Wkinl

Hoe u uw hond te leren om het te laten vallen

Waarom leert een hond te "laten vallen"? Als je een jonge pup, weet je het antwoord op deze - het is omdat ze vaak iets waardevols of gevaarlijk in hun mond hebben! Het doel is dat wanneer u cue "laten vallen", uw hond zal haar mond open en kunt u het item te halen. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw hond is het maken van een goed koopje met u voor haar prijs (je haar een goede traktatie te geven) en dat je kalm blijven en haar niet achterna. Als dit correct is aangeleerd, zal uw hond blij zijn te horen zeggen "laten vallen". Als uw hond is niet blij om te horen "vallen" voor alle onderdelen nog, dan is het best om deze items buiten het bereik totdat je geoefend met hen. Deze oefening is ook belangrijk omdat het kan voorkomen dat voedsel bewaken. Als uw hond weet dat je niet "stelen", zal ze zich geen zorgen over je naderende favoriete items.

Stappen

Hoe u uw hond te leren om het te laten vallen. Krijgen samen een paar items je hond misschien leuk om op te kauwen, je clicker en een aantal goede lekkernijen zoals kaas of kalkoen.
Hoe u uw hond te leren om het te laten vallen. Krijgen samen een paar items je hond misschien leuk om op te kauwen, je clicker en een aantal goede lekkernijen zoals kaas of kalkoen.
 1. 1
  Krijgen samen een paar items je hond misschien leuk om op te kauwen, je clicker en een aantal goede lekkernijen zoals kaas of kalkoen.
 2. 2
  Heb een stuk van voedsel klaar in je andere hand als je moedig uw hond om op te kauwen op een van de objecten. Zodra hij / zij heeft het in hun mond, zet een stuk van voedsel dicht bij haar neus en zeg "laten vallen". Klik op toen zij / hij haar / zijn mond opent en geven haar de traktatie als je pick-up het item met uw andere hand. Retourneren van het object aan haar.
 3. 3
  Probeer haar / hem weer op te pakken van het object, zodat u kunt blijven oefenen, maar pas op dat zodra je hond weet zijn er traktaties betrokken kan ze wil haar mond vrij te houden voor het eten! In dit geval, houd uw traktaties hand gedurende de dag en wanneer je haar willekeurig oppakken van een object of stuk speelgoed je kunt oefenen. Hebben op ten minste 10 herhalingen per dag. Af en toe zul je niet in staat zijn om haar het object terug te geven (als ze vond een verboden voorwerp), maar dat is oke. Enkel ben zeker om haar een extra leuke traktatie te geven.
 4. 4
  Herhaal dit proces in # 2 precies, maar dit keer zul je stiekem zijn en ook daadwerkelijk niet de traktatie in de hand die je dicht bij haar neus ("lege vingers"). Ze zal waarschijnlijk het voorwerp te laten vallen toch en kunt u klikken en krijgt de behandeling uit uw zak. Geef haar het equivalent van 3 behandelt de eerste keer dat u lege vingers te gebruiken en ze laat de post. Na een paar dagen van het beoefenen van, probeer het met een lekkere punt. Krijg een wortel of harde kauwen. Houd hem in je hand en bieden de andere kant van het item om uw hond om op te kauwen, maar niet loslaten! Laat haar haar mond op te zetten en vervolgens cue "laten vallen". Geef haar het equivalent van 3 behandelt de eerste keer dat ze dit doet en biedt haar het object weer. Als uw hond het item niet zullen heroveren, maar zet het weg en de praktijk een andere tijd. Krijg 10 herhalingen van deze alvorens door te gaan naar stap 6.
 5. 5
  Haal uw harde kauwen weer en sommige echt verse lekkere traktaties (vlees of kaas). Deze keer zal het object aan te bieden aan uw hond en laten gaan en dan meteen cue "laten vallen". Toen ze doet geef haar het equivalent van 10 van uw extra lekkere traktaties en dan geef haar de post te houden (dit zou een zeer goede indruk te maken!). Als ze het item niet vrij te geven, probeer dan eerst met haar uw traktatie en als dat niet werkt, laat haar hebt en probeer het later opnieuw met een lagere waarde food-gerelateerde post. Je in staat om te bouwen tot de hoogste waarde items zullen zijn zodra uw hond zich realiseert het is haar de moeite waard om naar te luisteren.
 6. 6
  Praktijk van de "vallen" met real-life objecten rond die ze geniet, maar zijn niet toegestaan, zoals: weefsels, pennen (beginnen met een lege), wrappers, schoenen. Dan de praktijk is dit buiten!

Tips

 • Gebruik altijd aanvaardbaar kauwen objecten bij het beoefenen van "laten vallen". Je wilt niet dat uw hond aan te moedigen om pick up en drop iets wat je anders niet zou willen dat ze het krijgen van een greep van.
 • Het is prima om haar een traktatie te tonen als ze een verboden item dat hoger in waarde dan wat ze is training met. Wees voorzichtig niet om een ​​gewoonte van te maken!
 • Als uw hond al geniet grijpen objecten en zich klaar voor een spel van jacht, moet je beginnen met het onderwijzen van haar dat je haar niet zal achtervolgen. Negeer haar gewoon en dan zal ze waarschijnlijk dalen van het item op haar eigen zodra ze zich verveelt van het. Als uw pup vindt het leuk om het spel van de jacht spelen tijdens je trainingen, bevestig een riem om haar kraag eerste, zodat zij kan u niet verlaten.
 • Een andere manier om dit te oefenen is door er een plaat van smakelijke traktaties op de grond, dan met je pup aangelijnd lopen langs het bord. Als uw pup begint te gaan voor het eten vertel hen "Drop It" - en hen te belonen voor het niet grijpen op het eten op het bord. Dit is geweldig praktijk voor situaties die gebeuren als je loopt rond parken en er zijn wrappers en trash dat uw pup willen grijpen.
 • Praktijk "laten vallen" tijdens sleepboot en haal games.
 • Als uw hond een gevaarlijk punt niet zal dalen, zelfs voor een lekkere traktatie (of als je er geen hebt op dit moment -! Schaam je) plaatst u uw vingers op de lippen van haar bovenkaak waar haar hoektanden zijn en duw in en trek je omhoog. Dit zal haar mond open, zodat u het item kunt ophalen. Zorg ervoor dat je haar een grote beloning (zelfs als je gefrustreerd bent) te geven voor het toestaan ​​van deze invasieve behandeling en houden dat punt buiten bereik in de toekomst totdat u het kunt gebruiken om te oefenen.
 • Gelieve castreren en steriliseren van uw dieren. Er zijn zoveel dakloze dieren die er zijn, waarom toe te voegen aan de overbevolking?
 • Als je geen kaas of vlees hebben, gebruiken brood of iets anders ze zou kunnen genieten (maar vergeet niet om chocolade te gebruiken).

Waarschuwingen

 • Niet uw hond te geven veel traktaties, kan dit leiden tot het ziek worden.
 • Als je het gevoel dat je misschien wel per ongeluk het trainen van uw pup om objecten te vinden om te ruilen voor een lekkere traktatie, train hem / haar om andere dingen te doen in plaats daarvan. Dat zal haar hem geven / met mentale stimulatie die hij / zij nodig heeft en met de lekkernijen die hij / zij wil. * Als je puppy is razend over het bewaken of het houden van voedsel, neem hem / haar naar een dierenarts voor een check-up. Hij / zij kan zijn voedsel-geobsedeerd door wormen of andere gastro-intestinale stoornissen. Als hij / zij ooit honger ging of als hij / haar moeder genoeg melk voor het nest had, kan hij / zij lijken meer over eten zorgen. Zijn begrip van haar behoeften, maar een leidraad voor dit gedrag.

Dingen die je nodig hebt

 • Een paar items je hond misschien leuk om op te kauwen.
 • Hondentraining clicker.
 • Verschillende lekkernijen zoals kaas of kalkoen.