezeur, maar de volgende keer lager de hoeveelheid tijd die je weg bent. Ga door tot u de kamer gedurende 30 minuten kunnen verlaten zonder een probleem.

Het verlaten van uw hond alleen

 1. 1
  Start het verlaten van het huis. Wanneer uw hond zich comfortabel voelt om alleen in de kist voor 30 minuten, kunt u beginnen met het verlaten van hem daar terwijl je het huis verlaat voor een korte periode van tijd. Naarmate de tijd vordert, kunt u uw hond laten voor langer en langer. Hoewel er geen vaste regels over hoe lang een hond in een krat te verlaten, hier is een algemene set van richtlijnen:
  • 9 tot 10 weken - 30 tot 60 minuten
  • 11 tot 14 weken - 1 tot 3 uur
  • 15-16 weken - 3-4 uur
  • + 17 weken - 4 tot 6 uur
  • Merk op dat met uitzondering van de nacht, moet je nooit krat uw hond langer dan 6 uur per keer (idealiter 5).
 2. 2
  Variëren wanneer je je hond in de bench. Krat hem elk moment tussen 20 en 5 minuten voor je vertrekt. Simpel gezegd hem in de kist met uw gebruikelijke methode en geef hem een ​​beloning. Dan, laat rustig toen your'e klaar.
 3. 3
  Heb geen big deal maken over thuiskomen of terug in de kamer. Hoewel uw hond zullen blij zijn je te zien, hoeft dit gedrag niet belonen met vrolijke, hoge toon reacties. In plaats daarvan, rustig uw hond los een paar minuten nadat je thuis bent.
 4. 4
  Onmiddellijk de hond naar buiten. Hierdoor kan uw hond om zichzelf te ontlasten. Zodra hij is gegaan naar de badkamer, voel je vrij om hem in te prijzen. Niet alleen heeft dit helpen verzachten ongevallen in uw huis in het moment, maar het zal ook de idee om uw puppy te versterken, dat gaat naar de badkamer buiten resultaten in lof.

Met behulp Kratten voor Woninginbraak

 1. 1
  Start zo spoedig mogelijk. Met behulp van een krat is zeer effectief voor het onderwijzen darm en blaas controle. Echter, als je van plan bent krat opleiding om zindelijk, moet je dit proces te starten zodra u uw nieuwe puppy mee naar huis. Dit zal de hoeveelheid ongevallen uw pup heeft voordat hij volledig comfortabel in zijn bench te beperken.
 2. 2
  Volg de stappen van "de voorbereiding van de kist" en "de invoering van uw hond aan de bench" (hierboven). Hoewel je niet traint uw hond comfortabel alleen te zijn noodzakelijkerwijs, wil je dat ze het gevoel alsof de kist is hun thuis. Dit is het gevoel dat wordt voorkomen dat uw pup van het gaan naar de badkamer in de kist.
 3. 3
  Beperk het om de kist als je thuis bent. Zodra uw pup is zeer comfortabel met de kist, dan kunt u hem daar beperken terwijl je in de kamer. Elk uur op het uur, neem uw puppy buiten. Geef hem 3 tot 6 minuten te gaan naar de badkamer.
  • Als hij gaat niet in de toegewezen tijd, hem gewoon terug naar de kist. Als hij dat doet, meteen de pup te belonen met extreme lof, traktaties, liefde, spel, en uitgestrekte stap, en misschien de mogelijkheid om vrij over je huis lopen voor een tijdje (als je ervoor kiest om je puppy lopen rond het huis, neem hem terug buiten in 30 tot 45 minuten om ongevallen te voorkomen).
 4. 4
  Houd een puppy dagboek. Hoewel het klinkt gek, het bijhouden van een dagboek van de tijd dat uw pup gaat eigenlijk om de badkamer zal u verder helpen. Ervan uitgaande dat je een regelmatig voedingsschema voor uw pup, zal hij ook een regelmatige badkamer schema. Als je eenmaal weet de tijden waarop hij daadwerkelijk gaat naar de badkamer, kunt u beginnen met het nemen van haar uit op die momenten in plaats van elk uur. Als de timing is helemaal consequent, kunt u laat uw pup run begeleid rond uw huis voor het grootste deel van de dag.
 5. 5
  Zet de pup in zijn bench een uur voordat hij zal moeten gaan naar de badkamer. Zodra u uw puppy's badkamer schema uitgewerkt, zult u een uur weten voor uw puppy nodig heeft om naar het toilet. Door hem in de kist op dit moment, zult u voorkomen dat de pup uit eerder dan je gepland te gaan.
 6. 6
  Verder lof. Niet slap-verder uitgebreid lof elke keer dat uw pup gaat naar de badkamer buiten. Uiteindelijk zal uw pup begint voor u klaar om hem buiten te nemen.
 7. 7
  Langzaam verminderen van de hoeveelheid tijd die uw pup blijft in de kist. Uiteindelijk kan je de kist te elimineren allemaal samen en neem uw puppy uit op de toegewezen tijd.
 8. 8
  Opruimen fouten. Tenzij je de pup direct op heterdaad betrappen, niet te straffen voor het feit dat uw pup ongeluk in het huis. Maak het schoon met een niet-ammoniak gebaseerde spray en probeer het opnieuw. Begeleiden uw pup te allen tijde, en als je hem niet vertrouwt, hou hem in de kist. Onthoud dat als u uw puppy's eten schema te veranderen, zijn badkamer schema zal ook veranderen.

Tips

 • Als uw hond jankt in de kist, negeren (tenzij er iets is fysiek mis). Laat hem alleen als hij rustig is. Anders zal uw hond associëren janken met wordt verhuurd uit de kist.
 • Zorg ervoor dat u een krat, dat is de juiste maat te gebruiken. Als de kist te groot is, kan de hond een hoek gebruiken om naar de badkamer en zal niet leren om de kist te verlaten om zichzelf te ontlasten. De kist moet groot genoeg zijn om de hond te staan, vast te stellen, en draai rond. Als je begint met een puppy kunt u een kleinere kist nodig hebben en krijgen een grotere als de pup groeit.
 • In geval van ongevallen: Zorg ervoor dat u een vlek en geur remover te gebruiken, zodat uw hond geen afval op dezelfde plaats heeft te elimineren. Vergeet niet - alleen maar omdat je iets niet kunt ruiken het betekent niet dat uw hond niet kan!
  • Gebruik nooit ammonia gebaseerde producten. Voor honden, ammoniak ruikt urine, en dus deze producten toegenomen gebruik van een specifieke plek als badkamer bevorderen.
 • Vergeet niet om uw hond uit te nemen voor een korte tijd na het eten potje. De meeste honden zullen een korte tijd na de maaltijd te elimineren.
 • Verlaat rustgevende muziek of een televisie op voor uw hond, terwijl hij in de kist tijdens de dag.

Waarschuwingen

 • Laat uw hond niet achter in de kist voor meer dan een paar uur per keer (tenzij 's nachts). U kunt geleidelijk opbouwen van het aantal uren dat uw hond kan blijven in de kist tot maximaal 6 uur (in het zeldzame geval als het echt onvermijdelijk is), maar dit proces per maand optreedt tegen een tarief van een uur - een 2 maanden oude pup moet een breken na 2 uur. Een 6 maanden oude moet worden om 6 uur kunnen gaan, maar dit is niet hard en snel. Je weet dat je hond - let op tekenen van nood en doe je best om zijn probleem te verlichten voordat hij een fout maakt. Vergeet niet - soms heb je van die dagen, ook, als je moet veel vaker dan normaal te gaan. Hij is een dier, en dingen kunnen veranderen voor een levend ding elke dag. Wees bereid om een ​​aantal varianten te accepteren.
 • Als u uw hond moet achterlaten in de krat voor meer dan 5 uur, is het sterk aanbevolen dat u iemand inhuren om te komen lopen ze, en doe dit niet op een regelmatige basis.
 • Zorg ervoor dat er geen scherpe randen of draadeinden die de hond kan pijn doen. Sommige honden met uitpuilende ogen, zoals Pekingees, zijn bekend om hun ogen pijn op scherpe randen krat.